Една добра тема за апокалиптици.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениемай се облизваш без нужда. А ако се случи паника много играчори ще се кефим, което не е нормално разбира се. т.е. обикновено се случва обратно на тълпата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЩе се паникьосва ли народа или избяга на море и умря търговията.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМоже бе питай.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЧервенокож е по правилно да ми кажеш.Великия дух ми се явява на сън и го споделям.
1. Имаш пари и искаш да прилъжеш чрез форума да ти продадем евтини акции?
2. Нямаш пари, филантроп си и се притесняваш за нашите инвестиции?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеБледолики тук трябват топки или кинти явно ти липсват така че давай на демото.Намери на кой да го казваш това хаха
.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеБледолики ти освен бури и спадове друго в главата имашли?
Банален си !!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеБледолики тук трябват топки или кинти явно ти липсват така че давай на демотоПитай го за Оргахим
Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАаааа що бе?Я виж каква хубава се беше появила покрай КТБ и ПИБ.Сега пък е като затишие пред буря.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАаааа що бе?Я виж каква хубава се беше появила покрай КТБ и ПИБ.Сега пък е като затишие пред буря.
Банален си !!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеАбе що така няма паника, индианец? Не кълве ли на захранката?.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеАбе що така няма паника, индианец? Не кълве ли на захранката?
На един и същи язовир сте от доста време (какво ли дирите тъдява, щом няма далавера. . .Last edited by onakilev; 21.07.2014, 12:39.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе що така ми се струва че много и цензурирана версията на тая тема.От 2010 до сега да няма нищо написано айде молим
.Доста е играла гимичката тук ми се струва
.Та тая тема дето си я изкопал скоро може и да се окаже много актуална.Знае ли човек.Виж кви анализи почнаха да изкачат от разни ИП.
http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
�
Коментар