IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре, че купувам най-редовно тази седмица, че да оправя работата

не е препоръка за нищо. Имам акции

Коментар

• Прима вера, Капитане на гвардията ми !! :-) Новаков - секси стратегия имаш - и аз тъй - имам си машиностроене, туризъм, фармация, текстил и "други".
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от капитан Немо
        Първоначално изпратено от Novaka_Bull
        Първоначално изпратено от Императорът
        Бе то корекции винаги ще има, но аз не виждам почва за такава вече. Дори и сега, въпреки грозната медийна кампания, целяща дестабилизирането на Борсата, спадът не бе много голям и с по-скромна търговия. Нямаше масова паника, напук на темата, опитните играчи устояхме с презрителна усмивка на напъните и хленчовете на искрени и платени сривлювци.
        на мен да ми пораснат ли ушите щото устисках и март месец и сега пък не съм опитен играч, а по скоро новобранец с бичо сърце

аз пък не съм си преструктурирал протфейла щото той моят протфейл го разглеждам по скоро като индекс базиран на отделните отрасли на икономиката и ако някоя компанийка престане да ме кефи - един шут и друга от същия отрасъл
        — Ave, Caesar (imperator)! Morituri te salutant!
        ей тука и гладиатори имало ...

абе и дупе си трябва ... само със сърце не става ...

8)

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
          Първоначално изпратено от Императорът
          Бе то корекции винаги ще има, но аз не виждам почва за такава вече. Дори и сега, въпреки грозната медийна кампания, целяща дестабилизирането на Борсата, спадът не бе много голям и с по-скромна търговия. Нямаше масова паника, напук на темата, опитните играчи устояхме с презрителна усмивка на напъните и хленчовете на искрени и платени сривлювци.
          на мен да ми пораснат ли ушите щото устисках и март месец и сега пък не съм опитен играч, а по скоро новобранец с бичо сърце

аз пък не съм си преструктурирал протфейла щото той моят протфейл го разглеждам по скоро като индекс базиран на отделните отрасли на икономиката и ако някоя компанийка престане да ме кефи - един шут и друга от същия отрасъл
          — Ave, Caesar (imperator)! Morituri te salutant!
          "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• новобранец с бичо сърце

Не ми се щеше да пиша по тази тема, но това определено ме изкефи.

Браво колега, все пак е по-добре да имаш сърце, а било то бичо или не времето ще покаже. На капиталовия пазар без сърце не става.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът

Коментар

• В този дух на мисли- май сега (тези 2 седмици) беше времето да се сложи зеленцето!!! Кой успял, успял!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  Първоначално изпратено от prodigal
                  Първоначално изпратено от VS
                  Момчета и момичета, кефи ли ви корекцията?
                  Идеална възможност, да си преструктурира човек портфейла
                  То малко като земеделието - някои култури трябва да се сменят периодично, други са трайни насаждения и тях есенна/пролетна сеитба не ги вълнува и така
                  Успехи
                  Аз не градинар, аз лозар.
                  Хм. как ли се нарича тогава още по-дългосрочният инвеститор - дървар?
                  т.е. инвестиращ предимно в дървета?
                  Сещам се за една позиция с доста черешови насаждения :-)

Коментар

• Импе,платените сривльовци са лесни.След три месеца ще станат платени Ъповци и пак много хора ще им се вържат!!!

Коментар

• kefale, знам те, колко им се радваш на мечоците хубави животинки

Коментар

• Бе то корекции винаги ще има, но аз не виждам почва за такава вече. Дори и сега, въпреки грозната медийна кампания, целяща дестабилизирането на Борсата, спадът не бе много голям и с по-скромна търговия. Нямаше масова паника, напук на темата, опитните играчи устояхме с презрителна усмивка на напъните и хленчовете на искрени и платени сривлювци.

Коментар

• При всички случаи сигурно ще ни и затрети!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                            хора, да не се подиграваме с корекцията, да не ни завтори
                            Да определено, пандите само това и чакат. Това, че изглеждат мили не трябва да ни подлъгва !

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                              Първоначално изпратено от VS
                              Момчета и момичета, кефи ли ви корекцията?

Идеална възможност, да си преструктурира човек портфейла

То малко като земеделието - някои култури трябва да се сменят периодично, други са трайни насаждения и тях есенна/пролетна сеитба не ги вълнува и така

Успехи
                              Аз не градинар, аз лозар.

Коментар

• хора, да не се подиграваме с корекцията, да не ни завтори

Коментар

Working...
                                X