If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хммм..., като я извадих тази тема... скочиха доста... ама... що стана по-активна от оптимизЪма???
п.п. Има хора, научили уроци... Има "бикове"/ с Артии /..., без арена... /то последната седмица арена ли е /, падна първи сняг... понДелник ша е едно лЪзгане и както Дядо каза... "Баш кога не ви се вЕрва... по Димитровден"
В момента имам допирни точки и със сини и червени ...
Ами през декември 2007 г когато излезе Алианц да не би да имаше Лемън и Беър...
сините се прегрупирват с чел Окрупняване на почва риторика Анти Борисоф а червените се готвят за бои или свалят Нинова....
От другата страна Слави почна да прави кадрибанка ,даже един приятел ме пита дали да не се включим там .....
Това с кастинга е иди ми да те лажим....
Президента е третия център АнтиБорисов..
Никои не дава хоризонт повече от септември 2018 г...
Даже и Герберите не си верват повече от Председателството..
Почна се разграждане на местните им структури и се удрят кранчетата за финансиране..
Това със Хасково ,Силистра , Габрово , София е един сценарии...
Тиквата власт повече няма да види....
за мен следващите кризистни точки са Италия ,Испания , Франция.....
погледни кога са световните кризи...1981-1982 , 1987-1990, 1999-2000 ,2008-2009 ....
Печатането на пари се издъни...
Поздрави!
Какви кризисни точки, след като в западна Европа и в еврозоната си гледат кефа и се замярват с пачки, ЕЦБ изкупува еврооблигации за по 60 милиарда евра всеки месец и не се знае дали ще спре скоро.
Наистина тиквоня повече власт няма да види, щото се издъни по всички парграфи и тъпата му партия затъна в заеми, корупция и зависимости. За 9 години никакви икономически/технологически реформи не направи, нито съумя да приближи българите към членство в Шенген и еврозоната, което ако беше се случило гарантираше повишаване на стандарта на живот на редовия българин.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Всичко е Ва банк ,но аз не виждам сили на нашата борса повече от това....
ПФ са доволни от цените а си имат и проблеми..
ДФ нямат интерес в момента ...
Софикс фонда се изчерпа....
Мажо почнаха да продават или големи Патньори да излизат....
Виждаме нива където Мажо с последни сили подкрепят .....от немай къде...?
Пак да го кажа ..
В момента имам доходност за годината от 34 процента а преди два месеца е бил на 41%...
И то при положение че има малък портфеил в момента..
Що да трупам негативи....
Научил съм си Урока...
Всичко е възможно, но за по-голям спад/срив ще трябва да почакате поне до към 2019 .... или ако имате късмет края на 2018 ....
Всичко е Ва банк ,но аз не виждам сили на нашата борса повече от това....
ПФ са доволни от цените а си имат и проблеми..
ДФ нямат интерес в момента ...
Софикс фонда се изчерпа....
Мажо почнаха да продават или големи Патньори да излизат....
Виждаме нива където Мажо с последни сили подкрепят .....от немай къде...?
Пак да го кажа ..
В момента имам доходност за годината от 34 процента а преди два месеца е бил на 41%...
И то при положение че има малък портфеил в момента..
Що да трупам негативи....
Научил съм си Урока...
Имах предвид икономически аргументи а не кой какво е говорил и творил.Засега няма ното Беър, нито Лиймън, нито ипотечна криза.Дори Гърция не е такъв фактор.Със сисгурност ни чака растеж и през 2017 и през 2018 г. Не се очаква растеж на дълга.Преди есента на 2018 не очаквам и политическа кризичка и нови избори.А и да има нови избори те пак ще са в същата конфигурация - Тиква + Прасе + некой друг пълнеж.
В момента имам допирни точки и със сини и червени ...
Ами през декември 2007 г когато излезе Алианц да не би да имаше Лемън и Беър...
сините се прегрупирват с чел Окрупняване на почва риторика Анти Борисоф а червените се готвят за бои или свалят Нинова....
От другата страна Слави почна да прави кадрибанка ,даже един приятел ме пита дали да не се включим там .....
Това с кастинга е иди ми да те лажим....
Президента е третия център АнтиБорисов..
Никои не дава хоризонт повече от септември 2018 г...
Даже и Герберите не си верват повече от Председателството..
Почна се разграждане на местните им структури и се удрят кранчетата за финансиране..
Това със Хасково ,Силистра , Габрово , София е един сценарии...
Тиквата власт повече няма да види....
за мен следващите кризистни точки са Италия ,Испания , Франция.....
погледни кога са световните кризи...1981-1982 , 1987-1990, 1999-2000 ,2008-2009 ....
Печатането на пари се издъни...
Поздрави!
Ами мога , достатъчно е да отвориш през есента на 2007 и зимата на 2008 що сме ги творили ,включително и моя ник ....
Та горе доле същността е била ,че падането ще бъде кратно а възстановяването бързо и многократно повече от 2К пункта....
Малкото мече Монти се опитва да разсъждава. Безуспешно, разбира се.
Ами мога , достатъчно е да отвориш през есента на 2007 и зимата на 2008 що сме ги творили ,включително и моя ник ....
Та горе доле същността е била ,че падането ще бъде кратно а възстановяването бързо и многократно повече от 2К пункта....
Имах предвид икономически аргументи а не кой какво е говорил и творил.Засега няма ното Беър, нито Лиймън, нито ипотечна криза.Дори Гърция не е такъв фактор.Със сисгурност ни чака растеж и през 2017 и през 2018 г. Не се очаква растеж на дълга.Преди есента на 2018 не очаквам и политическа кризичка и нови избори.А и да има нови избори те пак ще са в същата конфигурация - Тиква + Прасе + некой друг пълнеж.
Между другото, който смята, че ни чака 2008 г. ... а не 2018 г. .... може ли да даде някакви аргументи?
Коментар