IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Мда, добре ще е да си говорим за доходности и в такива моменти. Към този момент съм -4,8%.
    Декемврин аправих 5% а сега за два дни съм над минус 8,7 %....и не знам къде е крайната гара....
    Най ме е яд че съм много малък портфеил и правя такива загуби....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Ей то при него наистина голяма каръщина.
      Не е до това, а до стил на игра- така става като ловиш падащи звезди, друг е въпроса за печалбите от аналогични влизания, но засега ще се придържам към официалната версия, че Монти е символ на фалита на БФБ

Коментар

• Мда, добре ще е да си говорим за доходности и в такива моменти. Към този момент съм -4,8%

Разпродавай да не станеш -10% кат мен

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          Монти, не се смей, че Полки е на път да увеличи списъка с уцелени фалити
          Ей то при него наистина голяма каръщина.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Чета ви с интерес. Някак си не смея да се оплача, че от нова година насам съм на минус 2,2 процента.
            Мда, добре ще е да си говорим за доходности и в такива моменти. Към този момент съм -4,8%.
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Не се обаждай че ги повличаш......
              Монти, не се смей, че Полки е на път да увеличи списъка с уцелени фалити

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Така като гледам само Петрол се сгромолясва,другите сякаш се държат за сега.
                Не се обаждай че ги повличаш......

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Така като гледам само Петрол се сгромолясва,другите сякаш се държат за сега.
                  Скоро ще му дойде реда на Цкб.

Коментар

• Така като гледам само Петрол се сгромолясва,другите сякаш се държат за сега.

Коментар

По нова година говори за Софикс 700. Много бързо си сменяш мнението.
                      Дори при това положение ще има почти незасегнати компании. Прибрах си половината загуби от неудачното рали и в перспектива ще оставя само Софарма Имоти, БРЕФ, Агрия и Атера. Обмислям и влизане в Неохим и Трейс, но засега само голямо мислене пада.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнение
                        Постулата бе, когато всички мислят за разпродажби и мечи пазар то тогава пазара тръгва нагоре
                        Ако всички мислят че пазара ще пада, прилича на лудост да се купува защото всички мислят, че пазара ще пада Мислите и настроенията на пазара реално създават пазара. Ако те са негативни и пазара ще е на червено.

Коментар

• КОЙ- КОЙ -КОИ

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ И ПЕЕФСКИ

За съжаление се сбъдват най- лошите ми прогнози...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                            И по някое време тази пролет или късна зима може да видим и панически разпродажби.

Какво очакваш да се случи тогава?
                            извинявам се за намесата,
                            на пример това с пенсиите да мине в най-лошият вариант

Коментар

• Постулата бе, когато всички мислят за разпродажби и мечи пазар то тогава пазара тръгва нагоре

Коментар

По нова година говори за Софикс 700. Много бързо си сменяш мнението.
                                Сменя се ситуацията сменям си мнението. Аз за това обичам ликвидни пазари

Коментар

Working...
                                X