Първоначално изпратено от ledosvetlenie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
С ниска ликвидност може да правиш само малки успехи на БФБ.Знам че някой който е направил 100-200 к лева на бфб си мисли че това е грандиозен успех.За България да това са пари,но аз гледам нещата от друг ъгъл и виждам че това е нищо за една борса и освен това такива пари от малките инвестори са направили и КЕШИРАЛИ неколцина които се броят ма пръстите на едната ми ръка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Вожде,не може ли да млъкнеш поне за празниците!!!Що ти е да тормозиш дребните ,хората се готвят да ядат и пият ти за Содом и Гомор им
плямпаш от сутрин до мрак.
Коментар
-
С ниска ликвидност може да правиш само малки успехи на БФБ.Знам че някой който е направил 100-200 к лева на бфб си мисли че това е грандиозен успех.За България да това са пари,но аз гледам нещата от друг ъгъл и виждам че това е нищо за една борса и освен това такива пари от малките инвестори са направили и КЕШИРАЛИ неколцина които се броят ма пръстите на едната ми ръка.
плямпаш от сутрин до мрак.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Ликвидноста е ниска но е еднаква за всички - Което от своя страна пак си има положителни страни - Някой като е на зор може да се наведе прилично а ти да реализираш добре
Според мен който дългосрочно е успял да прави пари на БГ борсата ще може и на международните и обратното - Тоест успеха по скоро се дължи на личните умения а е толкова на пазара той е еднакъв за всички
Коментар
-
Ликвидноста.Всеки път излизам трудно и това ме възпира да купувам големи пакети.
Според мен който дългосрочно е успял да прави пари на БГ борсата ще може и на международните и обратното - Тоест успеха по скоро се дължи на личните умения а е толкова на пазара той е еднакъв за всички
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Всеки гледа от различен ъгъл и переспективата за всеки е различна - Ако ти не ги виждаш не значи че переспективите ги няма
БГ Борсата е изключително слаба и се шантави доста и аз очаквам да спадне още доста и точно това спадане може за някой да е добра переспектива и в двете посоки
Ако си добър спекулант не виждм какво не и харесваш на БГ борсата?
Коментар
-
Според мен няма големи переспективи.
БГ Борсата е изключително слаба и се шантави доста и аз очаквам да спадне още доста и точно това спадане може за някой да е добра переспектива и в двете посоки
Ако си добър спекулант не виждм какво не и харесваш на БГ борсата?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не съм се изказвал за перспективите на нашата борса. Според мен много от предприятията и икономическата (вкл. корупционна) среда у нас са подценени, нивото на рейтингите не е възстановено и поради това има мегдан за растеж. Но мерак няма, доверие не достига. Което донякъде е добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не съм се изказвал за перспективите на нашата борса
. Според мен много от предприятията и икономическата (вкл. корупционна) среда у нас са подценени, нивото на рейтингите не е възстановено и поради това има мегдан за растеж. Но мерак няма, доверие не достига. Което донякъде е добре.
Да не вземе некой да се мине.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз
Така те искам.
Индианецът тираджия е надъхан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Кеш има за пазаруване, но не на тези цени. Сега сме кибици и "сеирджии".виждат брутално рали .
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеМалииий…..днес ще е мазало,черен петъкNASDAQ -1,27 DOW -0,87 S&P -0,96 DAX -0,71
Което е достойно за съжаление, но това си е твой проблем, разбира се.
- 1 like
Коментар
Коментар