IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само да предупредя новаците на борсата,че БФБ като почне да пада пада минимум 18 несеца.Пишете я цялата 2019 г на минус .

Коментар

• А такаааа.БФБ вече е 609. Скоро под 600 пункта .

Коментар

• Почна се.Дауто е малко над 25000 пункта.Още ще спада .

Thursday, October 11

It didn't get much better the next day.

The Dow lost another 600 points, extending the decline for a 1,378-point loss over just two days. The S&P and Nasdaq also slid, with all three major indexes losing more than 5% this week. The sell-off was sparked partly by a new report showing consumer prices rose less than expected in September.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ми Лук пак ще загуби квото има.

Аз обаче не смятам да имам толкова голям принос по темата както предният път...
          Аз пък смятам да съм активен.Нямаше ме много време във форума и влизам преди месец и половина и виждам че им липсвам.А аз нали съм отзивчив инат си викам да не ги оставям момчетата сами и затова вече всеки ден ще ме гледат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Тая тема близките 2-3 г ще е настолна книга на Безкозовия и компания.
            Ми Лук пак ще загуби квото има.

Аз обаче не смятам да имам толкова голям принос по темата както предният път...
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Бе може би си мислите че няма още паника, но бфб реагира малко със закъснение.
              Със закъснение, но затова пък с голям замах.

Ако погледнете по-широко на нещата може да достигнете до извода че е време за харвест?

Тая тема близките 2-3 г ще е настолна книга на Безкозовия и компания.

Коментар

• Бе може би си мислите че няма още паника, но бфб реагира малко със закъснение.
                Със закъснение, но затова пък с голям замах.

Ако погледнете по-широко на нещата може да достигнете до извода че е време за харвест?

Коментар

Че това е Лук бре,
                  А какви ги разправяше преди години, ааау!
                  После загуби всичките си пари в патки, мостки и дървени

Сериозно той ли е ?? Хахаха!! Вярно трагичен случай беше това момче.Какви пак ми ги разправяше тогава и как се набълбука.Ами самоубиец е.Какво друго да кажа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

Октомври 2017 г. : Софикс 730 ( и нещо май), дори ме мързи да проверя.
                    Октомври 2018 г. : Софикс 622 ( 619 май че беше засега дъно), дори ме мързи да проверя.

1000 кога да чакам?
                    При евро лев 1 към 5. За франка нема и да споменавам. Все пак темата е за паниката.
                    Last edited by Todor Sabev; 08.10.2018, 01:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Ти си сляп зрител младежо.Трагичен случай си.Не се занимавай с акции.Ще загубиш със сигурност.
                      Че това е Лук бре,
                      А какви ги разправяше преди години, ааау!
                      После загуби всичките си пари в патки, мостки и дървени

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Това си е твой проблем, разбира се.
                        Лека нощ от мен!!!

Коментар

Честно казано не те чета.
                          Това си е твой проблем, разбира се.

Коментар

Е, не четеш ли, кво пиша.
                            Минке, да не си кьорава.
                            Честно казано не те чета.

Коментар

Eфрейтора, майора и т.н. да си гледат портфейлите. Моят си е ОК, както винаги засега. При теб как е? Хартии има ли?
                              Е, не четеш ли, кво пиша.
                              Минке, да не си кьорава.

Коментар

Ааа, не знам. Питай ефрейтора. Той ти е фен.
                                Eфрейтора, майора и т.н. да си гледат портфейлите. Моят си е ОК, както винаги засега. При теб как е? Хартии има ли?

Министерството на финансите очаква икономическият растеж леко да се забави до 3.6% през 2018 г. при отчетени 3.8% през миналата година. Причина за промяната е износът, който се движи под очакванията. Това показва публикуваната в петък макроикономическа прогноза на ведомството, като нагласите се понижават спрямо пролетните - тогава експертите заложиха на ръст 3.9% през тази година. Прогнозата служи като макрорамка на бюджет 2019, което означава, че в него ще бъде заложен подобен икономически растеж. До края на октомври трябва да се актуализира и средносрочната прогноза, която представлява мотивите към законопроекта на бюджета.

Основните рискове пред икономическото развитие на България са външни и те са свързани с нестабилната геополитическа обстановка по света и нарастващия брой протекционистични мерки. Търговското напрежение по света може да се изостри, а ако се включи и ЕС, ефектът върху българският износ и внос на суровини и материали ще бъде силно негативен. Същевременно липсата на ясни мерки за обезценяващата се турска лира затруднява сключването на договори с фирми от най-големия търговски партньор на България сред страните извън евросъюза.
                                Last edited by Minka; 07.10.2018, 22:55.

Коментар

Working...
                                X