IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

За мащаба си прав но който не може да прави пари на БГ борсата ще се провали и на другите - Процента на печелившите вероятно на всякъде е приблизително равен
    Така е но едно е да се занимаваш с години на малка неликвидна борса за да направиш примерно 100 к печалба и в същото време да инеестираш на ликвидна.Това е като трудовите възнаграждения и правенето на бизнес в малки икономики и правенето на такива в големи икономики.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

С ниска ликвидност може да правиш само малки успехи на БФБ.Знам че някой който е направил 100-200 к лева на бфб си мисли че това е грандиозен успех.За България да това са пари,но аз гледам нещата от друг ъгъл и виждам че това е нищо за една борса и освен това такива пари от малките инвестори са направили и КЕШИРАЛИ неколцина които се броят ма пръстите на едната ми ръка.
      За мащаба си прав но който не може да прави пари на БГ борсата ще се провали и на другите - Процента на печелившите вероятно на всякъде е приблизително равен

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Вожде,не може ли да млъкнеш поне за празниците!!!Що ти е да тормозиш дребните ,хората се готвят да ядат и пият ти за Содом и Гомор им
        плямпаш от сутрин до мрак.
        Е днес почивам.Утре няма да имам много време.

Коментар

С ниска ликвидност може да правиш само малки успехи на БФБ.Знам че някой който е направил 100-200 к лева на бфб си мисли че това е грандиозен успех.За България да това са пари,но аз гледам нещата от друг ъгъл и виждам че това е нищо за една борса и освен това такива пари от малките инвестори са направили и КЕШИРАЛИ неколцина които се броят ма пръстите на едната ми ръка.
          Вожде,не може ли да млъкнеш поне за празниците!!!Що ти е да тормозиш дребните ,хората се готвят да ядат и пият ти за Содом и Гомор им
          плямпаш от сутрин до мрак.

Коментар

Ликвидноста е ниска но е еднаква за всички - Което от своя страна пак си има положителни страни - Някой като е на зор може да се наведе прилично а ти да реализираш добре

Според мен който дългосрочно е успял да прави пари на БГ борсата ще може и на международните и обратното - Тоест успеха по скоро се дължи на личните умения а е толкова на пазара той е еднакъв за всички

Коментар

Ликвидноста.Всеки път излизам трудно и това ме възпира да купувам големи пакети.
              Ликвидноста е ниска но е еднаква за всички - Което от своя страна пак си има положителни страни - Някой като е на зор може да се наведе прилично а ти да реализираш добре

Според мен който дългосрочно е успял да прави пари на БГ борсата ще може и на международните и обратното - Тоест успеха по скоро се дължи на личните умения а е толкова на пазара той е еднакъв за всички

Коментар

Всеки гледа от различен ъгъл и переспективата за всеки е различна - Ако ти не ги виждаш не значи че переспективите ги няма

БГ Борсата е изключително слаба и се шантави доста и аз очаквам да спадне още доста и точно това спадане може за някой да е добра переспектива и в двете посоки

Ако си добър спекулант не виждм какво не и харесваш на БГ борсата?
                Ликвидноста.Всеки път излизам трудно и това ме възпира да купувам големи пакети.

Коментар

Според мен няма големи переспективи.
                  Всеки гледа от различен ъгъл и переспективата за всеки е различна - Ако ти не ги виждаш не значи че переспективите ги няма

БГ Борсата е изключително слаба и се шантави доста и аз очаквам да спадне още доста и точно това спадане може за някой да е добра переспектива и в двете посоки

Ако си добър спекулант не виждм какво не и харесваш на БГ борсата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Не съм се изказвал за перспективите на нашата борса. Според мен много от предприятията и икономическата (вкл. корупционна) среда у нас са подценени, нивото на рейтингите не е възстановено и поради това има мегдан за растеж. Но мерак няма, доверие не достига. Което донякъде е добре.
                    Според мен няма големи переспективи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Не съм се изказвал за перспективите на нашата борса
                      . Според мен много от предприятията и икономическата (вкл. корупционна) среда у нас са подценени, нивото на рейтингите не е възстановено и поради това има мегдан за растеж. Но мерак няма, доверие не достига. Което донякъде е добре.
                      Мерак има и то голям, но всеки го раздава тарикат.
                      Да не вземе некой да се мине.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз

Така те искам.​​​​​​
                        Индианецът тираджия е надъхан.
                        Не съм се изказвал за перспективите на нашата борса. Според мен много от предприятията и икономическата (вкл. корупционна) среда у нас са подценени, нивото на рейтингите не е възстановено и поради това има мегдан за растеж. Но мерак няма, доверие не достига. Което донякъде е добре.

Коментар

• https://www.vesti.bg/evroto-padna-fr...zarite-6089975

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

Кеш има за пазаруване, но не на тези цени. Сега сме кибици и "сеирджии".
                            Нормално.Умните изчакват а другите виждат брутално рали .

Коментар

• Бруталното рали тепърва предстои!

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
                                Малииий…..днес ще е мазало,черен петък NASDAQ -1,27 DOW -0,87 S&P -0,96 DAX -0,71
                                Малиий, от последните ти двеста предположения нито едно не се е оказало вярно.
                                Което е достойно за съжаление, но това си е твой проблем, разбира се.

Коментар

Working...
                                X