IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пепи , недей така бе чадо

има и по добри играчи от теб и анализатори

просто паника
    Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
      Г-н Караиванов, как го сметна това дъно,

на коя графика на дневна, на седмична или на месечна и

от къде започва импулсната първа по Елиот?????

Защото нещо не те разбрах.;-)))
      Едва ли и ще ме разбереш - не си бил ММ (маркет мейкър)

В БГ на БФБ със смешен оборот от 20-25мио.лева на ден е толкова лесно да се направи як сел , после по-лек бай и накрая за десерт още по-здрав сел.Тези които знаят стъпките на ТАНГОТО ще ме разберат за какво говоря.А всички останали освен да палят свещи, да се молят богу горещо и да гледат с Влажен Телешки поглед докато колят другите добичета, нищо друго не им остава.
      Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• Продавачите пак отидоха на обяд!!!Вчерашната работа!!!Интересно как всички спират на един път!!!

Коментар

• Има страшни смешници в тоя форум!
          Пазарът пада от 3 месеца и те все купуват ли купуват...
          Разбира се нищо не продават!
          Айде стига глупости!
          ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• :-) :-) :-)

Първоначално изпратено от Пепи
            На к..а ми писна бе пич! :-)))))))))))))))
            изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• На к..а ми писна бе пич! :-)))))))))))))))

Коментар

• [quote="Alan Greenspan"]Днес е дъно. ИНДИКАТОРЪТ направо ми крещи - защото вече ми писна и на оная работа! :-) :-)
                Кой индикатор ти крещи че сме стигнали дъното? Сериозно те питам, не се заяждам

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                  Г-н Караиванов, как го сметна това дъно,

Бате ви Петър го слушайте!
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Въпроса е кога ще е накрая. Според мен може да не е тия дни.

Коментар

• доста от позициите "светнаха" само в зелено,айде сега яко UP

Коментар

• Днес е дъно. ИНДИКАТОРЪТ направо ми крещи - защото вече ми писна и на оная работа! :-) :-)
                        Майтапа на страни - днес определено си направил най-изгодните покупки, които е възможно за следващата декада.

Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                        Първоначално изпратено от Пепи
                        Тези потъвания започват да ми омръзват, писва ми...........,

а това е признак, както казва АЛЪН , че ударихме дъно и

трябва да се гради наново.............;-)))
                        SOFIX 1450.37 -7.11%
                        BG40 421.00 -8.88%
                        BGREIT 98.76 -3.22%
                        BGTR30 932.56 -7.51%

Само преди час пак се чуваха същите твърдения, че "ударихме дъното". Пич , къде е дъното? Ако някой знае , да бъде така любезен да сподели.
                        Аз мога само да ти кажа,че чисто ТЕХНИЧЕСКИ корекцията следва да завърши в зоната 1170-1250 при SOFIX. Но това повтарям е чисто ТЕХНИЧЕСКИ.
                        изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Ami obiknoveno nai-golemite looseri prodavat nakraq ....

Коментар

• Sofix почна яко да възстановява. Тия, дето продадоха днес май ще се окажат най-големите лузери! Да им е честито!

Коментар

• Хайде сега ЪП,ЪП!!!

Коментар

• Г-н Караиванов, как го сметна това дъно,

Коментар

Working...
                                X