If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Успяхме най-после да се сурнем, стискахме, подпирахме,
Е кво сте стискали и сте подпирали? Нали ядахте от там... Кво сте подпирали? Подпирали сте дръжки... Били сте в положението на оня шивач, който се е чешел по главата и се чудел - "Вече трети път го режа и все късо идва..."
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Успяхме най-после да се сурнем, стискахме, подпирахме, ама някои хора мило и драго дават да се суркаме по пързалката. Не става едни да крепим, а другите да суркат.
Не зависи от мен или от теб. Щом пазара пада, значи има повече хора/институции, които искат да пада. Ние правим най-доброто от ситуацията.
Успяхме най-после да се сурнем, стискахме, подпирахме, ама някои хора мило и драго дават да се суркаме по пързалката. Не става едни да крепим, а другите да суркат.
Тука вече полки трябва да те почерпи .... Ебаси влиянието му придаваш То Бъфет, Сорос и Грийнспан взети заедно не могат това, което му приписваш на полки
Просто цитирам поста му от 2007 г.
За съжаление .....активното му писане е предпоставка за начало на голям спад....
Или по точно желанието да обърне спада в определени позици, говори че е стигнал до заключение за голям спад ...в бъдещо време....
Появи се колелега през октомври ,когато борсата се чудеше къде да отиде.....
Поста му беше горе ,долу такъв...
Казвам се Карък Каръков ...каквото захвана до шест месеца се скапва...
Почнах търговия....
Почнах имоти.....
Сега съм при вас.....
Е шест месеца след това се срути и борсата.....
Та този колега беше Полки ,1912,2012.....и още сто ника.....
Та щом се появи почва страшен спад....
Е от месец се появи пак..активно.....
Тука вече полки трябва да те почерпи .... Ебаси влиянието му придаваш То Бъфет, Сорос и Грийнспан взети заедно не могат това, което му приписваш на полки
Ами при тази скука... Извинявай, ако моментае прекалено тегав...
сега ще ти напиша от фолклора на 2007 г ...
Появи се колелега през октомври ,когато борсата се чудеше къде да отиде.....
Поста му беше горе ,долу такъв...
Казвам се Карък Каръков ...каквото захвана до шест месеца се скапва...
Почнах търговия....
Почнах имоти.....
Сега съм при вас.....
Е шест месеца след това се срути и борсата.....
Та този колега беше Полки ,1912,2012.....и още сто ника.....
Та щом се появи почва страшен спад....
Е от месец се появи пак..активно.....
Не е до това, а до стил на игра- така става като ловиш падащи звезди, друг е въпроса за печалбите от аналогични влизания, но засега ще се придържам към официалната версия, че Монти е символ на фалита на БФБ
Колегата говори за Полки ....Дразниш ли ме....
Ще мина към игноре ....
Коментар