IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Не ми се прави на загадъчния лос. И не ме занимавай с глупости и измишльотини.
    Лекинко си се объркал... качен си на шейната... ама в улея... Е, приземяването е спрямо уменията на "играча" ... Успех!

п.п. В приземяването...

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Чети по-долния пост, който е цитат на Дядо Коледа и ще си говорим феФруари... '18-та. п.п. Не забравяй каската... ще е необходима... в бобслея е трудно... може и на каска да се приземиш...
      Не ми се прави на загадъчния лос. И не ме занимавай с глупости и измишльотини.

Коментар

И кво сега, прецаканата и maverik чакат апокалипсиса, шанцата, гмуркането и ефтинийка на поразийка. Апокалиптосчета без акции.
        Чети по-долния пост, който е цитат на Дядо Коледа и ще си говорим феФруари... '18-та. п.п. Не забравяй каската... ще е необходима... в бобслея е трудно... може и на каска да се приземиш...

Коментар

• "Луканките ще станат суджуци", а "до пролетта ще са годни за консумация" (Y)
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• И кво сега, прецаканата и maverik чакат апокалипсиса, шанцата, гмуркането и ефтинийка на поразийка. Апокалиптосчета без акции.
            Гладна кокошка просо сънува.
            Last edited by Три без коз; 08.10.2017, 01:19.

Коментар

• В пОнделник слагайте ските... в петък сме на плаж... Димитровден иде... )))))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                абе не знам колко са шизофрениците с артии, но на мен пък ми се струва, че психиатрите и психоанализаторите във форума станаха повече и от нормалното Може би пък да има някакво притеснение сред тълпата ))
                Иде ми да им кажа да вземат, да питат един човек ... ама... )))))) Забавно е ))))))))))

Коментар

Три без коз , на мен не са ми необходими дивиденти... Дали съм кеширал или не.... едва ли е от значение за теб. Няма да правя изводи и за твоите позиции, по една проста причина - "не съм в твоите обувки"!!! Има един факт, който на повечето хора им убягва... Днес мернах, че SOFIX се е светнал... Който може да разчете поста му /картинка/, ще разбере... А това е само една графика... Има и други фактори...
                  Не се прави на загадъчен. Комично е.

Коментар

• абе не знам колко са шизофрениците с артии, но на мен пък ми се струва, че психиатрите и психоанализаторите във форума станаха повече и от нормалното Може би пък да има някакво притеснение сред тълпата ))
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

maverik, несвързаните ти брътвежи, които заливат форума няма да ти донесат дивиденти. Ти си поредният кеширал многознайко ( един от многото вече ), което е много добър знак за бъдещия растеж на борсата.
                      Три без коз , на мен не са ми необходими дивиденти... Дали съм кеширал или не.... едва ли е от значение за теб. Няма да правя изводи и за твоите позиции, по една проста причина - "не съм в твоите обувки"!!! Има един факт, който на повечето хора им убягва... Днес мернах, че SOFIX се е светнал... Който може да разчете поста му /картинка/, ще разбере... А това е само една графика... Има и други фактори...

Коментар

А, така лекинко... предполагаш ли.... колко си се объркал...?!? )))))

Преди малко четох мнението ти в оптимизЪма... Доста греди има там...

Успех в прогнозните намерения и .... дано някога има "реални къси"...!
                        maverik, несвързаните ти брътвежи, които заливат форума няма да ти донесат дивиденти. Ти си поредният кеширал многознайко ( един от многото вече ), което е много добър знак за бъдещия растеж на борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          Малко оф топик. Напоследък като чета някои диалози ми идва даже по-странно и от шизофренията. Докато при нея може да имаме няколко личности в едно тяло, то тук имаме една личност с много имена. Че и си говорят сами със себе си.
                          А, така лекинко... предполагаш ли.... колко си се объркал...?!? )))))

Преди малко четох мнението ти в оптимизЪма... Доста греди има там...

Успех в прогнозните намерения и .... дано някога има "реални къси"...!

п.п. Може да погледнеш Маржина, к'во ти е написал в другата тема...
                          Last edited by maverik; 08.10.2017, 00:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Малко оф топик. Напоследък като чета някои диалози ми идва даже по-странно и от шизофренията. Докато при нея може да имаме няколко личности в едно тяло, то тук имаме една личност с много имена. Че и си говорят сами със себе си.
                            Точно.

Коментар

• Малко оф топик. Напоследък като чета някои диалози ми идва даже по-странно и от шизофренията. Докато при нея може да имаме няколко личности в едно тяло, то тук имаме една личност с много имена. Че и си говорят сами със себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Мавърик, дядо Коледа(y) е N1, при него стинката на две не става Да видим ще се появи ли и снежанка със седемте мечета?!?!?
                                Надуших го веднага... ))) все едно моите мисли прочетох в мненията му... До Нова година кой играл - играл..., после - как беше правилния термин - "дългосрочен инвеститор"???

Коментар

Working...
                                X