If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Давайте, давайте, паникьосвайте още !!!
Искам ХЕС на 8.8 кинта, М+С на 3 и Софарма на 1.8 кинта, и Албена на 28.
Треперете, мятайте се от кошмари насън, сабаале разпродавайте панически на каквато и да е цена...
;-) ;-) ;-) ;-)
Ма кой ебава писаниците и паниките тук? Всичко е масонски далавери. Ще сринат и ще изкупят и пак цървула е прецакан.
Аре, пак виновни масоните, евреините, империализъмът световен !!!
Да си ме видял да обвинявам омразните сърби?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Треперете, мятайте се от кошмари насън, сабаале разпродавайте панически на каквато и да е цена...
;-) ;-) ;-) ;-)
Ма кой ебава писаниците и паниките тук? Всичко е масонски далавери. Ще сринат и ще изкупят и пак цървула е прецакан.
Пак ще се появят реклами за 120% доходоносност и въпроси от сорта: А ти колко пари правиш докато пишкаш в Мола ;-)
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
;-) ;-) ;-) ;-)
;-) ;-) ;-) ;-)
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Хаха, да - това правивило важи на РАЗВИТИ пазари! Тука който си купува докато масата продаваше - през последните 7-8 месеца се набълбука още по-здраво.
Сега като не виждате купувача и продавача как разбирате какво прави масата?
Ми на теб 8 месеца спад какво ти говори?...Сигурно масата купува яко...
Хаха, да - това правивило важи на РАЗВИТИ пазари! Тука който си купува докато масата продаваше - през последните 7-8 месеца се набълбука още по-здраво.
Сега като не виждате купувача и продавача как разбирате какво прави масата?
-5% си е доста зле - отиде ми лихвата в банката за една година за един ден. НО! Съм тъп и упорит! Няма да продам. Даже се замислям дали да не купувам? Има ли други хора с подобни пагубни идеи?
Естествено, че има..Похвално е , че си започнал да схващаш едно основно правило. Когато масата продава, ти купувай, когато масата купува - ти продавай..
-5% си е доста зле - отиде ми лихвата в банката за една година за един ден. НО! Съм тъп и упорит! Няма да продам. Даже се замислям дали да не купувам? Има ли други хора с подобни пагубни идеи?
Естествено, че има..Похвално е , че си започнал да схващаш едно основно правило. Когато масата продава, ти купувай, когато масата купува - ти продавай..[/quote
Зависи кои са масата(сега можем само да гадам),Ако чужди инвеститори напускат БФБ,те едва ли ще се върнат скоро]
Естествено, че има..Похвално е , че си започнал да схващаш едно основно правило. Когато масата продава, ти купувай, когато масата купува - ти продавай..
Коментар