IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като гледам "оптимизма" все повече се убеждавам, че напускаме зоната на страха и минаваме в зоната на капитулацията.
    Някой все още се правят на смели но тях ги чака зоната на отчаянието.
    А после вече сме добре :-)

Вижте графиката " bubble-psychology " в темата на оптимистите.
    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
      Първоначално изпратено от Хайърсъзов
      .... " а просто си иска парите, и то днес"
      Ами естествено, какво друго когато утре тези пари ще са още по-малко! Какво общо има социализъма не знам? И при капитализъма е пак така, даже още "по-така" е!
      Общото със социализма е че този строй е унищожил традициите в доста сфери включително и търговската . И не е много ясно утре тези пари колко ще са ... не може постоянно да са по-малко , дори и с твоя помощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от lglpb
        hubavo e da ima hora kato teb da vdahvat optimizam ot vreme na vreme
        Ако става въпрос за мен , благодаря!! Просто нямам какво да губя ..! Чакам си , не продавам , жив съм , не бързам , ще продам на печалба след 1 година ако трябва - това за мен не е проблем!
        Но овчото поведение при нас не може да се отрече че го няма !!!Много сме зле като цяло..Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
          .... " а просто си иска парите, и то днес"
          Ами естествено, какво друго когато утре тези пари ще са още по-малко! Какво общо има социализъма не знам? И при капитализъма е пак така, даже още "по-така" е!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bani4kaSboza
            А ето едно мнение за всички паникьори:
            Илиян Скарлатов, директор капиталови пазари в София интернешънъл секюритиз, каза за ., че докато съществува паника на пазара, дъното не е достигнато. В момента никой не гледа фундамента на компанията, а просто си иска парите, и то днес.

Той заяви, че “реално в макроикономически аспект нищо не се е променило. БВП расте с бързи темпове, задлъжнялостта на населението е ниска, сравнена с тази в ЕС, безработицата пада и стандартът расте. Финансовият сектор е здрав със стандартни спот продукти, без деривативни инструменти и бележи един от най-високите ръстове в Европа. Имайки предвид всичко това, за мен липсата на логика е очевидна, допълни Скарлатов
            И аз се чудя кои малоу...ци могат да продават на такива нива. Трябва да са много закъсали....

Коментар

• hubavo e da ima hora kato teb da vdahvat optimizam ot vreme na vreme

Коментар

А ето едно мнение за всички паникьори:
                Илиян Скарлатов, директор капиталови пазари в София интернешънъл секюритиз, каза за ., че докато съществува паника на пазара, дъното не е достигнато. В момента никой не гледа фундамента на компанията, а просто си иска парите, и то днес.

Той заяви, че “реално в макроикономически аспект нищо не се е променило. БВП расте с бързи темпове, задлъжнялостта на населението е ниска, сравнена с тази в ЕС, безработицата пада и стандартът расте. Финансовият сектор е здрав със стандартни спот продукти, без деривативни инструменти и бележи един от най-високите ръстове в Европа. Имайки предвид всичко това, за мен липсата на логика е очевидна, допълни Скарлатов
                Поддържането на елементарна финансова култура не е традиция у нас, след 50- 60 години социализъм какво друго да видим.... " а просто си иска парите, и то днес"

Коментар

• abe,kakav e toia gips v toia forum.tolkova li e zle

Коментар

• А ето едно мнение за всички паникьори:
                    Илиян Скарлатов, директор капиталови пазари в София интернешънъл секюритиз, каза за Profit.bg, че докато съществува паника на пазара, дъното не е достигнато. В момента никой не гледа фундамента на компанията, а просто си иска парите, и то днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от sss123
                      ot ponedelnik vsi4ko 6te e nagore
                      Еххххх още едно от любимите ми мнения

Сега чакаме и ПК да каже: "В Понеделник софикс под 1000" и шоуто ще е пълно
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• ot ponedelnik vsi4ko 6te e nagore

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                          В Понеделник ще продадат само най-глупавите.
                          В понеделник ще продават "оптимистите" ;-)
                          А и след понеделник също...
                          Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

Първоначално изпратено от bani4kaSboza
                            Е те това вече е ПАНИКА!!!
                            Още не! Още масовката не се е усетила. Довечера като гръмнат телевизиите и... в Понеделник!
                            Ех, ех, къде е тази КФН, бе ??

Къде пак пият кафета )

Коментар

Първоначално изпратено от bani4kaSboza
                              Още не! Още масовката не се е усетила. Довечера като гръмнат телевизиите и... в Понеделник!
                              Масовката отдавна вече се е усетила, че са зле нещата. В Понеделник ще продадат само най-глупавите.
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X