IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Недей да се кахъриш толкова, равновесков. В 17:00 ще купите 5 акции на правилната цена и ще отложите обявяването.
    Че кой се кахъри, аз почти нямам български акции. Нямам и злато, сребро и биткоини

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Трябва да затвори пазара. Ако затвори на минус над 0,2% може да го обявяваме
      Недей да се кахъриш толкова, равновесков. В 17:00 ще купите 5 акции на правилната цена и ще отложите обявяването.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Равновесов, обявяваме ли го мечия пазар вече или да чакаме да затвори? Хайде, че тази игра ми е любимата и нямам търпение.
        Трябва да затвори пазара. Ако затвори на минус над 0,2% може да го обявяваме

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
          Успяхме най-после да се сурнем, стискахме, подпирахме,
          Е кво сте стискали и сте подпирали? Нали ядахте от там... Кво сте подпирали? Подпирали сте дръжки... Били сте в положението на оня шивач, който се е чешел по главата и се чудел - "Вече трети път го режа и все късо идва..."
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
            Успяхме най-после да се сурнем, стискахме, подпирахме, ама някои хора мило и драго дават да се суркаме по пързалката. Не става едни да крепим, а другите да суркат.
            Не зависи от мен или от теб. Щом пазара пада, значи има повече хора/институции, които искат да пада. Ние правим най-доброто от ситуацията.

Коментар

• Успяхме най-после да се сурнем, стискахме, подпирахме, ама някои хора мило и драго дават да се суркаме по пързалката. Не става едни да крепим, а другите да суркат.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Още 0,2% надолу и Софикс е официално в мечи пазар.
                Равновесов, обявяваме ли го мечия пазар вече или да чакаме да затвори? Хайде, че тази игра ми е любимата и нямам търпение.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Тука вече полки трябва да те почерпи .... Ебаси влиянието му придаваш То Бъфет, Сорос и Грийнспан взети заедно не могат това, което му приписваш на полки
                  Просто цитирам поста му от 2007 г.

За съжаление .....активното му писане е предпоставка за начало на голям спад....
                  Или по точно желанието да обърне спада в определени позици, говори че е стигнал до заключение за голям спад ...в бъдещо време....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    сега ще ти напиша от фолклора на 2007 г ...

Появи се колелега през октомври ,когато борсата се чудеше къде да отиде.....
                    Поста му беше горе ,долу такъв...
                    Казвам се Карък Каръков ...каквото захвана до шест месеца се скапва...
                    Почнах търговия....
                    Почнах имоти.....
                    Сега съм при вас.....
                    Е шест месеца след това се срути и борсата.....
                    Та този колега беше Полки ,1912,2012.....и още сто ника.....
                    Та щом се появи почва страшен спад....
                    Е от месец се появи пак..активно.....
                    Тука вече полки трябва да те почерпи .... Ебаси влиянието му придаваш То Бъфет, Сорос и Грийнспан взети заедно не могат това, което му приписваш на полки
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Та този колега беше Полки ,1912,2012.....и още сто ника.....

Е ти не вдена ли какво ще стане

Явно човека е единственото животно дето си повтаря грешките

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                        Ами при тази скука... Извинявай, ако моментае прекалено тегав...
                        сега ще ти напиша от фолклора на 2007 г ...

Появи се колелега през октомври ,когато борсата се чудеше къде да отиде.....
                        Поста му беше горе ,долу такъв...
                        Казвам се Карък Каръков ...каквото захвана до шест месеца се скапва...
                        Почнах търговия....
                        Почнах имоти.....
                        Сега съм при вас.....
                        Е шест месеца след това се срути и борсата.....
                        Та този колега беше Полки ,1912,2012.....и още сто ника.....

Коментар

• Без паника, другари .... Не се панирай, анализирай.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Колегата говори за Полки ....Дразниш ли ме....
                            Ще мина към игноре ....
                            Ами при тази скука... Извинявай, ако моментае прекалено тегав...

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                              Не е до това, а до стил на игра- така става като ловиш падащи звезди, друг е въпроса за печалбите от аналогични влизания, но засега ще се придържам към официалната версия, че Монти е символ на фалита на БФБ
                              Колегата говори за Полки ....Дразниш ли ме....
                              Ще мина към игноре ....

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                                Мда, добре ще е да си говорим за доходности и в такива моменти. Към този момент съм -4,8%.
                                И аз съм много на минус, ама засега се въздържам да продавам, ама да видим до кога...

Коментар

Working...
                                X