IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Знам, Реотанов - това с марката беше страхотен удар на Монти...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Реотанов - аз не инвестирам в марки - извън Борсата предпочитам секси монети от благородни метали.
      Това за марката беше продължение на темата за 'Милионите на Брустър' :-) Нали се сещаш как свърши филма :-)

Коментар

• Daily charts na SP; DJIA - DAX, Nikkei FTSE imat signali za obrushtane na dvijenieto.. Fed se ochakva da cut-ne 25bp - taka che v blizkite 2 meseca bi triabvalo da sme spokoini - da zalojim na US funds window dressing i da vidim dali i nashite fund managers shte priemat tozi obichai ot golemite si bratia..

Коментар

• Реотанов - аз не инвестирам в марки - извън Борсата предпочитам секси монети от благородни метали.

Ако говориш за инфлация, тя не ме касае... :-)

Коментар

• panika nqma ima samo zdrav zimen san

Коментар

• to tova nasheto ako e pazar, nie shtqhme da pazaruvame a to si e bash bitak

Коментар

• Ще помоля благородния модератор, който спи в момента да закрие тази тема

Коментар

netware5, аз играя дългосрочно - обичам да пазарувам, не да продавам...
                  Да не стане да си купиш в деня Д - пощенска марка за 10 000 лв. и след това в деня Д+3 да я залепиш на пощенскияТ плик, защото тя вече има такава стойност? :-)
                  Мисля, че netware5 има основание да обърне внимание на тази тема.

Коментар

• netware5, аз играя дългосрочно - обичам да пазарувам, не да продавам...

Благодаря, колеги - обичам да творя терминология... ;-)

Коментар

• Абе колеги Вие да не сте мазохисти ! Има ли борсови играчи , който искат да губят на борсата ....................

ОК написа :
                      Мечо Памукчиев написа:
                      индианец написа:
                      Вие наистна ли вярвате, че тая тема може да бутне пазара надолу ?!?
                      Че как да не вярват?
                      В този форум са се събрали хора, които са убедени, че пазара съществува за да могат те да печелят. Следователно когато губят, причината може да бъде само една: КФН, БФБ, ИП, лично АА и КК, евреите, англосаксонците, ченгетата и мажоритарите са обединили сили за съкрушят техния инвестиционен гений.
                      И макар за момента да успяват, то справедливостта неминуемо ще възтържествува - SOFIХ на 5000 догодина!

Ха-ха, по-точно не бих описал състоянието на пазара Smile Също ми харесва тезата, че скоро пазара пак ще тръгне нагоре, защото иначе много хора губели. Ами те и по време на голямата депресия са губели, ама въпреки това никой не е успял да го обърне. Многото нови емисии ще ни затрият главата. Като гледам и как хората теглят пари от фондовете, доверието няма да се върне скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                        Първоначално изпратено от Императорът
                        1. Химко е най-големият избушляк на светът, а днес оглави "биковете".
                        2. М+С извади финансови резултати със солиден ръст на печалбата, цената му падна.
                        3. Медика извади отчет с почти четворно увеличение на печалбата, в първите часове поне на сесията, цената и падаше.
                        4. Добри новини покрай Софарма излизат едва ли не ежеседмично, цената и пада.

5. Това ме сети за един филм, който може би сме гледали всичките - "Милионите на Брустър" - забавният нигър, дето трябваше да профука 30 000 000 кинта за 30 дни, за да спечели 300 000 000... и който побесняваше от яд, когато печели и бе щастлив, когато губи.

6. Явно Монти Брустър е излязъл от филмът, клонирал се е и е избрал за "бойно поле" БФБ, ако не - на борсата "търгуват" индивиди, чийто място в нормалните страни е в специални болнични заведения с меки стени... или финансови мазохисти.

7. Това не е нито "мечи", нито "бичи" пазар. Вече дори не е "заешки". Това е "БРУСТЪРОВ" ПАЗАР.

8. БАСИ !!!!
                        9. Много добър отчет на Еврохолда, цената - без промяна!
                        Че как без промяна ? Падна даже

Иначе напълно съгласен с написаното. Поздрави за термина "БРУСТЪРОВ ПАЗАР", готино

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
                          Първоначално изпратено от индианец
                          Че как да не вярват?
                          В този форум са се събрали хора, които са убедени, че пазара съществува за да могат те да печелят. Следователно когато губят, причината може да бъде само една: КФН, БФБ, ИП, лично АА и КК, евреите, англосаксонците, ченгетата и мажоритарите са обединили сили за съкрушят техния инвестиционен гений.
                          И макар за момента да успяват, то справедливостта неминуемо ще възтържествува - SOFIХ на 5000 догодина!
                          Ха-ха, по-точно не бих описал състоянието на пазара Също ми харесва тезата, че скоро пазара пак ще тръгне нагоре, защото иначе много хора губели. Ами те и по време на голямата депресия са губели, ама въпреки това никой не е успял да го обърне. Многото нови емисии ще ни затрият главата. Като гледам и как хората теглят пари от фондовете, доверието няма да се върне скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
                            Първоначално изпратено от profix
                            Още ли се пише по тая тема!?
                            Паниката умря
                            Жалко за феновете на паниката.
                            Веднъж седмично през последния месец някой призовава за з

акриване на темата. След като тя избуява пак с пълна сила
                            Hem mi e omraznala tazi tema hem cheta da vidia kakvo stava.A stiga s tazi panika a?

Коментар

• Първоначално изпратено от индианец
                              Че как да не вярват?
                              ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

1. Химко е най-големият избушляк на светът, а днес оглави "биковете".
                                2. М+С извади финансови резултати със солиден ръст на печалбата, цената му падна.
                                3. Медика извади отчет с почти четворно увеличение на печалбата, в първите часове поне на сесията, цената и падаше.
                                4. Добри новини покрай Софарма излизат едва ли не ежеседмично, цената и пада.

5. Това ме сети за един филм, който може би сме гледали всичките - "Милионите на Брустър" - забавният нигър, дето трябваше да профука 30 000 000 кинта за 30 дни, за да спечели 300 000 000... и който побесняваше от яд, когато печели и бе щастлив, когато губи.

6. Явно Монти Брустър е излязъл от филмът, клонирал се е и е избрал за "бойно поле" БФБ, ако не - на борсата "търгуват" индивиди, чийто място в нормалните страни е в специални болнични заведения с меки стени... или финансови мазохисти.

7. Това не е нито "мечи", нито "бичи" пазар. Вече дори не е "заешки". Това е "БРУСТЪРОВ" ПАЗАР.

8. БАСИ !!!!

Химко е акция на седмицата, както писа кифладжията

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=9298&r=3

Коментар

Working...
                                X