Първоначално изпратено от Странджата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от ValuatorНикола, аз си мисля, че вече си почнал да ги пускаш, ама ти трябва още малко време
Коментар
� -
В началото на септември споменах, че във втората половина на месеца акцията ще е около 22. Тези дни в една друга тема споменах, че за този отчетен период ръстът при Монбат вече е в края на жизнения си цикъл
Честно казано, не разбирам какво повече искате от тази акция за момента, тя и без друго за две-три седмици големи чудеса направи - да я изкараме от пазара за дълъг период от време ли? Сега вече и чистачките, и таксиджийте знаят, че тая акция е голема работа и големи пари се изкарват от нея
Никола, аз си мисля, че вече си почнал да ги пускаш, ама ти трябва още малко време
Първоначално изпратено от NikolaМоля ви напънете се до към 23 да почна да ви ги пускам по 1000 по 1000.
Коментар
� -
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от CobosPlayerпроблема е като продадеш на 23 какво може да се купиима ли алтернатива
Тъпако заядливец калта ще стане 25 лв. и то без никакви напъни. Така че трай там и си стискаи 100те монбатки. {}{}
Коментар
� -
Anton Chigurh
Моля ви напънете се до към 23 да почна да ви ги пускам по 1000 по 1000.
Коментар
�
Коментар