IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

става дума за синдрома „сварена жаба“ ............... той се базира на следния експеримент ............ ако се постави жива жаба във вода с приятна температура и започнете постепенно да нагрявате водата, тя ще се опитва да изравни своята температура с тази на водата.

Това ще я изтощи и тя чисто и просто ще се свари.
    Непрекъснато се пее песента ,няма акции за продажба ,няма продавачи ,всички чакаме ниското.....
    Току що си направих труда да направя цените около който ще гърмят репата на едрите , ами не са толкова далече....
    Някъде около 1,25-1,30 на ССВ , хим на около 1,50..., Дръвчо на около 20-23 стинки ,Фармата на около 2,50-2,80, ЕУБГ на около,090- левче там ще бъде мазало че е на акулите , стара планина около 4,50 ,монбат на 5,5 - 6 лв....
    А Никиту ще гледа умно тогава.....
    П.П. В момента няколко репа са на кантар да бъдат затворени ,защото по късно ще дадат фира на притежателите им...
    Забравих ФИБ тя ще е първа....

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
      Към този момент се навършват точно десет години от едно знаково събитие, което ми предаде важен житейски урок, който беше директно свързан с борсата.
      През есента на 2008 г. един колега, който изненадващо за мен имаше непознат никнейм (горделиво си въобразявах, че познавам никовете на повечето играчи), изпрати кратко съобщение, което смислово звучеше по следния начин:
      Свършен съм, репата ми изгърмяха, нямам представа дали от утре въобще има живот за мен!

Усетили мирис на кръв, поне от две страни го захапаха с подигравки и хули.

Предполагам, че това е било само подготовка за буен празник, който се е състоял същата вечер, с неприлични до разюзденост танци, задължително около ритуален огън.
      от описанието което даваш замирисва на индиански ник
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Сравнително бързо.
        Чувал съм, че жабата ако я сварят на бавен огън, не усеща болка...

става дума за синдрома „сварена жаба“ ............... той се базира на следния експеримент ............ ако се постави жива жаба във вода с приятна температура и започнете постепенно да нагрявате водата, тя ще се опитва да изравни своята температура с тази на водата.

Това ще я изтощи и тя чисто и просто ще се свари.
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Към този момент се навършват точно десет години от едно знаково събитие, което ми предаде важен житейски урок, който беше директно свързан с борсата.
          През есента на 2008 г. един колега, който изненадващо за мен имаше непознат никнейм (горделиво си въобразявах, че познавам никовете на повечето играчи), изпрати кратко съобщение, което смислово звучеше по следния начин:
          Свършен съм, репата ми изгърмяха, нямам представа дали от утре въобще има живот за мен!

Усетили мирис на кръв, поне от две страни го захапаха с подигравки и хули.

Предполагам, че това е било само подготовка за буен празник, който се е състоял същата вечер, с неприлични до разюзденост танци, задължително около ритуален огън.

Коментар

• Много е далеч от ситуацията през 2007. Тогаз от близо 2000 пункта Софикса се изръси до близо 200.

Сега да падне има няма 100-200 пункта. Най-много 600.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Взимай вазелина че ще ти трябва хахаха!!!
              Взел си сам да си говориш.
              Но това мен не ме интересува изобщо, разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Индиански паникьор.
                Взимай вазелина че ще ти трябва хахаха!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Индиански паникьор.
                  Аз само да кажа здравей! Да не ме забравяш и мен.

Коментар

Страх,страх,страх!!! Това се задава.
                    Индиански паникьор.

Коментар

• Страх,страх,страх!!! Това се задава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Сравнително бързо.

Нещата се развиват по-бързо от очакваното.Решителните да продават ще запазят част от парите си а дървените глави ще загубят със сигурност.Колко забавно е да гледаш цялата драма отстрани с прибрана навреме печалба от борсичката.Сега хем кеша ни баварски хем бирата ни западна . Хахахахаха !!!

Коментар

А такаааа.БФБ вече е 609. Скоро под 600 пункта .
                          Сравнително бързо.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Че тя борсата си пада от септември 2017 г.
                            Да така е.Ще пада и цялата 2019

Коментар

• Каквато борсата такава и паниката

Коментар

Само да предупредя новаците на борсата,че БФБ като почне да пада пада минимум 18 несеца.Пишете я цялата 2019 г на минус .
                                Че тя борсата си пада от септември 2017 г.

Коментар

Working...
                                X