If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей тук сте най-големите фантазьори.....ама какво пък без вас нямаше да е весело.., а що се отнася до заядливеца - какво пък човека още в ника си го е казал, тъй че не очаква да го вземаме на сериозно..
Моля ви напънете се до към 23 да почна да ви ги пускам по 1000 по 1000.
Никола, между 9 и 22 знаеш ликолко по 1000 са минали и висящи не са останали. Че даже и с по 20т накуп ни плашеха
Преди да видя какво са написали на 15 ноември си е стрелба на тъмно с арбалет (щото е актуален днес)
Тъпако заядливец калта ще стане 25 лв. и то без никакви напъни. Така че трай там и си стискаи 100те монбатки. {}{}
Николчо, взе да си изтърваш нервичките май. Пак показа че си лабав играч, аматьорче с голямо самочувствие
И аз мисля че си тъпак, но не съм си позволявал да ти го напиша. Просто не се връзва на този форум за средноинтелигентни хора.
Само ми отговори кой според теб е по-голям тъпак - който си е купил 10 000 акции Монбат по 9,50 лв. или този който е купил 7 037 бр. каолин по 13,50!?!?
Момчета, не се карайте бе...:-) Ако някой е купил такива бройки, ама и от двете еваларката..:-))) Аз имам и от двете, но за съжаление много по-малко бройки. Успех и на двама ви!
Тъпако заядливец калта ще стане 25 лв. и то без никакви напъни. Така че трай там и си стискаи 100те монбатки. {}{}
Николчо, взе да си изтърваш нервичките май. Пак показа че си лабав играч, аматьорче с голямо самочувствие
И аз мисля че си тъпак, но не съм си позволявал да ти го напиша. Просто не се връзва на този форум за средноинтелигентни хора.
Само ми отговори кой според теб е по-голям тъпак - който си е купил 10 000 акции Монбат по 9,50 лв. или този който е купил 7 037 бр. каолин по 13,50!?!?
chima ima potencial za nad 30 kinta do 1 godina kato vkarat agrobusinessa, a da ne govorim za borsovata cena na armeec,na bulgaria air....aide turizma neka e v drug holding
Коментар