Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Чета ви с интерес. Някак си не смея да се оплача, че от нова година насам съм на минус 2,2 процента. За мен не е приятно,но инвестиращите в Петрол и Гагарин отново ще изкажат съмнения. Разбирам ги напълно, то всеки гледа по себе си. За мен дяволът не е толкова черен. Достатъчно е сделките да започват да минават на предлагането, да изместим спреда съвсем леко нагоре и съм по нулите за годината. Тоест нищо кой знае колко страшно не ми се е случило.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова не е много добра идея, защото веднага могат да почнат констатации от другата страна "Аз знам, че нищо не знаеш, ама защо си мислиш, че това е всеобщо"Или пък просто другата страна да реши - ей го този балък, смята че всички мислят като него, що пък да не го прекарам да си играе според очакванията. Особено когато очакванията му са грешни
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМонти, нещо си се отпуснал ... или си забравил основни неща....
Помощ от приятел - за да засилиш внушението използвай шаблони като "...всички знаем, че ..." . Когато спориш с някого лично започвай с "и двама знаем, че ..."
Изразяването на лична позиция и начина по който пишеш може да има обратен на желания от теб ефект ...
Тогава да ти кажа кой ще са по 20 ст .....но ме е страх да не ме изтрият за енти път....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМонти, нещо си се отпуснал ... или си забравил основни неща....
Помощ от приятел - за да засилиш внушението използвай шаблони като "...всички знаем, че ..." . Когато спориш с някого лично започвай с "и двама знаем, че ..."
Изразяването на лична позиция и начина по който пишеш може да има обратен на желания от теб ефект ...Или пък просто другата страна да реши - ей го този балък, смята че всички мислят като него, що пък да не го прекарам да си играе според очакванията. Особено когато очакванията му са грешни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене знам....
Рядко забравям ордер но се получи така и инкасирах сериозна загуба за дни.....
само че петрол ще се възстанови а някой други не знам дали ще могат да го направят ако подпукат ПФ.....
Изразяването на лична позиция и начина по който пишеш може да има обратен на желания от теб ефект ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМонти какво става с Петрол,днес пак ли ще води класацията?
Рядко забравям ордер но се получи така и инкасирах сериозна загуба за дни.....
само че петрол ще се възстанови а някой други не знам дали ще могат да го направят ако подпукат ПФ.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОще 0,2% надолу и Софикс е официално в мечи пазар.
На нашата си сергия ич не е трудно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОще 0,2% надолу и Софикс е официално в мечи пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЕдна добра тема за апокалиптици.
Коментар
Коментар