Знам, Реотанов - това с марката беше страхотен удар на Монти...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Daily charts na SP; DJIA - DAX, Nikkei FTSE imat signali za obrushtane na dvijenieto.. Fed se ochakva da cut-ne 25bp - taka che v blizkite 2 meseca bi triabvalo da sme spokoini - da zalojim na US funds window dressing i da vidim dali i nashite fund managers shte priemat tozi obichai ot golemite si bratia..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорътnetware5, аз играя дългосрочно - обичам да пазарувам, не да продавам...
Мисля, че netware5 има основание да обърне внимание на тази тема.
Коментар
-
Абе колеги Вие да не сте мазохисти ! Има ли борсови играчи , който искат да губят на борсата ....................
ОК написа :
Мечо Памукчиев написа:
индианец написа:
Вие наистна ли вярвате, че тая тема може да бутне пазара надолу ?!?
В този форум са се събрали хора, които са убедени, че пазара съществува за да могат те да печелят. Следователно когато губят, причината може да бъде само една: КФН, БФБ, ИП, лично АА и КК, евреите, англосаксонците, ченгетата и мажоритарите са обединили сили за съкрушят техния инвестиционен гений.
И макар за момента да успяват, то справедливостта неминуемо ще възтържествува - SOFIХ на 5000 догодина!
Ха-ха, по-точно не бих описал състоянието на пазара Smile Също ми харесва тезата, че скоро пазара пак ще тръгне нагоре, защото иначе много хора губели. Ами те и по време на голямата депресия са губели, ама въпреки това никой не е успял да го обърне. Многото нови емисии ще ни затрият главата. Като гледам и как хората теглят пари от фондовете, доверието няма да се върне скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Императорът1. Химко е най-големият избушляк на светът, а днес оглави "биковете".
2. М+С извади финансови резултати със солиден ръст на печалбата, цената му падна.
3. Медика извади отчет с почти четворно увеличение на печалбата, в първите часове поне на сесията, цената и падаше.
4. Добри новини покрай Софарма излизат едва ли не ежеседмично, цената и пада.
5. Това ме сети за един филм, който може би сме гледали всичките - "Милионите на Брустър" - забавният нигър, дето трябваше да профука 30 000 000 кинта за 30 дни, за да спечели 300 000 000... и който побесняваше от яд, когато печели и бе щастлив, когато губи.
6. Явно Монти Брустър е излязъл от филмът, клонирал се е и е избрал за "бойно поле" БФБ, ако не - на борсата "търгуват" индивиди, чийто място в нормалните страни е в специални болнични заведения с меки стени... или финансови мазохисти.
7. Това не е нито "мечи", нито "бичи" пазар. Вече дори не е "заешки". Това е "БРУСТЪРОВ" ПАЗАР.
8. БАСИ !!!!
Иначе напълно съгласен с написаното. Поздрави за термина "БРУСТЪРОВ ПАЗАР", готино
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от Мечо ПамукчиевПървоначално изпратено от индианецВие наистна ли вярвате, че тая тема може да бутне пазара надолу ?!?
В този форум са се събрали хора, които са убедени, че пазара съществува за да могат те да печелят. Следователно когато губят, причината може да бъде само една: КФН, БФБ, ИП, лично АА и КК, евреите, англосаксонците, ченгетата и мажоритарите са обединили сили за съкрушят техния инвестиционен гений.
И макар за момента да успяват, то справедливостта неминуемо ще възтържествува - SOFIХ на 5000 догодина!Също ми харесва тезата, че скоро пазара пак ще тръгне нагоре, защото иначе много хора губели. Ами те и по време на голямата депресия са губели, ама въпреки това никой не е успял да го обърне. Многото нови емисии ще ни затрият главата. Като гледам и как хората теглят пари от фондовете, доверието няма да се върне скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОКПървоначално изпратено от profixОще ли се пише по тая тема!?
Паниката умря
Жалко за феновете на паниката.
акриване на темата. След като тя избуява пак с пълна сила
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианецВие наистна ли вярвате, че тая тема може да бутне пазара надолу ?!?
И макар за момента да успяват, то справедливостта неминуемо ще възтържествува - SOFIХ на 5000 догодина!ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът1. Химко е най-големият избушляк на светът, а днес оглави "биковете".
2. М+С извади финансови резултати със солиден ръст на печалбата, цената му падна.
3. Медика извади отчет с почти четворно увеличение на печалбата, в първите часове поне на сесията, цената и падаше.
4. Добри новини покрай Софарма излизат едва ли не ежеседмично, цената и пада.
5. Това ме сети за един филм, който може би сме гледали всичките - "Милионите на Брустър" - забавният нигър, дето трябваше да профука 30 000 000 кинта за 30 дни, за да спечели 300 000 000... и който побесняваше от яд, когато печели и бе щастлив, когато губи.
6. Явно Монти Брустър е излязъл от филмът, клонирал се е и е избрал за "бойно поле" БФБ, ако не - на борсата "търгуват" индивиди, чийто място в нормалните страни е в специални болнични заведения с меки стени... или финансови мазохисти.
7. Това не е нито "мечи", нито "бичи" пазар. Вече дори не е "заешки". Това е "БРУСТЪРОВ" ПАЗАР.
8. БАСИ !!!!
Химко е акция на седмицата, както писа кифладжията
http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=9298&r=3
Коментар
Коментар