IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Аха тъй ще да е щом казваш.Аз съм писал какво превозвам ама като не четеш ще ми задаваш ей такива тъпи въпроси.Не даде емейлчето да ти пусна малко пейчекове.Ама по-добре че иначе ще изгубиш интусиазъм на борсата и ще спреш да си донор.А на мен такива като теб ми трябват .
    Ти артии купуваш само като си дойдеш през лятото в България. Това са ти възможностите. Ама сега нямаш, а до лятото има много време и не се знае совалката, колко нависоко ще е излетяла. Затова дуднеш от сутрин до вечер тука и ти се привиждат апокалипсиси.
    Но това си е твой проблем, разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Дрън, дрън. Нали немаше курсове бе Тотокано!
      Лъжеш без почивка.
      като няма курсове го местят да работи на автомивката ........... а също така и военна пенсийка си прибира като старшина

не го мисли изобщо оксидирания ......... има си и нивичка по старозагорските села къде ходи и я прекопава редовно ........... пари почти не му трябват защото всичко за ядене си добива сам
      Last edited by polki; 24.10.2018, 20:07.
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Лъжеш без почивка.
        Аха тъй ще да е щом казваш.Аз съм писал какво превозвам ама като не четеш ще ми задаваш ей такива тъпи въпроси.Не даде емейлчето да ти пусна малко пейчекове.Ама по-добре че иначе ще изгубиш интусиазъм на борсата и ще спреш да си донор.А на мен такива като теб ми трябват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Старите кучета сега няма да загубят много.
          Научили са урока.
          Само Лукчо си остава дъм та дъммм

Ха, Факушке, ногу грозна си станАла.
          Преди беше само проста, а сега и на урод си заприличала.
          Но това си е твой проблем, разбира се.

Коментар

Тъкмо сега треперя от радост,че от курса вчера за 1ден ми остават чисто 1600 $.Каква радост какъв трепет.Оффф грешка треперене .
            Лъжеш без почивка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Научили са урока.

Е той Скунксов е станал много предпазлив.Я виж как продаде Хима през 10 ст разлика

Коментар

Хахаха.Това беше Порки тогава.Горкият беше взел пари от роднините си и направи и репа.Трепереше при всеки спад и ми отправяше обиди като кажех че ще падаме още.Горкият много загуби тогава.Сега обаче не е истина колко е предпазлив.Дори сме на едно мнение относно тренда на пазара.
                Научили са урока.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Уфф, като гледам кеширалите, как треперите от нерви и ми става много забавно.
                  Тъкмо сега треперя от радост,че от курса вчера за 1ден ми остават чисто 1600 $.Каква радост какъв трепет.Оффф грешка треперене .

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                    Към този момент се навършват точно десет години от едно знаково събитие, което ми предаде важен житейски урок, който беше директно свързан с борсата.
                    През есента на 2008 г. един колега, който изненадващо за мен имаше непознат никнейм (горделиво си въобразявах, че познавам никовете на повечето играчи), изпрати кратко съобщение, което смислово звучеше по следния начин:
                    Свършен съм, репата ми изгърмяха, нямам представа дали от утре въобще има живот за мен!

Усетили мирис на кръв, поне от две страни го захапаха с подигравки и хули.

Предполагам, че това е било само подготовка за буен празник, който се е състоял същата вечер, с неприлични до разюзденост танци, задължително около ритуален огън.
                    Хахаха.Това беше Порки тогава.Горкият беше взел пари от роднините си и направи и репа.Трепереше при всеки спад и ми отправяше обиди като кажех че ще падаме още.Горкият много загуби тогава.Сега обаче не е истина колко е предпазлив.Дори сме на едно мнение относно тренда на пазара.

Коментар

Споко много скоро ще минеш на хапчета.
                      Уфф, като гледам кеширалите, как треперите от нерви и ми става много забавно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не така, на края на месеца на ОТС минаваха репата на различните акции,който мажо вдигаше ...
                        ХИМ ги правеше високо на свойте хора ,на 1,50 при цена 1,80 ,например Холдинг Варна на 27 лв при 33 лв цена , ЕУБГ на 1,лев , ....., при ФИБ на 60% та така....
                        Не е препоръка
                        грешиш

на ОТС сделките при репата минават за по десетина лв. ....... колкото да се прехвърлят о сметката на посредника ........... там сделките не минават по цени на които е сключено репото

ХИМ-а винаги е бил на 60% от текущите нива както и ФИБ, ЦКБ и т.н.

всичко по-нисколиквидно е на по-малки %

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

никъде няма такава информация ............ това е по-грижливо пазена тайна от тази за портфейлите на инвеститорите

чиста спекулация от страна на цветанка ......... но, че ще гърмят репа е ясно, че ще се случи...

за тази спекулация от вчера при ХИМ-а не знам доколко е вярна .......... еди мърфи първо писа, че сами са си решили да ги затворят, а днес се прокарва теорията, че репата са изгърмели .......... чиста спекулация според мен
                          Не така, на края на месеца на ОТС минаваха репата на различните акции,който мажо вдигаше ...
                          ХИМ ги правеше високо на свойте хора ,на 1,50 при цена 1,80 ,например Холдинг Варна на 27 лв при 33 лв цена , ЕУБГ на 1,лев , ....., при ФИБ на 60% та така....
                          Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

A аз ПИБ-а го чаках да тръгне към заветната седмица. Да, ама не!
                            Имаш ли идея колко репа има в момента като цяло? Такава информация откъде може да се намери?
                            никъде няма такава информация ............ това е по-грижливо пазена тайна от тази за портфейлите на инвеститорите

чиста спекулация от страна на цветанка ......... но, че ще гърмят репа е ясно, че ще се случи...

за тази спекулация от вчера при ХИМ-а не знам доколко е вярна .......... еди мърфи първо писа, че сами са си решили да ги затворят, а днес се прокарва теорията, че репата са изгърмели .......... чиста спекулация според мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Непрекъснато се пее песента ,няма акции за продажба ,няма продавачи ,всички чакаме ниското.....
                              Току що си направих труда да направя цените около който ще гърмят репата на едрите , ами не са толкова далече....
                              Някъде около 1,25-1,30 на ССВ , хим на около 1,50..., Дръвчо на около 20-23 стинки ,Фармата на около 2,50-2,80, ЕУБГ на около,090- левче там ще бъде мазало че е на акулите , стара планина около 4,50 ,монбат на 5,5 - 6 лв....
                              А Никиту ще гледа умно тогава.....
                              П.П. В момента няколко репа са на кантар да бъдат затворени ,защото по късно ще дадат фира на притежателите им...
                              Забравих ФИБ тя ще е първа....
                              A аз ПИБ-а го чаках да тръгне към заветната седмица. Да, ама не!
                              Имаш ли идея колко репа има в момента като цяло? Такава информация откъде може да се намери?

Коментар

Взел си сам да си говориш.
                                Но това мен не ме интересува изобщо, разбира се.
                                Споко много скоро ще минеш на хапчета.

Коментар

Working...
                                X