IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Ти не си добре. Тръгнал да ни занимава с глупостите на дядо си.
    Оп, оп...

Като не слушаш какво ти казва Дядо... така е... стискай артиите! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Сухи та чак стъргат.... )))))))))))))

Я виж дядо днес к'во каза:

)))))))))))))))))))))
      Ти не си добре. Тръгнал да ни занимава с глупостите на дядо си.

Коментар

Ръчичките потни ли са?
        Сухи та чак стъргат.... )))))))))))))

Я виж дядо днес к'во каза:

Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение

Няма да ти предложи нещо повече и не му мисли много , че след една седмица ще намаля офертата и ще са вечно твои , или както се казва ще си от дългосрочните инвеститори
        )))))))))))))))))))))

Коментар

Нещо да кажете за мнението на Дядо...?! )))))))))))))))))))

п.п. За групата на синия чип....
          Ръчичките потни ли са?

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=R1NucpWTAVk
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение

Ако не открият в Полски Тръмбеш или с.Крушовене , не са никаква национална верига
              Нещо да кажете за мнението на Дядо...?! )))))))))))))))))))

п.п. За групата на синия чип....

Коментар

• Хайде добре да ви тръгне седмицата !
                http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0...1293_at.1.html

Коментар

Ти пък кво ще лупкаш?
                  Ами това... дето и днес лупках...

А ти теле доби ли... или само рибета...??? ))))))))))))))

Коментар

Добра вечер, паникьори! Как сте, бре...? Баба Меца шета... и търси медеца... Рано е за зимен сън... Я райчо как грее... Тепърва почва мечото хоро... Ше "лупкаме" ли телета... ? )))))))))))
                    Ти пък кво ще лупкаш?
                    Last edited by RUBLA; 12.10.2017, 10:43.

Коментар

• Добра вечер, паникьори! Как сте, бре...? Баба Меца шета... и търси медеца... Рано е за зимен сън... Я райчо как грее... Тепърва почва мечото хоро... Ше "лупкаме" ли телета... ? )))))))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Гледам ,че заедно с Мавъра и още няколко героя цял ден за това магии правите.
                        То Убаво, че гледаш..., ама моЕш ли да видиш... ?!?

Димитровден идва... и като закапят листата /картоните/... Не знам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

Аз акции не събарям, само пиша мнението си за сегашната ситуация. Както и при НИ, така и при акциите: когато е трябвало съм купувал. Когато съм решил продавал. Сега нито купувам, нито продавам. Просто за мен фундамента липсва. Няма остъпки в цените. Пък ако щат и с още 50% да отидат нагоре. В момента риска не съотвества на вероятната печалба.
                          Гледам ,че заедно с Мавъра и още няколко героя цял ден за това магии правите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Минке,като съборите акциите това как ще оправи икономиката?
                            Аз акции не събарям, само пиша мнението си за сегашната ситуация. Както и при НИ, така и при акциите: когато е трябвало съм купувал. Когато съм решил продавал. Сега нито купувам, нито продавам. Просто за мен фундамента липсва. Няма остъпки в цените. Пък ако щат и с още 50% да отидат нагоре. В момента риска не съотвества на вероятната печалба.

Коментар

Аз вдигам гири защото към днешна дата само 21-22 % от портфейла ми е на БФБ.

И преди написах за тоталното "дежа ву" спрямо 2007-2008:
                              1. Излишъци по бюджета и ръстове на икономикта (независимо кой какво си преписва в момента, наличието на излишъци и прегряването са очевадни);
                              2. Ниска безработица (Високата заетост на пазара и липса на кадри);
                              3. Повишаване на задлъжнялостта и приемането на по-вискоките дългове като нещо нормално;
                              4. Наличието на "балон във всичко" - вкл. картини, вина, злато и т.н.;
                              5. Липсата на подценени активи, в която и да е сфера;
                              6. Биткойн (новото нормално за много хора)- погледнете каква беше посещаемостта на форума на Адмирал Маркетс и очакванията за печалби на приситващите;
                              7. НИ и очакванията при тях;
                              8. Всички започват да се държат като успешни и на всички им върви във всичко;
                              9. Други индикатори, които не бих искал да описвам тук.

Минке,като съборите акциите това как ще оправи икономиката?

Коментар

Не не са разбира се, там навсякъде излязох. Нвън също съм в кеш (25% като свободните пари и дивиденти държа, не инвестирам). Държа само такива, които са с добър "margin of safety", ниска задлъжнялост (до 20%), голяма част не са в индекси, а за прегряването на цитираните от теб икономики, мога да поспоря, особено като наблюдавам някои основни коефиценти. За балона на НИ при тях не споря- луда работа. Но и там не е за инвестиране вече. Напротив. Излизане на всеки нов връх. Така е от Юли насам.
                                Аааа, сетих се още един индикатор (и за БГ и за навън): липса на места по заведенията и ресторантите, поръчки на автомобили и други такива стоки "от първа необходимост".
                                Аааа, за последното не си права - в БГ винаги се пие, яде и ... като за последно
                                Това ми е личното впечатление - случи се да ходя до Италия 2009 и разликата между заетостта на заведенията в София / Венеция и Рим беше изцяло в наша полза ....
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X