IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ivo_ предупредихте,
    Айде вече не сме малки деца да се държим така нека се успокойм и утре направим профити,
    Този път лека нощ :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
      Ajax4o , кретелин и тем подобни псевдоними и хора с псевдо морал !
      Не ми давай акъл , щом нямаш смелостта дори да си напишеш истинското име ! Аз може би съм единствения , който се представя с
      инстинските си данни , защото няма от какво да се срамувам в 40 г.
      Повечето от вас и на малкото пръстче не могат да ми се качат !
      Какво толкова ви попречих , слънцето ли ви закрих , че така ме обиж дате ? Нали сте най-великите !!! А този , който си позволи да ме обижда на майка - много лошо му се пише - за такива неща при мен
      няма прошка ! Ще поискам официално съдействие от собственика на
      сайта да ме свърже с въпросния бабаит , за да му "благодаря" за
      милото отношение !
      Ивчо пивчо не ти мисля злото веселя се с постовете ти,но понякога наивността и наглостта идват в повече.
      П.С. Що не си пишеш наистина със стария ник ?

Коментар

• Ajax4o , кретелин и тем подобни псевдоними и хора с псевдо морал !
        Не ми давай акъл , щом нямаш смелостта дори да си напишеш истинското име ! Аз може би съм единствения , който се представя с
        инстинските си данни , защото няма от какво да се срамувам в 40 г.
        Повечето от вас и на малкото пръстче не могат да ми се качат !
        Какво толкова ви попречих , слънцето ли ви закрих , че така ме обиж дате ? Нали сте най-великите !!! А този , който си позволи да ме обижда на майка - много лошо му се пише - за такива неща при мен
        няма прошка ! Ще поискам официално съдействие от собственика на
        сайта да ме свърже с въпросния бабаит , за да му "благодаря" за
        милото отношение !

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
          стииига бе, стига с глупости...стига с обиди...стига с високомерие...всеки изминава своя път, ако не можете да му помогнете, поне не му пречете и не го обиждайте, само това му остава на човек, разни псевдоними да го псуват, обиждат и ругаят...лапешка работа...
          Крейзи, при цялото ми уважение към теб трябва да ти кажа две неща :
          1) Намесваш се в темата само когато почнем да се обиждаме и прочие, вярвам, че си читав търговец защото двамата сме се учили и те знам какво представляваш
          2) Когато аз бях начинаещ се учех от хората с по-богат опит, без да ги ругая или обиждам за някое грешно отиграване... в играта на булброкърс два пъти бях победител, в тази на WealthLab бях 13-ти и в 3-те случая отавях Sagitarius_d след мен, но това не ме накара да го обиждам, напротив - още пазя кореспонденцията си с него в която ми обяснява тънкостите на търговията на акции и обменяме мнения!!!
          Хората са казали - ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА!
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
            стииига бе, стига с глупости...стига с обиди...стига с високомерие...всеки изминава своя път, ако не можете да му помогнете, поне не му пречете и не го обиждайте, само това му остава на човек, разни псевдоними да го псуват, обиждат и ругаят...лапешка работа...
            Абсолютно :-) Я кажете по-добре евро/долар как го виждате ?
            Ето как ги виждам аз нещата - 1.4639 отваря път нагоре за 1.47,а слезем ли под 1.4570 ще има първи сигнали за потвърждение на аб=цд моделче с цел 1.4350.

Коментар

• доста интересен дневен бар на долар/йен...
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• стииига бе, стига с глупости...стига с обиди...стига с високомерие...всеки изминава своя път, ако не можете да му помогнете, поне не му пречете и не го обиждайте, само това му остава на човек, разни псевдоними да го псуват, обиждат и ругаят...лапешка работа...

Коментар

• IVO_

Коментар

Първоначално изпратено от alekio
                    Първоначално изпратено от IVO_
                    Първоначално изпратено от Plamen Tanev
                    Шорт със 185к от 228,58 с ТП за 145к на 226,99.После - СЛ се мести на 228 (сега е на 229,29) , а ТП - 219,50.Още след 2часа ще е ясно дали съм в правилна посока.
                    Успех,колеги!!!!
                    Много грешно си го играл ! Съжалявам , но питай преди да правиш
                    такива смехории ! Тук има хора , които сме отрасли с паун/йена!
                    Брат малко ядове ще береш с този си коментар, не е коректно това което каза пък предполагам няма да е голяма загуба за него първо, че има стоп сугурно с добър ММ и ще си възвърне загубата пък има и лонг евро/йена което един вид му е хедж,
                    Айде лека и доходоносна
                    Не , аз не търся заяждане , а ме учуди репликата за правилната посока ! Това не е рулетка - и за слепите е ясно , че при това покачване на индексите , особен С&П 500 е ред на керитата и
                    паунд/йена ще се качва ! Викаш имал ММ ! Добре щом има излишни
                    пари първо да ги губи , а после да ги избива добре ! Лека !
                    Долните редове да не ги четът хора със слаби нерви, сърца и модераторите!!!

Ей боклук нещастен, ша ти е*а майката недоносче такова... Голям отворко се извъди бе? В понеделник ревеше, че СТС са некоректни спрямо теб, а ти дори не си си прочел договора... от фалирали типове като тебе, със самочувствие без покритеи като тебе този форум не се нуждае!!!
                    Ако ще даваш мнение за пазара давай, ако ще успорваш позиция - давай, ама не по този арогантен и безочлив начин!!! Трима като тебе вече ги издуха пазара точно защото не се учеха от по-опитните, а си мислеха, че са хванали Бог за шлифера...
                    айде върви майната си сега...
                    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                      na4inae6, пиши си от стария ник.

За керитата съм съгласен с Фена - той може би фундаментално ги гледа, а аз технически ( и по отворковски 8) ) съм на мнение, че кери-трейда още доста седмици ще е демоде
                      прав си затова само оси еврa и кабел да цъкаме

Коментар

Първоначално изпратено от alekio
                        Шорт със 185к от 228,58 с ТП за 145к на 226,99.После - СЛ се мести на 228 (сега е на 229,29) , а ТП - 219,50.Още след 2часа ще е ясно дали съм в правилна посока.
                        Успех,колеги!!!!
                        Брат малко ядове ще береш с този си коментар, не е коректно това което каза пък предполагам няма да е голяма загуба за него първо, че има стоп сугурно с добър ММ и ще си възвърне загубата пък има и лонг евро/йена което един вид му е хедж,
                        Айде лека и доходоносна
                        Не , аз не търся заяждане , а ме учуди репликата за правилната посока ! Това не е рулетка - и за слепите е ясно , че при това покачване на индексите , особен С&П 500 е ред на керитата и
                        Здрваей приятелю, нито искам се карам с теб, нито му адвокаствам не го познавам колегата, но щом е взел позицията явно има защо. Ти как си, как са позициите повече печелипши или не.

Коментар

na4inae6, пиши си от стария ник.

За керитата съм съгласен с Фена - той може би фундаментално ги гледа, а аз технически ( и по отворковски 8) ) съм на мнение, че кери-трейда още доста седмици ще е демоде

Коментар

• Първоначално изпратено от alekio
                            Успех,колеги!!!!
                            Айде лека и доходоносна

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                              Здравейте
                              Защо японеца толкоз
                              много падна срещу $??
                              И то толкоз бързо??????

Привет!!!!
                              Здрасти!
                              Защото Дау се покачи рязко с близо 300 пункта , това винаги е знак,че американската икономика е добре !

Коментар

Успех,колеги!!!!
                                Айде лека и доходоносна

Коментар

Working...
                                X