IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: ;ioqwdf

Някой пак е объркал Sell със Buy

Първоначално изпратено от blah blah
    Аре пак 10-ина на по 26 като първа сделка. К'во става бе?

Коментар

• ;ioqwdf

Аре пак 10-ина на по 26 като първа сделка. К'во става бе?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пипа
        Преди да видя какво са написали на 15 ноември си е стрелба на тъмно с арбалет (щото е актуален днес)
        Какво има на 15 ноември?
        Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Ей тук сте най-големите фантазьори.....ама какво пък без вас нямаше да е весело.., а що се отнася до заядливеца - какво пък човека още в ника си го е казал, тъй че не очаква да го вземаме на сериозно..

Коментар

• Първоначално изпратено от commodore.vanderbilt
            Днес Capman Max са продавали MONBAT, вярно ли е?
            Да вярно е! Само че не са били MONBAT, а са продавали акции на Кредитна банка и на Банка Славяни.

Коментар

• Капман продадоха около 1500 бр на средна цена 22.00 вчера.

Първоначално изпратено от commodore.vanderbilt
              Днес Capman Max са продавали MONBAT, вярно ли е?

Коментар

• Днес Capman Max са продавали MONBAT, вярно ли е?
                Глупавите хора се учат от собствените си грешки, а умните от грешките на другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пипа
                  Преди да видя какво са написали на 15 ноември си е стрелба на тъмно с арбалет (щото е актуален днес)
                  тоя арбалет също е много актуален днес ;-)
                  да внимаваш с употребата му
                  Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                    Моля ви напънете се до към 23 да почна да ви ги пускам по 1000 по 1000.
                    Никола, между 9 и 22 знаеш ликолко по 1000 са минали и висящи не са останали. Че даже и с по 20т накуп ни плашеха

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
                      Първоначално изпратено от Nikola
                      Тъпако заядливец калта ще стане 25 лв. и то без никакви напъни. Така че трай там и си стискаи 100те монбатки. {}{}
                      Николчо, взе да си изтърваш нервичките май. Пак показа че си лабав играч, аматьорче с голямо самочувствие
                      И аз мисля че си тъпак, но не съм си позволявал да ти го напиша. Просто не се връзва на този форум за средноинтелигентни хора.
                      Само ми отговори кой според теб е по-голям тъпак - който си е купил 10 000 акции Монбат по 9,50 лв. или този който е купил 7 037 бр. каолин по 13,50!?!?
                      Момчета, не се карайте бе...:-) Ако някой е купил такива бройки, ама и от двете еваларката..:-))) Аз имам и от двете, но за съжаление много по-малко бройки. Успех и на двама ви!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                        Тъпако заядливец калта ще стане 25 лв. и то без никакви напъни. Така че трай там и си стискаи 100те монбатки. {}{}
                        Николчо, взе да си изтърваш нервичките май. Пак показа че си лабав играч, аматьорче с голямо самочувствие
                        И аз мисля че си тъпак, но не съм си позволявал да ти го напиша. Просто не се връзва на този форум за средноинтелигентни хора.
                        Само ми отговори кой според теб е по-голям тъпак - който си е купил 10 000 акции Монбат по 9,50 лв. или този който е купил 7 037 бр. каолин по 13,50!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                          CHIM БЕ ХОРА, КВО ГАДАЕТЕ
                          Tq mnogo harna be, mojo . . .
                          vivaaaaaaaaa las vegas)))

chima ima potencial za nad 30 kinta do 1 godina kato vkarat agrobusinessa, a da ne govorim za borsovata cena na armeec,na bulgaria air....aide turizma neka e v drug holding

Коментар

• CHIM БЕ ХОРА, КВО ГАДАЕТЕ
                            Tq mnogo harna be, mojo . . .

Коментар

• Първоначално изпратено от Странджата
                              Има има намерил съм си едно, което ше направи 50% до края на годината, ако не го бях намерил щях ли да се кандя да продавам Монбатки?
                              Каолин или Булстрад?
                              Булстрад е ясно от много време. Каолин нямам спешна работа. А ДРУПЛ е много хубава акция ама няма акции там.

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy
                                Първоначално изпратено от Странджата
                                Има има намерил съм си едно, което ше направи 50% до края на годината, ако не го бях намерил щях ли да се кандя да продавам Монбатки?
                                Каолин или Булстрад?
                                Или DRUPL ?
                                CHIM БЕ ХОРА, КВО ГАДАЕТЕ

Коментар

X