IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Смерч, ти разбира се си прав! Но това е защото говориш общи приказки! Ако кажеш, че огъня пари, пак ще си прав!
    Защо не споделиш с класа с какви аргументи ще защитиш думите си?!
    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от смерч
      Първоначално изпратено от MILOM
      мисля,че в тази тема някой питаше, защо когато пазара тръгна нагоре някои атове разпродаваха-ами сега ще си накупят на промоция.

Точно така това е истината.Един поне да каже право в очите истината.Ако си все така наблюдателен ще имаш много успехи.Умопомрачението и кокошата слепота са за ей такива дето виждат пазара само нагоре.ASE е жив пример.
      ама....виж сега...въртиш, сучиш и все на синдрома ASE те избива
      ако е толкова болезнено, що не си спестиш придобиването и на BSE - фобия...))

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
        мисля,че в тази тема някой питаше, защо когато пазара тръгна нагоре някои атове разпродаваха-ами сега ще си накупят на промоция.

Точно така това е истината.Един поне да каже право в очите истината.Ако си все така наблюдателен ще имаш много успехи.Умопомрачението и кокошата слепота са за ей такива дето виждат пазара само нагоре.ASE е жив пример.

Коментар

• Азия са заършили близо 1% нагоре и Европа отвориха нагоре, айде и при нас- спада приключи.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
            Мисля че в една друга тема някой питаше, защо когато пазара тръгна надолу някои атове купиха -ами вчера и онзи ден си продадаха на промоция!

Коментар

• мисля,че в тази тема някой питаше, защо когато пазара тръгна нагоре някои атове разпродаваха-ами сега ще си накупят на промоция.
              http://milom.blog.bg/

Коментар

Първоначално изпратено от psycoholic
                Първоначално изпратено от смерч
                За паника малко силно е вече да се говори,но че ще има отръскване на крушите тези дни според мен ще има.Не е препоръка.
                Леле, пич, всеки пост ти е бисер от торбата с кухи фрази! Май си нямаш мнение и повтаряш като папагал дъвкани фрази във форума отпреди 6 месеца!

Психаров не ръси мозъци ами гледай че от гмуркане може и да рабираш ама от борса си далеч.Аре бъди здрав.Един приятел казваше че бълъците никога няма да се свършат трябва само да ги намериш.И един съвет към теб пълни си ушите с вода преди да пуснеш кобуса.Може така да имаш успех .
                Така те искам, моето момче! С жар и лично творчество! Виждя ли, че и сам можеш! :-)
                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                  Първоначално изпратено от смерч
                  За паника малко силно е вече да се говори,но че ще има отръскване на крушите тези дни според мен ще има.Не е препоръка.
                  Леле, пич, всеки пост ти е бисер от торбата с кухи фрази! Май си нямаш мнение и повтаряш като папагал дъвкани фрази във форума отпреди 6 месеца!

Психаров не ръси мозъци ами гледай че от гмуркане може и да рабираш ама от борса си далеч.Аре бъди здрав.Един приятел казваше че бълъците никога няма да се свършат трябва само да ги намериш.И един съвет към теб пълни си ушите с вода преди да пуснеш кобуса.Може така да имаш успех .

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar
                    Eject, Eject it's gonna blow Мислете позитивно хора
                    eject ? имаш предвид, че индексите минаха към зелено
                    не се ли казва erect ?

Коментар

• мда , сега всички ще умрем

Коментар

• Eject, Eject it's gonna blow Мислете позитивно хора

Коментар

• Какво става? Защо всичко заспа? Това не е хич на добре май.

Коментар

Коментар

• За паника малко силно е вече да се говори,но че ще има отръскване на крушите тези дни според мен ще има.Не е препоръка.

Коментар

• N.p. за тебе искренно ще се радвам мечките да те изпапат с парцалите, а вчера ги събудихте......

Коментар

Working...
                                X