IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Абе що така ми се струва че много и цензурирана версията на тая тема .От 2010 до сега да няма нищо написано айде молим .Доста е играла гимичката тук ми се струва .Та тая тема дето си я изкопал скоро може и да се окаже много актуална.Знае ли човек.Виж кви анализи почнаха да изкачат от разни ИП.
    то тези анализи от ИП сме ги слушали много....и в двете посоки

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
      я каква тема изкопах едва ли пак ще стане актуална ма знае ли се
      Абе що така ми се струва че много и цензурирана версията на тая тема .От 2010 до сега да няма нищо написано айде молим .Доста е играла гимичката тук ми се струва .Та тая тема дето си я изкопал скоро може и да се окаже много актуална.Знае ли човек.Виж кви анализи почнаха да изкачат от разни ИП.

Коментар

• я каква тема изкопах едва ли пак ще стане актуална ма знае ли се

Коментар

• Ташунка няма ли дебнем застрахователчетата на стотинки под левче ? Ма нещо мнооо се запъна това левче

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
            Вожде,
            паника има от доста време. Всичките ми позиции където копувам са без подкрепа и без купувачи и продавача излиза всеки ден по евтино от вчера.Може би гледаш ССВ ,Оргата ,Стара планина , Монбат , Корп .. но там е друга работа ?

Абе все още не е ескалирала ама има сигнал.Гледам повечето спекулативни акции.Оргата няма какво да я гледам не ме интересува освен ако не забие на 40-50 лв да вляза спекулативно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Още не може да се говори за паника ама ако продължи няколко дена така ще е налице.Валяка спря и Пътищата получих дупки Следват другите Интересно се получава
              Вожде,
              паника има от доста време. Всичките ми позиции където копувам са без подкрепа и без купувачи и продавача излиза всеки ден по евтино от вчера.Може би гледаш ССВ ,Оргата ,Стара планина , Монбат , Корп .. но там е друга работа ?

Коментар

• Още не може да се говори за паника ама ако продължи няколко дена така ще е налице.Валяка спря и Пътищата получих дупки Следват другите Интересно се получава

Коментар

• Ей тая тема не беше се появявала скоро Ама е актулна де като гледам какви разпродажби стават.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
                    св.Нагъзаки днес се е развилнял......
                    Не се навеждай, че ще ти хареса
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Ceco Разгледай мнение
                      шубето е голям страх.
                      Днес поне търговията тръгна, лошото е че объркахме посоката и тръгнахме надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ceco Разгледай мнение
                        шубето е голям страх.
                        св.Нагъзаки днес се е развилнял......

Коментар

• шубето е голям страх.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=IBxFK...eature=related
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                              Първоначално изпратено от lazar
                              Много зелено.
                              Навсякъде зелено.
                              По света пазаруват като невиждали акции.
                              Това на добре ли е? :-)

Добре е бай Лазаре ,добре е Утре вероятно ще сме надолу малко ма важното е две напред една назад
                              Утре ще сме отново на плюс положително. Виж - вдругиден незнам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                                Първоначално изпратено от lazar
                                Много зелено.
                                Навсякъде зелено.
                                По света пазаруват като невиждали акции.
                                Това на добре ли е? :-)

Добре е бай Лазаре ,добре е Утре вероятно ще сме надолу малко ма важното е две напред една назад
                                Надолу!
                                Говориш пълни глупости.

Коментар

Working...
                                X