IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Странджата
    Първоначално изпратено от Nikola
    Има има намерил съм си едно, което ше направи 50% до края на годината, ако не го бях намерил щях ли да се кандя да продавам Монбатки?
    Каолин или Булстрад?
    Или DRUPL ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Има има намерил съм си едно, което ше направи 50% до края на годината, ако не го бях намерил щях ли да се кандя да продавам Монбатки?
      Каолин или Булстрад?

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
        Никола, аз си мисля, че вече си почнал да ги пускаш, ама ти трябва още малко време
        :wink:

Коментар

• В началото на септември споменах, че във втората половина на месеца акцията ще е около 22. Тези дни в една друга тема споменах, че за този отчетен период ръстът при Монбат вече е в края на жизнения си цикъл

Честно казано, не разбирам какво повече искате от тази акция за момента, тя и без друго за две-три седмици големи чудеса направи - да я изкараме от пазара за дълъг период от време ли? Сега вече и чистачките, и таксиджийте знаят, че тая акция е голема работа и големи пари се изкарват от нея

Никола, аз си мисля, че вече си почнал да ги пускаш, ама ти трябва още малко време

Първоначално изпратено от Nikola
          Моля ви напънете се до към 23 да почна да ви ги пускам по 1000 по 1000.

Коментар

• Първоначално изпратено от CobosPlayer
            проблема е като продадеш на 23 какво може да се купи има ли алтернатива
            Има има намерил съм си едно, което ше направи 50% до края на годината, ако не го бях намерил щях ли да се кандя да продавам Монбатки? :wink: Рабира се че не. Монбат е модерна акция и всички я харесват в момента.
            Тъпако заядливец калта ще стане 25 лв. и то без никакви напъни. Така че трай там и си стискаи 100те монбатки. {}{}

Коментар

• проблема е като продадеш на 23 какво може да се купи има ли алтернатива
              Не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• николчо, вече ставаш смешен с твойте напъни!
                аре напъвай калта да стигне 17 лв. та да се усмихнете малко с авера ти крумчо :lol:

Коментар

• Моля ви напънете се до към 23 да почна да ви ги пускам по 1000 по 1000.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000
                    Моля ВИ, продължавайте да изсипвате.Не е препоръка.Молба е.
                    Ami kato e molba izkarai si ofertata kupuva nqkude na vidno mqsto i da ti prodavame, ili ti si s tezi 26 broiki

Коментар

• sdcf

Първоначално изпратено от Батя
                      Съвсем нормално е да си почине малко и да върне някой процент назад. Така се набира сила за нов мощен скок след няколко седмици
                      Абсолютно съгласен!!!

Коментар

• Моля ВИ, продължавайте да изсипвате.Не е препоръка.Молба е.

Коментар

• готови сме за почивка отвсякъде, че даже и за лек спад - не е препоръка

Коментар

• Дано. Но не ми се вярва. ........ Имам в предвид почивката......
                            Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Съвсем нормално е да си почине малко и да върне някой процент назад. Така се набира сила за нов мощен скок след няколко седмици

Коментар

• като гледам графиката ..други идеи ми идват))
                                мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

X