стоите си кеш до ипо-то на енемона и това е.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kifизчакайте още 3 дни, тогава има лекция от г-н Колчев на тема "към 15.11.2007, БФБ е силно подценена - трябват духачи да надуят балона, за да не потънем в морето"))
"Как истерията обезцени борсата и вече не струва и 5 стинки")
Коментар
� -
Първоначално изпратено от franky4fingersВсе пак си мисля че всичко е под контрол. Доста прогнози на специалисти предвидиха спад до 1750 на Софикс. Вече стигнахме това ниво. Пък и фондовете още не купуват, така че явно тези нива са за тях очаквани, по притеснително ще стане ако започват да пълнят и подпират позиции, това ще означава че са обезпокоени от срив на пазара.
Ste vidim koga pazarut ste dostigne fair value, zastoto na tozi etap e oversold (undervalued)
Uspehi!==Не е препоръка за покупка или продажба==
Коментар
� -
Гледам си кобосчето и се чудя дали, ако сега цените бяха продължили да растат и я нямаше тази коракция и да речем бяхме минали 2000 нямаше да съм по-притеснен. Честно казано не ми е приятна корекцията, но пък ми дава някакво спокойствие, че не сме съвсем балон. Ама най ме е яд, че купувах предната седмица на по-височки цени!!! Е те тва е моя проблем днес.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от AbritusПървоначално изпратено от spirittМай се поуспокоиха нещата
Коментар
� -
Много хубав понеделник - подобаващо ще се отчете и удълженото време на борсата)
А честито!
До 1 ще пада, за да може после да се покаже значението на следващия един час и как се обръщат трендове)))
Абритус, странно отношение имаш към покупката на акции))
Ако почнат да пълнят фондовете на тези нива, според мен ще означава, че намират цените за много добри за дооформяне на пакетите си))
Коментар
� -
Гледам си кобосчето и се чудя дали, ако сега цените бяха продължили да растат и я нямаше тази коракция и да речем бяхме минали 2000 нямаше да съм по-притеснен. Честно казано не ми е приятна корекцията, но пък ми дава някакво спокойствие, че не сме съвсем балон. Ама най ме е яд, че купувах предната седмица на по-височки цени!!! Е те тва е моя проблем днес.
Коментар
�
Коментар