IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Една добра тема за апокалиптици.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      май се облизваш без нужда. А ако се случи паника много играчори ще се кефим, което не е нормално разбира се. т.е. обикновено се случва обратно на тълпата.
      Нали знаеш за едни сватба за други брадва.Такъв е живота.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Ще се паникьосва ли народа или избяга на море и умря търговията .
        май се облизваш без нужда. А ако се случи паника много играчори ще се кефим, което не е нормално разбира се. т.е. обикновено се случва обратно на тълпата.
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ще се паникьосва ли народа или избяга на море и умря търговията .

Коментар

Може бе питай.
            Няма кво да го питам просто ми омразна му чета глупостите ,все нещо му пречи

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
              Питай го за Оргахим
              Може бе питай.

Коментар

Червенокож е по правилно да ми кажеш.Великия дух ми се явява на сън и го споделям.
                Моля, избери вариант за себе си, че направо ми наду главата последните седмици::
                1. Имаш пари и искаш да прилъжеш чрез форума да ти продадем евтини акции?
                2. Нямаш пари, филантроп си и се притесняваш за нашите инвестиции?
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                  Бледолики тук трябват топки или кинти явно ти липсват така че давай на демото
                  Ааааа не се къхати бе ако имаш нужда и с двете мога да ти услужа .Намери на кой да го казваш това хаха .

Коментар

Бледолики ти освен бури и спадове друго в главата имашли?
                    Банален си !!
                    Червенокож е по правилно да ми кажеш.Великия дух ми се явява на сън и го споделям.

Коментар

Питай го за Оргахим
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Ааааа що бе?Я виж каква хубава се беше появила покрай КТБ и ПИБ.Сега пък е като затишие пред буря .

Коментар

Ааааа що бе?Я виж каква хубава се беше появила покрай КТБ и ПИБ.Сега пък е като затишие пред буря .
                          Бледолики ти освен бури и спадове друго в главата имашли?
                          Банален си !!

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                            Абе що така няма паника, индианец? Не кълве ли на захранката?

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                              Aбе то стана като с "файлити" на банкити - некачествено изпълнение.
                              На един и същи язовир сте от доста време (какво ли дирите тъдява, щом няма далавера. . .
                              Last edited by onakilev; 21.07.2014, 12:39.
                              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Абе що така ми се струва че много и цензурирана версията на тая тема .От 2010 до сега да няма нищо написано айде молим .Доста е играла гимичката тук ми се струва .Та тая тема дето си я изкопал скоро може и да се окаже много актуална.Знае ли човек.Виж кви анализи почнаха да изкачат от разни ИП.
                                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

X