IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: ожхн

Първоначално изпратено от mojo

ей ама сте мазниииииииии, та мазни. с тия ли характери играете на борсата,
    Можо,Можо изглежда това е една от поредните ти констатации).Не знам само как те осени тази мисъл.Ама не го приемам като обида защото знам,че само констатираш.Аз лично не виждам смисъл тук да се превръща в място за демонстриране на превъзходство над другия чрез малко повече познания по един или друг въпрос.Прави ми впечатление,че има хора във форума които не пропускат възможност да ухапят някого ако той волю или неволю сгреши.Това много ми напомня на атмосферата в гимназията(тогава се водеше за най-елитна сега място за дрогиращи се хлапета) в която учех където беше пълно със снобари и директорски деца със самочувствие.

Коментар

• Евала от ДОНА за Хосе

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
        Сигурно сте забелязали че клиента на Булбанк със Софикс-сертификата днес си ребалансираше кошницата, заради утрешната промяна в базата на индекса. Трябваше да продадат малко акции от сегашните емисии, пакетите си от излизащите и да накупят нужните пакети от влизащите. Който е усетил че 130 ще разпродава Монбат днес мисля е направил добри покупки. От утре не знам дали ще има такъв спешен продавач да натиска цената. Малко хора са склонни да се разделят с тази качествена акция
        Паживьом, па увидем
        Това го писах преди 2 дни. Е, увидехме

та ми изниква една римичка за самореклама:

който слуша бат Хосе,
        тревица няма да пасе

шигичка, малко за настроение

Успех в търговията, банда!

Коментар

• Първоначално изпратено от ogyn
          Първоначално изпратено от mojo
          има репо сделки и за по повече от 3 месеца
          всички рапа се сключват първоначално за 3 месеца макс, но има и опция за удължаване на срока в последствие специално при Пощенска банка
          поне до преди месец-два беше така
          Не всички са за 3 месеца макс, аз лично съм репнал Монбат при Овергаз за 1 г. през Карол, а макс срокът беше 3 г.

Друг е върпосът, че временно преустановиха репо сделките, поне до октомври.

Коментар

• Предварително се извинявам за моето неконструктивно мнение, както и ако засегна някого, заради това, че искам да попитам нещо, както и ако опитам с мнението си да накарам някого да поразсъждава, а - ако има и повече инфо - да ми помогне с нея:

1. Имаше период, в който проучвах условията за сключване на репо-сделките, които предлагат наши три банки. Всички те бяха с различни параметри, което е валидно и за сроковете на ролване на същите.

Не разбирам какво лошо има в това, ако някой потърси бърза информация във форума за нови условия при сключването на репа-та, без да е необходимо да губи ценно време в ходене по банките, както направих аз в продължение на няколко дни. Разбирам, че една от целите на Съни е точно такава.

2. Не мисля, че съм компетентен навсякъде и във всичко, което неведнъж съм подчертавал и в тоя форум. Не виждам какво лошо има в това, да задам поясняващи въпроси, което съм правил и тук, ако нещо не ми е ясно, независимо, че бих паднал в очите на всезнайковците.

Не обиждам знаещите, защото те не биха се присмели на някой, който задава въпрос, но точно ЗНАЕЩИТЕ биха отговорили (ако знаят), или поне биха направили опит да разсъждават по въпроса.

3. Признавам, че СЪЩО много често се взирам в договорените сделки, сключени след 13 ч. на регистрационен пазар. Много от тях са показателни за бъдещи движения, а в някои случаи би било фатално да не ги отчитаме...

В тая връзка, всякакви въпроси за договорни и репо-сделки са коректни, вкл. и след доуточняващите постове на Съни.

Успехи! И хайде да караме малко по-конструктивно - тук нямат място неоснователните подигравки и нападки! Всяко мнение е ценно!
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от mojo
              всички рапа се сключват първоначално за 3 месеца макс, но има и опция за удължаване на срока в последствие специално при Пощенска банка
              поне до преди месец-два беше така

Коментар

• Първоначално изпратено от mojo

Супер)) ще взема и аз да науча нещо от.....многото празни приказки покрай един обикновен въпрос.
                Та, къде това?

Valuator, благодаря за отговора

Коментар

• Засега репо сделките могат да се ролват в срок до 3 месеца!
                  Цената на Монбат е била около 9лв някъде до средата на МАЙ.От началото на юни е над 12 лв.Вие си смятайте месеците...цените...процентите с дискаунтите....

Батя, знам какви сделки се сключват след 13ч., затова и посочих , че ми е интересна точно тази.....случила се след този час!
                  Попитах какъв вид е, какво толкова.....))[/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                    mojo, склонна съм да се съглася с твоето мнение за мен....но с това "нищо лично" днес.....взе да ми става ....много лично))
                    И да не пълним само с офтопик хубавата ви тема, ти ще ми кажеш ли какъв вид все пак е сделката - репо или друга
                    вярно стана много лично с това 'нищо лично'- тва съм го научил от марио пузо, и наистина разводнихме ,съни
                    иначе хората по-надолу предположиха, че е затваряне на репо, което пък от своя страна може да означава, че някой ще продава, но пък може и да отвори ново- знае ли човек, пък и смее ли да пита

Коментар

• Блокова, продавач Еврофинанс - купувач Бенчмарк

Коментар

• mojo, склонна съм да се съглася с твоето мнение за мен....но с това "нищо лично" днес.....взе да ми става ....много лично))
                        И да не пълним само с офтопик хубавата ви тема, ти ще ми кажеш ли какъв вид все пак е сделката - репо или друга

Коментар

• Re: ожхн

Първоначално изпратено от blah blah
                          "Ей наистина не мога да разбера защо хората трябва да се обиждат."

И аз мисля така. Нека наистина да се уважаваме и ако искаме да си го изкараме на някого да не го правим точно тук. Дамите в този форум и без това не са много.
                          ей ама сте мазниииииииии, та мазни. с тия ли характери играете на борсата, не знам....аз например от съни /наистина нищо лично, съни/ освен стихотворения и клакьорство за мост и пътища, друго не съм прочел. от много други - също. ок, приемам го като даденост, ама пък мога и да си се посмея

Коментар

• Първоначално изпратено от vesko_stanev

Предполагам, че това е приключване на репо от преди няколко месеца, когато цената беше 9 лева.
                            Засега репо сделките могат да се ролват в срок до 3 месеца!
                            Цената на Монбат е била около 9лв някъде до средата на МАЙ.От началото на юни е над 12 лв.Вие си смятайте месеците...цените...процентите с дискаунтите....

Батя, знам какви сделки се сключват след 13ч., затова и посочих , че ми е интересна точно тази.....случила се след този час!
                            Попитах какъв вид е, какво толкова.....))

Коментар

• ожхн

"Ей наистина не мога да разбера защо хората трябва да се обиждат."

И аз мисля така. Нека наистина да се уважаваме и ако искаме да си го изкараме на някого да не го правим точно тук. Дамите в този форум и без това не са много.

Коментар

• Първоначално изпратено от kamacho
                                Ей наистина не мога да разбера защо хората трябва да се обиждат.
                                няма обиди,просто констатация.

Коментар

X