If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Май ми изброяваш все неща които напоследък здраво са се набалончили. Трябва повече въображение в анализа за да набараш това което ще ти донесе следващия удар. А ти ми говориш за неща които някой отдавна е набарал и сега излиза след удара.
Ти си знаеш, успех и по коледа ще споделиш от кое си изкарал повече от Монбат, ей така да си полафим просто
ОК!
Освен това, аз втези акции си влизам по мъничко и по-от одавна.Дърпам от овърдрафта, а сега, като селнах Монбата връщам обратно.и разлика остава даже
Май ми изброяваш все неща които напоследък здраво са се набалончили. Трябва повече въображение в анализа за да набараш това което ще ти донесе следващия удар. А ти ми говориш за неща които някой отдавна е набарал и сега излиза след удара.
Ти си знаеш, успех и по коледа ще споделиш от кое си изкарал повече от Монбат, ей така да си полафим просто
да инохче прав си
само като си напълниш да споделиш и на нас кое е това дето ще скочи с повече. Със сигурност има, но мен ме бърка и ликвидността.
Виж Никола колко добре го е измислил, маха надутия Монбат и се буха още в КАО, щото там тепърва щяло да ръсте, и аз не знам защо, ама щяло.
Айде, успешни сделки!
Лично аз, не знам защо, ама още не съм фен на КАО-то.
Виж, разни боички и т.н., захарчета, стъкълца и бутилки, тютнчета от благоевградсо- тези всичките много ме кефятИ за да съм спокоен-застраховам ги, разбира се, при маестро БСТР
да инохче прав си
само като си напълниш да споделиш и на нас кое е това дето ще скочи с повече. Със сигурност има, но мен ме бърка и ликвидността.
Виж Никола колко добре го е измислил, маха надутия Монбат и се буха още в КАО, щото там тепърва щяло да ръсте, и аз не знам защо, ама щяло.
уухуу, че ти от Септември месец си се размислил за пролетта ли бе човек!? Кефиш
INOX, правилно. Махай го този балон, има къде-къде по изгодни акции на БФБ
Остави ги шматки като мен да си стискат акциите
Хич не се прави на две и половина.Ясно ми е ,че има още хляб до 30-32-33 лв, евентуално, до годишния. Но това време е достатъчно други акции да направят нещо подобно на 162%то рали в цената ,както беше при Монбата.
Виж сега, всеки сам знае себе си, и всеки си прави неговите си сметки.Аз не съм максималист, и може би няма твоите нерви, познания и възможности.Затова доволен излизам./с +162% /Предпочитам парите от тук да ги инвестирам в друга акция.
Коментар