If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като имаме предвид един от основните и общовалидни икономически принципи, че всяко дружество с перфектни резултати и перспективи вече е собственост на Химимпорт, следователно Монбат ме разочарова
Като имаме предвид един от основните и общовалидни икономически принципи, че всяко дружество с перфектни резултати и перспективи вече е собственост на Химимпорт, следователно Монбат ме разочарова
Колеги не забраваяйте, че някога при много добри новини цената на акциите пада!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to4no tuk e nevuzmojno da stane tova...
не забравяй че винаги има изключения, за монбата и лошата новина е добра новина
don emilio, нещо не ми следиш мисълта, казах че хората, които сме взели акции на Енемона, до петък трябва да ги платим. Доста хора след това ще си вкарат останалите свободни пари пак на борсата и в частност в стабилна компания като Монбат. Така че от другата седмица очаквам по-сериозно повишение, тази седмица леко и плавно нагоре.
Важното е хората по-бързичко да се отърсят от стреса, в който бяха изпаднали.
Нищо, за сметка на това сега ще се радваме на едно красиво движение нагоре.
Успех колеги
Нещата тръгнаха в нормална и логична посока. Няма причини тази акция да не върви нагоре оттук нататък. Тази седмица може и да е по-бавно, защото хората ще плащат акциите си на Енемона, но от другата мисля, че нивото ще е доста по-високо. Както казва profix - който купил - купил.
kvo da pla6tat be priatelu, ta to hartisaha masa pari ot Enemona...???!!!
Колеги не забраваяйте, че някога при много добри новини цената на акциите пада!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нещата тръгнаха в нормална и логична посока. Няма причини тази акция да не върви нагоре оттук нататък. Тази седмица може и да е по-бавно, защото хората ще плащат акциите си на Енемона, но от другата мисля, че нивото ще е доста по-високо. Както казва profix - който купил - купил.
SeanICK, искам да ти кажа следните неща:
1. Много ти е смотано името и трудно го произнасям, но ми звучи като изакан( т.е. изсран ).
2. Научи се да пишеш правилно на български и тогава предявявай претенции, за каквото и да било.
3. В компетентноста ми не се съмнявай, а се погрижи за своята.
4. Мисля, че ти беше тоя, който вчера ми зададе въпрос, който издаваше аборигенската ти същност.
5. Не пиши по теми, където нямаш акции.
6. ДРУГ ПЪТ НЕ МИ ГУБИ ВРЕМЕТО С ПРОСТОТИЯТА СИ
Коментар