IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dalcom
    Зеленото ще дойде ще не ще...
    Ще дойде разбира се... ама на пролет! Сега сняг ще затрупа всички самолетни/ракетни писти.

Коментар

• Първоначално изпратено от N.P
      "KOGATO NE WIJDA6 GLUPAKA NA BORSATA,ZNA4I TOWA SI TI"
      Eto towa i e hubawoto na korekciqta.-wijdam koi sa glupacite i se radwam 4e ne sum az /pone za sega /
      Абе и ти имаш комплексче май! За да пишеш по този начин за глупаци и т.н. !!!! Тук едва ли има глупаци. Може да са неопитни хората , но в никакъв случай глупаци. Глупаци са тези, които мислят по такъв начин за другите.

Коментар

• Мисля че и най големата баба Меца вече и се изчерпа надеждата. Месец все надолу, то тва и с пари да наливаш трудно се поддържа.
        Зеленото ще дойде ще не ще.
        Просто няма потенциал за надолу. Когато си няма си няма.
        Това беше, очаквам много рязък отскок нагоре.
        Няма как да е надолу, коато се бие дъното няма откъде да дойдат импулси.
        То вече даже и за съпротива не говорим ами за "голямата китайска стена"

Горното мнение е препоръка за КФН да не четат форум ами да четат финансова литература и да не си ритат трудовите книжки..

Коментар

• Виж сега умните са на пари в брой от 1 месец, всички други са прецакани! За да не ви развалям съня утре ще намина да ви разкажа какво видях....
          Лека

Коментар

• "KOGATO NE WIJDA6 GLUPAKA NA BORSATA,ZNA4I TOWA SI TI"
            Eto towa i e hubawoto na korekciqta.-wijdam koi sa glupacite i se radwam 4e ne sum az /pone za sega /
            Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• Първоначално изпратено от VS
              Първоначално изпратено от Novaka_Bull
              Първоначално изпратено от VS
              Да попитаме, в добрите традиции на форума от началото на тази година - КАКВА ДОХОДНОСТ РЕАЛИЗИРАХТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ?

-13 %

да го е.......
              Мдддааа.
              А онези смелчаци, които в началото на годината всеки месец се надпреварваха да отварят нови тема каква доходност са постигнали... къде са сега?

Е това й е хубаво на корекцията. Бая народ ще изтрезнее и ще си прави по-добре сметката занапред какво да купува
              Единствените които ще имат причини да изтрезняват са заювците, дето продаваха и продължават да на комични цени. но в природата на повечето е не да търсят вината у себе си, а да хленчат, че Борсата е шашма - и ще хленчат доста скоро.

Да.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                Първоначално изпратено от VS
                Да попитаме, в добрите традиции на форума от началото на тази година - КАКВА ДОХОДНОСТ РЕАЛИЗИРАХТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ?

-13 %

да го е.......
                Мдддааа.
                А онези смелчаци, които в началото на годината всеки месец се надпреварваха да отварят нови тема каква доходност са постигнали... къде са сега?

Е това й е хубаво на корекцията. Бая народ ще изтрезнее и ще си прави по-добре сметката занапред какво да купува

Коментар

• Фактчо дрънка, но го е страх да слага басове. с подобни разсъждения ще ги губи винаги

Коментар

• FACTS, добре че си ти по време на корекция да ни развеселяваш и активираш да пишеме по форумите,че иначе ще умрем от скука..

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                      Първоначално изпратено от intriga
                      Важното според мен е , че корекцията отмна.
                      И аз така мисля! Каквото възстанови миналата седмица, това беше. Поправителната сесия за тези които не бяха продали вече свърши. Сега чакаме нови разпродажби до края на тази седмица. По законите на техническия анализ чакаме третата низходяща вълна която е най-силна и продължителна.
                      Я си нарисувай броенето, че нещо май пак антената те е облъчила ...

И мозъкът ти цъка с цикли с една стъпка назад ...

Коментар

• Факстчо е тук, Факстчо е там
                        Факстчо наш броди насам и натам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                          Първоначално изпратено от intriga
                          И аз така мисля! Каквото възстанови миналата седмица, това беше. Поправителната сесия за тези които не бяха продали вече свърши. Сега чакаме нови разпродажби до края на тази седмица. По законите на техническия анализ чакаме третата низходяща вълна която е най-силна и продължителна.
                          Facts, имам 2 лева тук, които казват че не си прав! Готов ли си да залагаш? :-)
                          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Цените ще се качват - Фактс се появи.

Коментар

• Първоначално изпратено от intriga

Коментар

• Важното според мен е , че корекцията отмна.
                                За добрите наблюдатели , времето беше страхотно за допълване , както и за включване на нови позиции в портфейла.
                                Не е сериозно обаче да очакваме връщане на стойностите лавинообразно.Това даже е "нездравословно".
                                Тренда със сигурност ще е възходящ - плавно.
                                Успех на всички !

Коментар

X