IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя
    Май ми изброяваш все неща които напоследък здраво са се набалончили. Трябва повече въображение в анализа за да набараш това което ще ти донесе следващия удар. А ти ми говориш за неща които някой отдавна е набарал и сега излиза след удара.
    Ти си знаеш, успех и по коледа ще споделиш от кое си изкарал повече от Монбат, ей така да си полафим просто
    ОК!
    Освен това, аз втези акции си влизам по мъничко и по-от одавна.Дърпам от овърдрафта, а сега, като селнах Монбата връщам обратно.и разлика остава даже

Коментар

• Май ми изброяваш все неща които напоследък здраво са се набалончили. Трябва повече въображение в анализа за да набараш това което ще ти донесе следващия удар. А ти ми говориш за неща които някой отдавна е набарал и сега излиза след удара.
      Ти си знаеш, успех и по коледа ще споделиш от кое си изкарал повече от Монбат, ей така да си полафим просто

Коментар

да инохче прав си
        само като си напълниш да споделиш и на нас кое е това дето ще скочи с повече. Със сигурност има, но мен ме бърка и ликвидността.
        Виж Никола колко добре го е измислил, маха надутия Монбат и се буха още в КАО, щото там тепърва щяло да ръсте, и аз не знам защо, ама щяло.

Айде, успешни сделки!
        Лично аз, не знам защо, ама още не съм фен на КАО-то.
        Виж, разни боички и т.н., захарчета, стъкълца и бутилки, тютнчета от благоевградсо- тези всичките много ме кефятИ за да съм спокоен-застраховам ги, разбира се, при маестро БСТР

Коментар

• да инохче прав си
          само като си напълниш да споделиш и на нас кое е това дето ще скочи с повече. Със сигурност има, но мен ме бърка и ликвидността.
          Виж Никола колко добре го е измислил, маха надутия Монбат и се буха още в КАО, щото там тепърва щяло да ръсте, и аз не знам защо, ама щяло.

Айде, успешни сделки!

Коментар

Първоначално изпратено от Nikola
            Cash is king на пролет ще го разберете.
            уухуу, че ти от Септември месец си се размислил за пролетта ли бе човек!? Кефиш

INOX, правилно. Махай го този балон, има къде-къде по изгодни акции на БФБ
            Остави ги шматки като мен да си стискат акциите
            Хич не се прави на две и половина.Ясно ми е ,че има още хляб до 30-32-33 лв, евентуално, до годишния. Но това време е достатъчно други акции да направят нещо подобно на 162%то рали в цената ,както беше при Монбата.
            Виж сега, всеки сам знае себе си, и всеки си прави неговите си сметки.Аз не съм максималист, и може би няма твоите нерви, познания и възможности.Затова доволен излизам./с +162% /Предпочитам парите от тук да ги инвестирам в друга акция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola

??? Е, хайде де, светни ни. Голямата корекция ли идва или...???

Коментар

уухуу, че ти от Септември месец си се размислил за пролетта ли бе човек!? Кефиш

INOX, правилно. Махай го този балон, има къде-къде по изгодни акции на БФБ
                Остави ги шматки като мен да си стискат акциите

Коментар

• Cash is king на пролет ще го разберете.

Коментар

Оставих малко юбилейни бройки за по-натам. Иначе закрих 50%. Монбата добре ми се отплати. Желая ви успех и се надявам фондовете да го качат на 50
                    Стига бе човек, само това ли беше. Давай и другите 50% , че ще вземе да прескочи тия 23 лв. и на много хора пак ще им се развали съня

Коментар

Никола, да ти напомня, че на 23 щеше да пускаш по 1000 по 1000.
                      Не те виждам нещо
                      Вместо него ги пуснах аз.Малки,скромни акцийки,купени в началото на януари на 8.80лв. Повече не ми стиска да ги стискам

Коментар

• Оставих малко юбилейни бройки за по-натам. Иначе закрих 50%. Монбата добре ми се отплати. Желая ви успех и се надявам фондовете да го качат на 50

Коментар

• Никола, да ти напомня, че на 23 щеше да пускаш по 1000 по 1000.
                          Не те виждам нещо

Коментар

• по-добре с малко, но редовно

Коментар

• От понеделник май пак ще тръгне здраво нагоре!

Коментар

• Re: ожхн

Браво, браво... Райфайзен работят здраво и пълнят тук..... . Всеки иска хубавото!!!!!!!!!

Коментар

Working...
                                X