IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Лично мнение ,мечия пазар ще продължи много много дълго. Нищо чудно целия мандат на ГЕРБ. И по някое време тази пролет или късна зима може да видим и панически разпродажби.
    По нова година говори за Софикс 700. Много бързо си сменяш мнението.

Коментар

• И по някое време тази пролет или късна зима може да видим и панически разпродажби.

Какво очакваш да се случи тогава?

Коментар

• Лично мнение ,мечия пазар ще продължи много много дълго. Нищо чудно целия мандат на ГЕРБ. И по някое време тази пролет или късна зима може да видим и панически разпродажби.

Коментар

• Чета ви с интерес. Някак си не смея да се оплача, че от нова година насам съм на минус 2,2 процента. За мен не е приятно,но инвестиращите в Петрол и Гагарин отново ще изкажат съмнения. Разбирам ги напълно, то всеки гледа по себе си. За мен дяволът не е толкова черен. Достатъчно е сделките да започват да минават на предлагането, да изместим спреда съвсем леко нагоре и съм по нулите за годината. Тоест нищо кой знае колко страшно не ми се е случило.

Коментар

Това не е много добра идея, защото веднага могат да почнат констатации от другата страна "Аз знам, че нищо не знаеш, ама защо си мислиш, че това е всеобщо" Или пък просто другата страна да реши - ей го този балък, смята че всички мислят като него, що пък да не го прекарам да си играе според очакванията. Особено когато очакванията му са грешни
            Донякъде си прав... това е подход при улов на уклейки - колко повече пляскаш с плувката, толкова повече се събират ... стръвта няма значение
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Монти, нещо си се отпуснал ... или си забравил основни неща....
              Помощ от приятел - за да засилиш внушението използвай шаблони като "...всички знаем, че ..." . Когато спориш с някого лично започвай с "и двама знаем, че ..."
              Изразяването на лична позиция и начина по който пишеш може да има обратен на желания от теб ефект ...
              Чакай твоето е напред ако вземат решение твойте реформатори за държавен ПФ....
              Тогава да ти кажа кой ще са по 20 ст .....но ме е страх да не ме изтрият за енти път....

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Помощ от приятел - за да засилиш внушението използвай шаблони като "...всички знаем, че ..." . Когато спориш с някого лично започвай с "и двама знаем, че ..."
                Изразяването на лична позиция и начина по който пишеш може да има обратен на желания от теб ефект ...
                Това не е много добра идея, защото веднага могат да почнат констатации от другата страна "Аз знам, че нищо не знаеш, ама защо си мислиш, че това е всеобщо" Или пък просто другата страна да реши - ей го този балък, смята че всички мислят като него, що пък да не го прекарам да си играе според очакванията. Особено когато очакванията му са грешни

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  не знам....
                  Рядко забравям ордер но се получи така и инкасирах сериозна загуба за дни.....
                  само че петрол ще се възстанови а някой други не знам дали ще могат да го направят ако подпукат ПФ.....
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Монти какво става с Петрол,днес пак ли ще води класацията?
                    не знам....
                    Рядко забравям ордер но се получи така и инкасирах сериозна загуба за дни.....
                    само че петрол ще се възстанови а някой други не знам дали ще могат да го направят ако подпукат ПФ.....

Коментар

• Монти какво става с Петрол,днес пак ли ще води класацията?

Коментар

Още 0,2% надолу и Софикс е официално в мечи пазар.
                        Да побутнем малко ако трябва
                        На нашата си сергия ич не е трудно

Коментар

• Долар ден на всички паникьори,песимисти и апокалиптици.Днес накъде ще ни духне
                          вятърът?

Коментар

Още 0,2% надолу и Софикс е официално в мечи пазар.
                            Ей за това говорех

Коментар

• Още 0,2% надолу и Софикс е официално в мечи пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Една добра тема за апокалиптици.
                                Тази тема вече е актуална.Време е да се замислят много от оптимистите.

Коментар

Working...
                                X