IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мавърик, дядо Коледа(y) е N1, при него стинката на две не става Да видим ще се появи ли и снежанка със седемте мечета?!?!?
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Хммм..., като я извадих тази тема... скочиха доста... ама... що стана по-активна от оптимизЪма???

п.п. Има хора, научили уроци... Има "бикове"/ с Артии /..., без арена... /то последната седмица арена ли е /, падна първи сняг... понДелник ша е едно лЪзгане и както Дядо каза... "Баш кога не ви се вЕрва... по Димитровден"

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Лук, Скайуокър, а къде са фактите !?!?
        Виж се кво пишеш.

Коментар

• Лук, Скайуокър, а къде са фактите !?!?
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Монти, Монтиии, Монти......ти не си добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

В момента имам допирни точки и със сини и червени ...
              Ами през декември 2007 г когато излезе Алианц да не би да имаше Лемън и Беър...
              сините се прегрупирват с чел Окрупняване на почва риторика Анти Борисоф а червените се готвят за бои или свалят Нинова....
              От другата страна Слави почна да прави кадрибанка ,даже един приятел ме пита дали да не се включим там .....
              Това с кастинга е иди ми да те лажим....
              Президента е третия център АнтиБорисов..
              Никои не дава хоризонт повече от септември 2018 г...
              Даже и Герберите не си верват повече от Председателството..
              Почна се разграждане на местните им структури и се удрят кранчетата за финансиране..
              Това със Хасково ,Силистра , Габрово , София е един сценарии...
              Тиквата власт повече няма да види....
              за мен следващите кризистни точки са Италия ,Испания , Франция.....
              погледни кога са световните кризи...1981-1982 , 1987-1990, 1999-2000 ,2008-2009 ....
              Печатането на пари се издъни...
              Поздрави!
              Какви кризисни точки, след като в западна Европа и в еврозоната си гледат кефа и се замярват с пачки, ЕЦБ изкупува еврооблигации за по 60 милиарда евра всеки месец и не се знае дали ще спре скоро.
              Наистина тиквоня повече власт няма да види, щото се издъни по всички парграфи и тъпата му партия затъна в заеми, корупция и зависимости. За 9 години никакви икономически/технологически реформи не направи, нито съумя да приближи българите към членство в Шенген и еврозоната, което ако беше се случило гарантираше повишаване на стандарта на живот на редовия българин.
              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Good things come for those who wait....
                Предпочитам българските...
                Да изпуснеш питомното ,за да гониш по планините дивото....
                Лека!

Коментар

Всичко е Ва банк ,но аз не виждам сили на нашата борса повече от това....
                  ПФ са доволни от цените а си имат и проблеми..
                  ДФ нямат интерес в момента ...
                  Софикс фонда се изчерпа....
                  Мажо почнаха да продават или големи Патньори да излизат....
                  Виждаме нива където Мажо с последни сили подкрепят .....от немай къде...?
                  Пак да го кажа ..
                  В момента имам доходност за годината от 34 процента а преди два месеца е бил на 41%...
                  И то при положение че има малък портфеил в момента..
                  Що да трупам негативи....
                  Научил съм си Урока...
                  Good things come for those who wait....
                  Life won't wait for you.

Коментар

Всичко е възможно, но за по-голям спад/срив ще трябва да почакате поне до към 2019 .... или ако имате късмет края на 2018 ....
                    Всичко е Ва банк ,но аз не виждам сили на нашата борса повече от това....
                    ПФ са доволни от цените а си имат и проблеми..
                    ДФ нямат интерес в момента ...
                    Софикс фонда се изчерпа....
                    Мажо почнаха да продават или големи Патньори да излизат....
                    Виждаме нива където Мажо с последни сили подкрепят .....от немай къде...?
                    Пак да го кажа ..
                    В момента имам доходност за годината от 34 процента а преди два месеца е бил на 41%...
                    И то при положение че има малък портфеил в момента..
                    Що да трупам негативи....
                    Научил съм си Урока...

Коментар

• В тая тема настъпи безобразна вакханалия. Въпросът е: Къде е паниката.

Коментар

• Всичко е възможно, но за по-голям спад/срив ще трябва да почакате поне до към 2019 .... или ако имате късмет края на 2018 ....
                        Life won't wait for you.

Коментар

Имах предвид икономически аргументи а не кой какво е говорил и творил.Засега няма ното Беър, нито Лиймън, нито ипотечна криза.Дори Гърция не е такъв фактор.Със сисгурност ни чака растеж и през 2017 и през 2018 г. Не се очаква растеж на дълга.Преди есента на 2018 не очаквам и политическа кризичка и нови избори.А и да има нови избори те пак ще са в същата конфигурация - Тиква + Прасе + некой друг пълнеж.
                          В момента имам допирни точки и със сини и червени ...
                          Ами през декември 2007 г когато излезе Алианц да не би да имаше Лемън и Беър...
                          сините се прегрупирват с чел Окрупняване на почва риторика Анти Борисоф а червените се готвят за бои или свалят Нинова....
                          От другата страна Слави почна да прави кадрибанка ,даже един приятел ме пита дали да не се включим там .....
                          Това с кастинга е иди ми да те лажим....
                          Президента е третия център АнтиБорисов..
                          Никои не дава хоризонт повече от септември 2018 г...
                          Даже и Герберите не си верват повече от Председателството..
                          Почна се разграждане на местните им структури и се удрят кранчетата за финансиране..
                          Това със Хасково ,Силистра , Габрово , София е един сценарии...
                          Тиквата власт повече няма да види....
                          за мен следващите кризистни точки са Италия ,Испания , Франция.....
                          погледни кога са световните кризи...1981-1982 , 1987-1990, 1999-2000 ,2008-2009 ....
                          Печатането на пари се издъни...
                          Поздрави!

Коментар

Ами мога , достатъчно е да отвориш през есента на 2007 и зимата на 2008 що сме ги творили ,включително и моя ник ....
                            Та горе доле същността е била ,че падането ще бъде кратно а възстановяването бързо и многократно повече от 2К пункта....
                            Малкото мече Монти се опитва да разсъждава. Безуспешно, разбира се.

Коментар

Ами мога , достатъчно е да отвориш през есента на 2007 и зимата на 2008 що сме ги творили ,включително и моя ник ....
                              Та горе доле същността е била ,че падането ще бъде кратно а възстановяването бързо и многократно повече от 2К пункта....
                              Имах предвид икономически аргументи а не кой какво е говорил и творил.Засега няма ното Беър, нито Лиймън, нито ипотечна криза.Дори Гърция не е такъв фактор.Със сисгурност ни чака растеж и през 2017 и през 2018 г. Не се очаква растеж на дълга.Преди есента на 2018 не очаквам и политическа кризичка и нови избори.А и да има нови избори те пак ще са в същата конфигурация - Тиква + Прасе + некой друг пълнеж.
                              Life won't wait for you.

Коментар

Между другото, който смята, че ни чака 2008 г. ... а не 2018 г. .... може ли да даде някакви аргументи?

Коментар

Working...
                                X