IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от forexar
    -5% си е доста зле - отиде ми лихвата в банката за една година за един ден. НО! Съм тъп и упорит! Няма да продам. Даже се замислям дали да не купувам? Има ли други хора с подобни пагубни идеи?
    Има. На мен някой позиции ми се струват твърде разпродадени.

Коментар

• -5% си е доста зле - отиде ми лихвата в банката за една година за един ден. НО! Съм тъп и упорит! Няма да продам. Даже се замислям дали да не купувам? Има ли други хора с подобни пагубни идеи?
      Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
        Първоначално изпратено от Bouns
        Първоначално изпратено от psycoholic
        Зловонните ги няма тази вечер ;-)
        Скучно е без опозиция а?
        Не опозиция, а зловонни (самотници с лични проблеми, търсещи бащина любов във форума) - във всеки лагер ги има!
        Нищо лично .неприятно ми е като играч факта но
        Ето Ви - 5 %.
        Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• И сега ако не е време за паника?

Не знам кога е .....

:-( :-(
          Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

Първоначално изпратено от Bouns
            Скучно е без опозиция а?
            Не опозиция, а зловонни (самотници с лични проблеми, търсещи бащина любов във форума) - във всеки лагер ги има!
            Друго си е да си оптимист и да се надяваш на божието чудо да те измъкне от батака... Момчета... не ходете на църква а отидете на лекар

Коментар

• Люк няма ги бе,

що така , искаме повече негативизъм,

чернилка, чернилка, чернилка и така............к'во да очакваш

от хора изцяло на кеш..............хахаххахаха........!;-)))

Коментар

• И в тази тема пишат оптимисти.
                Къде са апокалиптосчетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                  Скучно е без опозиция а?
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Скучно е без опозиция а?

Коментар

• Зловонните ги няма тази вечер ;-)
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• psycoholic ,

так е приятел,

но искъм повече негативизъм, малко е, нека песимистите се изявят, да се развихрят,

бълвайте мътилка и чернилка сега ви се е паднало!;-))

Коментар

• Пепи, не подскачай твърде - днес може би ударихме дънце, но трябва да го затвърдим за туй утре и вдругиден ще стискаме палец (едва ли някой умира от желание да признае Пешката за прав;-).
                          А колкото до Маестрото, вярвам, че на 9ти ще е над 1000, но не поради твоите причини!

Коментар

• Ей мечоци има един човек който се нуждае от помощ.Оставете драсканиците и заяжданията ами помогнете на човека темата за Николай.Покажете че сте благородни а не само сметкаджии

Коментар

• Черногледците не се крийте,бълвайте мътилка,

не бягайте от темата.....................;-)))

Като сте на мене може да не ми е добре........................,

трябва да сте подследователни , а не хамелеони!;-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                                Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                                Ава аз днес ги чаках да пускат ма кат гледам май немат вече акцийки само кешо държат у ръцете.Слаба работа и една ликвидност мале,мале Юникална борсичка
                                Драги, похвалете се какво закупихте, та станахте такъв оптимистичен? :-)

Ми нищо не закупих .Не пускат гадовете Ми нямаше активност у форума или мнооо не го четоа снощи и затуй бляа само Па знам ли мой са ги ошушкали вече.Ава интересна работка става туканка
                                Хвърляш ли оченце на нашата акция -> май излязох по-черноглед от теб ;-) Срам! Срам!

Коментар

Working...
                                X