supertrader, стопа дали ще ти го удари зависи от стопа но ако имаш хедж дали ще излезе зависи само от хеджа тоест зависи от пазара но и от тебе зависи де и в двата случая щото ако ти слагаш стопа трябва да зависи и от теб така или иначе ако тръгне в твоята посока е добре а ако тръгне в противоположната може да стане и зле освен ако не направиш нов хедж дори по голям от предишния за да избиеш загубата от първият хедж минус загубата от началвата позиция която в този случай ще излезе че е на печалба ама ти ще си на загуба накрая.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: Ajax4o
Първоначално изпратено от supertraderСтопове наистина въобще не слагам а обръщам с насрещна позиция поне два пъти по голяма от губещата , опитай така да видиш че е много по добре особенно ако вече ти е чужда тръпката и не се чустваш между два бряга когато държиш позиции в двете посоки.По добре е дори да не покриваш в същия инсрумент а в друг по -волатилен или по-малко волатилен.Стопа - загуба е глупост понеже е прекалено елементарно и ако ти е зор да губиш слагаш стопове и те ти ги бият , а не е ли по-добре да отваряш малко да не влизаш на една цена а на някаква средна като си направиш входа на няколко части и ако се налага не стоп а направо да покриеш.Проблема е само че ще ти се наложи да мислиш и комбинираш а може би си заслужава и е по добре от това да губиш щото пазара бил лош или тренда бил против тебе - причини винаги се намират.
Добре, ти казваш да хеджирам и с двоен обем в друга по-волатилна /по-скъпа/ двойка. Това от друга страна ще ми вземе повече маржин, а и на все отгоре си имам и губеща позиция която ми взима също наржин... С тези пати които в твоя случай са блокирани, аз мога да играя нещо друго и да спечеля...
Виж сега хората са го казали - за да умееш да печелиш, трябва да умееш да губиш. Ако отричаш загубите /каквото ти правиш/ означава, че винаги получаваш всичко, нещо което НЕ Е ИСТИНА и без да те познавам смея да заява! Аз съм склонен да преглътна 5-10-50-100-500$ загуба като знам, че съм си спестил 50-100-500 и т.н. $ загуба...
П.С.
баси бруталното ми удари стопа в озито и полетя :P Здраве да еFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Ajax4o
Стопове наистина въобще не слагам а обръщам с насрещна позиция поне два пъти по голяма от губещата , опитай така да видиш че е много по добре особенно ако вече ти е чужда тръпката и не се чустваш между два бряга когато държиш позиции в двете посоки.По добре е дори да не покриваш в същия инсрумент а в друг по -волатилен или по-малко волатилен.Стопа - загуба е глупост понеже е прекалено елементарно и ако ти е зор да губиш слагаш стопове и те ти ги бият , а не е ли по-добре да отваряш малко да не влизаш на една цена а на някаква средна като си направиш входа на няколко части и ако се налага не стоп а направо да покриеш.Проблема е само че ще ти се наложи да мислиш и комбинираш а може би си заслужава и е по добре от това да губиш щото пазара бил лош или тренда бил против тебе - причини винаги се намират.D.Y.F-091066
Коментар
-
Re: Ajax4o
Първоначално изпратено от Ajax4oПламене - Това което си прочел е леко малоумно... защото е точно обратното... Що се отнася до покупката на паундове и продажбата им после... то винаги някой, ще ти ги купи. Въпроса е на каква цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen1967Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от kritelinМисля да купувам паунд/хиена ако го добутат над върха на предната 4 часова свещ
"Купувай когато другите купуват и обратното". И си викам че това звучи тъпо, но като се замислиш звучи доста правилно.
Човек купува за да продаде по късно. А за да стане последното трябва да има купувачи за това.
За какво го казвам това в момента. Ами в момента Паунда никой не иска да го купува, ако го купя сега на кого ще го пласирам утре...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от kritelinМисля да купувам паунд/хиена ако го добутат над върха на предната 4 часова свещ
"Купувай когато другите купуват и обратното". И си викам че това звучи тъпо, но като се замислиш звучи доста правилно.
Човек купува за да продаде по късно. А за да стане последното трябва да има купувачи за това.
За какво го казвам това в момента. Ами в момента Паунда никой не иска да го купува, ако го купя сега на кого ще го пласирам утре...
Коментар
-
Здравейте,
Е на това му казвам инфлация
Zimbabwe's Inflation Rate Soars to 14,841% on Food, Fuel Costs
А иначе "скока" на $ тази сутрин беше заради коментара на Паусън.
Paulson Signals to U.S. Trading Partners Dollar Will Rebound
За справка:
http://www.bloomberg.com/apps/news?p...UYU&refer=home
Коментар
Коментар