If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ава аз днес ги чаках да пускат ма кат гледам май немат вече акцийки само кешо държат у ръцете.Слаба работа и една ликвидност мале,мале Юникална борсичка
Драги, похвалете се какво закупихте, та станахте такъв оптимистичен? :-)
Ми нищо не закупих .Не пускат гадовете Ми нямаше активност у форума или мнооо не го четоа снощи и затуй бляа само Па знам ли мой са ги ошушкали вече.Ава интересна работка става туканка
Ава аз днес ги чаках да пускат ма кат гледам май немат вече акцийки само кешо държат у ръцете.Слаба работа и една ликвидност мале,мале Юникална борсичка
Драги, похвалете се какво закупихте, та станахте такъв оптимистичен? :-)
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
ave i az tva im vikam vchera to mecite parti parti 9 meseca
i ne ostana bizon nedooglosgan neostana ognena voda nedoizpita
nemat sili grizlitata mahmurluka gi naliaga....
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Аващо не шат да продават ва дан им свършиха акциите на бледоликите.Дан са ги опунзали вече
i az tova razpravqm, ama mrankalnicite prodaljavat da se potqt vav foruma
ave i az tva im vikam vchera to mecite parti parti 9 meseca
i ne ostana bizon nedooglosgan neostana ognena voda nedoizpita
nemat sili grizlitata mahmurluka gi naliaga....
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Аващо не шат да продават ва дан им свършиха акциите на бледоликите.Дан са ги опунзали вече
Коментар