If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Почна се.Дауто е малко над 25000 пункта.Още ще спада .
Thursday, October 11
It didn't get much better the next day.
The Dow lost another 600 points, extending the decline for a 1,378-point loss over just two days. The S&P and Nasdaq also slid, with all three major indexes losing more than 5% this week. The sell-off was sparked partly by a new report showing consumer prices rose less than expected in September.
Аз обаче не смятам да имам толкова голям принос по темата както предният път...
Аз пък смятам да съм активен.Нямаше ме много време във форума и влизам преди месец и половина и виждам че им липсвам.А аз нали съм отзивчив инат си викам да не ги оставям момчетата сами и затова вече всеки ден ще ме гледат.
Че това е Лук бре,
А какви ги разправяше преди години, ааау!
После загуби всичките си пари в патки, мостки и дървени
Сериозно той ли е ?? Хахаха!! Вярно трагичен случай беше това момче.Какви пак ми ги разправяше тогава и как се набълбука.Ами самоубиец е.Какво друго да кажа.
Октомври 2017 г. : Софикс 730 ( и нещо май), дори ме мързи да проверя.
Октомври 2018 г. : Софикс 622 ( 619 май че беше засега дъно), дори ме мързи да проверя.
1000 кога да чакам?
При евро лев 1 към 5. За франка нема и да споменавам. Все пак темата е за паниката.
Eфрейтора, майора и т.н. да си гледат портфейлите. Моят си е ОК, както винаги засега. При теб как е? Хартии има ли?
Министерството на финансите очаква икономическият растеж леко да се забави до 3.6% през 2018 г. при отчетени 3.8% през миналата година. Причина за промяната е износът, който се движи под очакванията. Това показва публикуваната в петък макроикономическа прогноза на ведомството, като нагласите се понижават спрямо пролетните - тогава експертите заложиха на ръст 3.9% през тази година. Прогнозата служи като макрорамка на бюджет 2019, което означава, че в него ще бъде заложен подобен икономически растеж. До края на октомври трябва да се актуализира и средносрочната прогноза, която представлява мотивите към законопроекта на бюджета.
Основните рискове пред икономическото развитие на България са външни и те са свързани с нестабилната геополитическа обстановка по света и нарастващия брой протекционистични мерки. Търговското напрежение по света може да се изостри, а ако се включи и ЕС, ефектът върху българският износ и внос на суровини и материали ще бъде силно негативен. Същевременно липсата на ясни мерки за обезценяващата се турска лира затруднява сключването на договори с фирми от най-големия търговски партньор на България сред страните извън евросъюза.
Коментар