IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от masagor
    bravo na happy ,
    kato dopulnenie iskam samo da spodelia ,che za potwurjdenie na modela e mnogo polezno da se gleda za divergenicia.
    edwa li shte otworia dulga pozicia ,no mi beshe dostatuchen modela za da si zatworia dulgite ewra

Не се бях сетила да го разглеждам в комбинация с дивергенция. Но пък си е логично - нали ще обръща (дори само за корекция). Но тази дивергенция нещо не ми харесва - ти не хващашпървото дъно на индикатора. Ако го хванеш, ще видиш, че текущия бар пресича линията, очертаваща дивергенцията, а това означава анулиране и бегом надолу (сори, крити).

По принцип нямам опит с Моментум 10, но не е ли малък периода? При 14 звучи по-добре с дивергенцията май. Пускам графиката с М10 и двете линии - при мен поне М10 ги пресича надолу.

http://www.imagefreehost.com/files/1...1262052024.gif
    Безплатен обяд няма!

Коментар

• Пък за контренето - то не се знае, знае ли се....
      Само така,тренд -мренд,и тренда не е безкраен ,ей ги керитата начело с паундмената требва да брадясаш години да качат некоя фигура ,а пък се изсулват като топор ,е не е ли по трейдърско и по така майсторско да хванеш същите пипсове само че за 10 пъти по-кратко време .
      P.S Аз тоже играя керитата само нагоре и по тренда ,ама ще я преразгледам тая работа...

Коментар

• bravo na happy ,
        kato dopulnenie iskam samo da spodelia ,che za potwurjdenie na modela e mnogo polezno da se gleda za divergenicia.
        edwa li shte otworia dulga pozicia ,no mi beshe dostatuchen modela za da si zatworia dulgite ewra

Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
          Хепи, тая графика я пусни на ккккк, да си направи човека Великата Контрела :lol: Волф да продължава да се занимава със софийския боклук, докато не измисли нови вълни, които не са за контрене на тренда.
          Който иска да я гледа тук Сигурно трябваше да напиша и, че не е предпоставка за търговия А я постнах, защото имаше тук разни картинки с опити за този модел - та просто да онагледя какво всъщност са тези ВВ

Пък за контренето - то не се знае, знае ли се
          Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
            Хепи, тая графика я пусни на ккккк, да си направи човека Великата Контрела :lol: Волф да продължава да се занимава със софийския боклук, докато не измисли нови вълни, които не са за контрене на тренда.

Пламене, във фхстрийт има много простотии и тая добре си я уцелил. Това за минималния стоп от 23 пипса най ме кефи :lol: Но и това за минималните цели от 100п е добро!
            Мен ме кефи това за 4 часовата графика и посоката

Коментар

• Хепи, тая графика я пусни на ккккк, да си направи човека Великата Контрела :lol: Волф да продължава да се занимава със софийския боклук, докато не измисли нови вълни, които не са за контрене на тренда.

Пламене, във фхстрийт има много простотии и тая добре си я уцелил. Това за минималния стоп от 23 пипса най ме кефи :lol: Но и това за минималните цели от 100п е добро!

Коментар

• Ето пример за Вълни на Волф. Имайте предвид, че наличността на модела не е предпоставка, че ще се задейства и изпълни. Необходимо е допълнително да се прецизира входа. Изхода е ясен

http://www.imagefreehost.com/files/1...1284422756.gif
                Безплатен обяд няма!

Коментар

• Керитата днеска движат целия пазар

Коментар

• How To Increase Forex Profits 100% in 10 Minutes
                    This simple exercise will increase Forex profits 100% and works for 99% of all short-term FX traders – stop trading so much – widen out your stops – widen out your profit targets – and only trade in the direction of the trend indicated by 4 hour chart.

1) Stop trading so much
                    Sure there are no commissions but the spreads are HUGE and believe it or not (well you’ll believe it after you do the simple exercise below) the spreads are reducing your profits 100%!

2) Widen out your stops
                    Initial stop loss should be a minimum of 23 points; I use between 23 and 35 point stop losses for short-term trading.

3) Widen out your profit targets
                    Unless you think a trade can make you 100 points or more don’t do it.

4) Only trade in the direction of the 4 hour chart
                    The real money is made in the direction of the trend

За справка:
                    http://www.fxstreet.com/education/tr...006-09-08.html

Коментар

• Пак има дискусия за стоповете! Моето мнение е , че всеки си е индивидуален и има някаква изградена индивидуална стратегия, която включва защита от загуба, без значение със стопове или не . Моята лична е : по добре 100 загуби от по 1 % , отколкото една загуба от 100 % . Имам и няколко основни причини:
                      - За жалост , колкото и да ми се иска познаваемостта ми не е повече от 30-50%.
                      -единична сделка не влияе с голямо тегло на портфейла ми т.е. ако наистина улавям движенията дори и с познаваемост 20 %, теория на вероятностите ще води портфейла ми до печалба .
                      - винаги имам свободни средства да се възползвам от евентуални движения
                      - Ако си изгоря сметката , ще имам перфектна стратегия - играй обратното на това , което мислиш
                      - загубата съм я приел преди да е станала и съм преценил , че няма да ме срине психически и много още

Коментар

• Форекс Форексов

Остава и насила да те карат да си държиш позициите ! Е тогава вече спасение няма. Ако примерно си пресрещнал и позицията ти е донесла по-голяма печалба от загубата от другата ти не може да затваряш на печалба щото задължително е по добре със стоп на загуба!Загуба и преплитане на мисълта нещо ама хайде , щом като те задължат какво да правиме.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Леко по терлички ще вляза на къс (ордер) Е/йена 162.20 СЛ 162.70 ТП 161.20 с много малък обем.
                          Все още си мисля че ДАУ трябва да тества 12800 преди да пробием 200 МДА нагоре.

Коментар

• Брей че маркет. Това 100 пипса движение вече си е норма... А уж беше привилегия на керитата

Коментар

• Стоп и хедж далеч не са едно и също нещо. Ако стопа е ударен, вече няма позиция. Докато ако се хеджира, след затварянето на хеджа, продължаваме да имаме основната позиция. И това, съвсем логично, води до постоянно участие на пазара, което е много тъпо.

Така се получават прочутите инвестиционни печалби, които в момента са по 30 фигури загуби, че и повечко. И после за загубите била виновна някаква мафия (?!?), евреите, книгите, атмосферното налягане и нивото на р. Дунав.

Мафията дебне за твоя стоп ... да, точно за твоя!

Коментар

• karakondjul

Няма да си на загуба точно това се опитвам да обясня , ти ще имаш позиция която ще ти излезе на печалба , може и да е по малката и нищо не те бърка да я увеличиш ако пък вземе тръгне наобратно а още по не те бърка каквото и добавиш да му сложиш стоп на нула когато се закрепи.Разбираш ли така се позиционираш че не се връзваш за конкретна цена първо , второ ти следваш пазара и не си срещу него а с него той ти вади позиции на печалба защото се движи и ще я закъсаш ако спре , той ще спре ли? Защо да си длъжен да влезеш в цялата амплитуда на движението , стигат ти и части от нея.Ето колегата твърди че нямало да му стигат парите и така щял излишно да затваря пари , а този проблем е направо лош щото то си значи че здраво товариш и си използваш яко марджина пък евреите са измислили да ти дадат заем не с надеждата да им го върнеш а да се окажеш в ситуация да не можеш и да ти приберат и твоите пари при техните...това е проблема.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X