If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прима вера, Капитане на гвардията ми !! :-) Новаков - секси стратегия имаш - и аз тъй - имам си машиностроене, туризъм, фармация, текстил и "други".
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
AfterDark
Първоначално изпратено от капитан Немо
Първоначално изпратено от Novaka_Bull
Първоначално изпратено от Императорът
Бе то корекции винаги ще има, но аз не виждам почва за такава вече. Дори и сега, въпреки грозната медийна кампания, целяща дестабилизирането на Борсата, спадът не бе много голям и с по-скромна търговия. Нямаше масова паника, напук на темата, опитните играчи устояхме с презрителна усмивка на напъните и хленчовете на искрени и платени сривлювци.
на мен да ми пораснат ли ушите щото устисках и март месец и сега пък не съм опитен играч, а по скоро новобранец с бичо сърце
аз пък не съм си преструктурирал протфейла щото той моят протфейл го разглеждам по скоро като индекс базиран на отделните отрасли на икономиката и ако някоя компанийка престане да ме кефи - един шут и друга от същия отрасъл
— Ave, Caesar (imperator)! Morituri te salutant!
ей тука и гладиатори имало ...
абе и дупе си трябва ... само със сърце не става ...
Бе то корекции винаги ще има, но аз не виждам почва за такава вече. Дори и сега, въпреки грозната медийна кампания, целяща дестабилизирането на Борсата, спадът не бе много голям и с по-скромна търговия. Нямаше масова паника, напук на темата, опитните играчи устояхме с презрителна усмивка на напъните и хленчовете на искрени и платени сривлювци.
на мен да ми пораснат ли ушите щото устисках и март месец и сега пък не съм опитен играч, а по скоро новобранец с бичо сърце
аз пък не съм си преструктурирал протфейла щото той моят протфейл го разглеждам по скоро като индекс базиран на отделните отрасли на икономиката и ако някоя компанийка престане да ме кефи - един шут и друга от същия отрасъл
— Ave, Caesar (imperator)! Morituri te salutant!
"НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."
Идеална възможност, да си преструктурира човек портфейла
То малко като земеделието - някои култури трябва да се сменят периодично, други са трайни насаждения и тях есенна/пролетна сеитба не ги вълнува и така
Успехи
Аз не градинар, аз лозар.
Хм. как ли се нарича тогава още по-дългосрочният инвеститор - дървар?
т.е. инвестиращ предимно в дървета?
Сещам се за една позиция с доста черешови насаждения :-)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар