If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bouns, за стотен път път ти казвам, че си в грешка и нямаш реална представа за играчите, включително и за мен.
Аз не продавам. Само купувам.
Спокоен съм и в момента също съм много напред.
Ей, глупостите ти нямат край.
Ненаигрался.
Едва ли някой опитен играч е притеснен сериозно от подобни корекции. Самата тема е поставена от паникьосан по-нов играч, за който падането с няколко % е катастрофа.
Тенденциите на икономическото развитие на страната не дават основания за тревога, камо ли за паника. Лично аз се поядосвам, но не се тревожа!
Профикс, специално тук ще ти отговоря - няма какво да тичаш по всички теми да дрънкаш, че зърнени храни са ти виновни. Хубаво напълнил си гащите - трай си бате
Като си толкова навътре в нещата да беше продал сутринта и сега нямаше да ти е гадно нали? Ако наистина си толкова нервен ще ти кажа нещо което ще те успокои - няма да е вечна тая корекция след време пак ще си напред, успокой се.
Спокойно бе хора.
Някои от посредниците, които нямат кеш, започнаха да си освобождават кеш за участие в IPO-то на Зърнени храни.
Нищо особено не се случва.
Споко.
Спокойно не потъваме, просто чакаме големите да се върнат в играта, защото въпросните няколко дни се видя, че малките сами не могат да движат пазара това е.
Bonus, незнам кой от двама ни е нервен - 5 дни нито един коментар в любимата ти тема - аз съм супер доволен - явно нервния си ти, че не си спазил инструкциите както трябва и си я изтеглил нагоре с 25 минути по-рано)))
хахахаха
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
AfterDark
Първоначално изпратено от kif
Първоначално изпратено от Bouns
Питам се, дали днес няма тази тема да е актуална отново?
много си избързал ве пич - има още 15 мин. - той Фактс го прави това в 9,29 - има още доста да учиш от учитела си ))
днес май пак са ви раздавали премии
Facts си получава премиите от Посолството на Руската Федерация ...
Сега по случай успешните избори са им раздали двойни премии ...
Коментар