Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМонти чудя се как толкова много народ не проумя тогава че ще следва спад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми то беше ясно ама къде са сега ония дето разправяха че ще изтървем влака.Аз от май месец миналата година заех отбранителна позиция.
Сега се гъбаркам в няколко позиции да дразня феновете на ТИМ.....
Притеснителното е че тези могат да управляват и по дълго от тази година ,защото Патриотите ,абв и реформаторите може да не влезат пак в парламента и ще държат топлите места....
Надеждата ми е ГЕРБ да получи повече на местните избори и да предизвикат предсрочни и на президнските две в едно да получат огромен шамар....какъвто и да е вече няма да са управляващи даже и борисов да стане президент...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми тя у актуална от европейските избори......и става все по актуална докато ГЕРБ е на власт с реформаторите.....
Борсата си го показва.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТемата с всеки изминат ден става по актуална.
Борсата си го показва.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ripwalk Разгледай мнениеХич не смятам ,че ще зеленее затова съм тук
А в следващите месеци темата ще става все по-актуална и хората от оптимизъм ще се преместят тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАктуалния въпрос е друг - за какъв ... пишеш в тази тема , щом пазара расте
Хич не смятам ,че ще зеленее затова съм тук
А в следващите месеци темата ще става все по-актуална и хората от оптимизъм ще се преместят тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
И двета твърдят че няма проблеми.....докато не се отвори кацата с мед и се види ,че няма мед....това го каза към Космонавта за ПФ........
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ripwalk Разгледай мнениеДнес коя ще е по-актуалната тема
И по-скоро въпроса е ще държим ли около 500 ли сме тръгнали към 416.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеТук са се събрали като някаква секта и си вярват на манипулациите
Защо ,
Целия екип на дневник върви от телевизия на телевизия ,от предаване на предаване ...и сравняват регалатора на БНБ с регулатора на Мавродиев....
Те го казват право в Очите за ПФ , който са следните гнили ябълки ,като КОРП....
Регулатора на БНБ в е същия като КФН....
И двета твърдят че няма проблеми.....докато не се отвори кацата с мед и се види ,че няма мед....това го каза към Космонавта за ПФ........
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ripwalk Разгледай мнениеДнес коя ще е по-актуалната тема
И по-скоро въпроса е ще държим ли около 500 ли сме тръгнали към 416За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар