If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"... и вече може би последна възможност за нашите" .... апокалиптици
да видят Софикс на 800 пункта: http://www.investor.bg/?id=65228
Коментар
�
SoKoLoV
"България е изправена пред криза на европейското доверие"
"Злоупотребите с еврофондове нанасят дългосрочна вреда на имиджа на страната ни
България е изправена пред криза на европейското доверие. Това каза Държавният министър в Министерството на външните работи на Германия Гернот Ерлер, цитиран от БНР. Установените злоупотреби с еврофондове нанасят дългосрочна вреда на имиджа на страната. Това може да се окаже по-голям проблем, отколкото самото спиране на средствата от ЕС, допълни Ерлер. Според него Европейската комисия възнамерява да въведе в България механизми на контрол, каквито не са били въвеждани в други страни. Германия е готова да окаже експертна помощ на опитите България да постигне високите европейски критерии, каза още Гернот Ерлер."
Само защото имаш 4700 поста не ми се рови, а и ще мрънкаш пак някакви глупости. Точно се въртиш по течението.......
Колкото до моите комплекси - как така все върху Вас онеправданите оптимисти ги избивам, не се ли питате?
Като започна с нападките - само доказваш теорията, че човек който не може да си кирилизира О.С. или да намери кой да го направи вместо него, не е от най-умните
Bouns, ne mi se spori s vseznaikovci. Vseki si upravlqva parichnite potoci kakto nameri za dobre (ako ima takiva )
Dano da si poumnql ot pisaneto na kirilica ...
Коментар
�
SoKoLoV
"FT: Организираната престъпност е ежедневие в България"
Само защото имаш 4700 поста не ми се рови, а и ще мрънкаш пак някакви глупости. Точно се въртиш по течението.......
Колкото до моите комплекси - как така все върху Вас онеправданите оптимисти ги избивам, не се ли питате?
Като започна с нападките - само доказваш теорията, че човек който не може да си кирилизира О.С. или да намери кой да го направи вместо него, не е от най-умните
Франки, фурнаджийска лопата си, преди няколко месеца постваше данни как САЩ са прескочили рецесията. Сега какво става изведнъж? Идеята е да виждаш нещата в перспектива не да коментираш, в минало време какво се е случило и защо. Много късно - чак вчера разбра каква ще е 2008г. В интерес на истината изказването ти за "срутването" е доста пресилено, но си по-близо до истината сега, отколкото преди когато виждаше всичко в розово........
Nikoga ne sam tvardql, che US ste izbegnat recesiqta.
Komentarut mi beshe otnosno Bulgarskiqt kapitalov pazar, a ne US pazara.
Ti cheti po-vnimatelno, vmesto da si tursish nachini da si izbiesh kompleksite.
Франки, не съм аз човека, който да ти дава акъл, но защо им се връзваш?!?! Парите са си твой - трябва ли да се обясняваш за решенията си?
Wannarock, az ne im se obqsnqvam prosto sharevam info i malko knowledge, koito iska razbira i si pravi po-zadulbochen research, a koito ne .... duha supata ...
Франки, фурнаджийска лопата си, преди няколко месеца постваше данни как САЩ са прескочили рецесията. Сега какво става изведнъж? Идеята е да виждаш нещата в перспектива не да коментираш, в минало време какво се е случило и защо. Много късно - чак вчера разбра каква ще е 2008г. В интерес на истината изказването ти за "срутването" е доста пресилено, но си по-близо до истината сега, отколкото преди когато виждаше всичко в розово........
уфф, Франки...малко в повече идва....латиница и инглиш...но е хубаво, че шерваш ))
...ако сега идват проявленията в реалната икономика...откъде оптимизма за посочените от теб сектори
Франки, не съм аз човека, който да ти дава акъл, но защо им се връзваш?!?! Парите са си твой - трябва ли да се обясняваш за решенията си?
Wannarock, az ne im se obqsnqvam prosto sharevam info i malko knowledge, koito iska razbira i si pravi po-zadulbochen research, a koito ne .... duha supata ...
Абе как финансовия сектор, всичко се срина, държава няма, ще ни изгонят от ЕС, банките ще фалират, демографска криза.......навънка и времето лошо.......с една дума продавайте каквото имате в акции и спете спокойно...някой вече го направиха и търсят последователи...ако се съди по постовете им ...
Hahahaha ... Ne sam si prodal akciite. Prosto na tozi etap finansoviqt sektor i tezkata promishlenost ne mi se vizdat perspektivni. Koncentriral sam se glavno v sektora na uslugite, infrastrukturata i kompanii, koito investirat v optimiziraneto na razhodite za energonositeli (ima nqkolko takiva i na nashata borsichka )
A, koito si misli, che dvucifrena inflaciq e faktor deistvast polozitelno na cenite na equities e meko kazano laik ...
Vsichko e vupros na asset allocation. Ima dosta interesni nesta v mesechniq buletin na ECB ... Apetita za risk se e povishil prez poslednite nqkoko meseca, no e dosta pod nivata predi "the market turmoil".
Prosto za men "top down approach" e po-efektiven ot "bottom up approach".
No nqkakvi amatiorcheta da mi razpravqt, che akciite sa hedge srestu inflaciq v takiva razmeri i da mi se pravqt na razbirachi .... hehehe
Easy boys ... Sled nqkolko meseca sled dulboka korekciq pri commodity prices, equities ste sa otnovo predpochitaniqt aktiv za investitorite, no na tozi etap emerging markets sa malko po "out of focus". Ako ste dulgosrochni si kupuvaite akcii na rentabilni kompanii v perspektivni sektori i vsichko ste e ok.
Akciite sa mi 90% ot aktivite, ama az sam si riskov igrach s long-term horizon.
PS
Prosto vi svetkam za kakvo stava vupros, che mi pisna da cheta gluposti.
Коментар