IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vitan
    Някой може ли да ми каже какви бяха тия две сделки общо 25 х. акции на цена 23.25 лв.
    в какъв смисъл какви?!
    Нормални сделки са, между по-големи играчи. Клиент на ПФБК (най-вероятно качил се на влака при ИПО-то) продаде на кобос-клиент на Райфайзен (решил че е време да се качи и той на влака)
    Съвсем нормални сделки, чийто по-голям обем затвърждава постигнатото ценово равнище

Коментар

• Някой може ли да ми каже какви бяха тия две сделки общо 25 х. акции на цена 23.25 лв.

Коментар

• Мммдаа...пауза преди 30-така :-)!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
          Батя защо реши, че ги бутам в Као? Там съм бутнал достатъчно на IPO-то. Има други акции, които тепърва ще скачат 50-100%, а тези доходности ще останат мираж за монбат. Моят съвет е sell MONBAT buy OTZK
          Не е препоръка а предложение!
          Пивото също извадиха страхотен отчет за август. Макар че там това май им е най силния месец.

Коментар

• Re: ожхн

Да бе, mojo, той въпросът й на съни си беше ясен и с посочен час - да няма неразбрали.....ама някои решиха на интересни да се правят)
            Пък тук лесно се обижда, но думичката "извинявай" е непозната.

Хайде бъдете здрави и много успехи с Монбатката)....мен засега други ме кефят)[/quote]

за съни - хъни бъни, ако се чувстваш засегната или пък това ще ти оправи настроението - ИЗВИНЯВАЙ! но ще ти кажа едно от вече отдавна преживения от мен опит в общуването по интернет форуми -
            то е интровертно.емоциите, които се влагат в него могат да бъдат и полезни и вредни, но при всички случаи отразяват и влияят на личностното ти душевно и емоционално състояние, което е полезно само, ако ще ти помогне за по-правилна самооценка и лично усъвършенстване. всичко останало е булшит. с две думи -не би трябвало да ти пука, ако някакъв никнейм, абсолютно нямащ нищо общо с теб те обиди или похвали - и двете неща имат значение за теб, само ако ти ги интерпретираш по този начин.
            а за такъв икономически форум правилното действие е обмяна на икономическа информация. нищо повече.

stay cool & good luck

Коментар

Първоначално изпратено от mojo
              Първоначално изпратено от kamacho

ей ама сте мазниииииииии, та мазни. с тия ли характери играете на борсата,
              Можо,Можо изглежда това е една от поредните ти констатации).Не знам само как те осени тази мисъл.Ама не го приемам като обида защото знам,че само констатираш.Аз лично не виждам смисъл тук да се превръща в място за демонстриране на превъзходство над другия чрез малко повече познания по един или друг въпрос.Прави ми впечатление,че има хора във форума които не пропускат възможност да ухапят някого ако той волю или неволю сгреши.Това много ми напомня на атмосферата в гимназията(тогава се водеше за най-елитна сега място за дрогиращи се хлапета) в която учех където беше пълно със снобари и директорски деца със самочувствие.
              аз вече забравих за какво ставаше дума, камачо!помня само, че по този начин съни успя да си формулира въпроса и получи/ и не само тя/ добра информация. испания 82 ми беше първото световно. плаках на загубата на бразилия от италия - тогава нямаше еврофутбол и лайв бетинг, иначе можеше и да не плача. хвана ли ми мисълта?
              бъди здрав и успех!
              Да бе, mojo, той въпросът й на съни си беше ясен и с посочен час - да няма неразбрали.....ама някои решиха на интересни да се правят
              Пък тук лесно се обижда, но думичката "извинявай" е непозната.

Хайде бъдете здрави и много успехи с Монбатката....мен засега други ме кефят)

Коментар

Cash is king на пролет ще го разберете.

Първоначално изпратено от Nikola
                Там съм бутнал достатъчно на IPO-то. Има други акции, които тепърва ще скачат 50-100%, а тези доходности ще останат мираж за монбат.
                1+1=2 значи до на пролет Никола е намерил какво да му донесе 50-100%
                Освен ОЦК вероятно има предвид чаканите IPO защото всичко което има ликвидност поне за БГ-40 няма такъв видим потенциал. Банките също само ще понижават прогнозите си вероятно

Коментар

Първоначално изпратено от Martingale
                  Ako povecheto sa kato vas znachi imame baloni.
                  Чак сега ли го разбра?
                  Kato fondovete prodadat togava ste se razbere.

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale
                    Ako povecheto sa kato vas znachi imame baloni.
                    Чак сега ли го разбра?

Коментар

Първоначално изпратено от ПИЧ
                      Аз да ви кажа момчета съм в тази позиция без да съм гледал ни един баланс или отчет на тази фирма. Страх ме да го погледна.
                      ХАААХАХАХ аз така съм в Химипорт! Наскоро се прецаках да погледна каде съм вкарал толкова пари и ми прилоша.
                      споко бре, все едно си си купил ДЦК-та с голям купон

не знам какво толкова го харесвате ОЦК на тези цени. Захариев ви залива периодично доста тлъсто, направо ще ви удави.

иначе монбата си е за sell отвсякъде.

не е препоръка

Коментар

• Ako povecheto sa kato vas znachi imame baloni.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                          Аз да ви кажа момчета съм в тази позиция без да съм гледал ни един баланс или отчет на тази фирма. Страх ме да го погледна.
                          ХАААХАХАХ аз така съм в Химипорт! Наскоро се прецаках да погледна каде съм вкарал толкова пари и ми прилоша.

Коментар

• Аз да ви кажа момчета съм в тази позиция без да съм гледал ни един баланс или отчет на тази фирма. Страх ме да го погледна.

Коментар

• Батя защо реши, че ги бутам в Као? Там съм бутнал достатъчно на IPO-то. Има други акции, които тепърва ще скачат 50-100%, а тези доходности ще останат мираж за монбат. Моят съвет е sell MONBAT buy OTZK
                              Не е препоръка а предложение!

Коментар

Първоначално изпратено от kamacho

ей ама сте мазниииииииии, та мазни. с тия ли характери играете на борсата,
                                Можо,Можо изглежда това е една от поредните ти констатации).Не знам само как те осени тази мисъл.Ама не го приемам като обида защото знам,че само констатираш.Аз лично не виждам смисъл тук да се превръща в място за демонстриране на превъзходство над другия чрез малко повече познания по един или друг въпрос.Прави ми впечатление,че има хора във форума които не пропускат възможност да ухапят някого ако той волю или неволю сгреши.Това много ми напомня на атмосферата в гимназията(тогава се водеше за най-елитна сега място за дрогиращи се хлапета) в която учех където беше пълно със снобари и директорски деца със самочувствие.
                                аз вече забравих за какво ставаше дума, камачо!помня само, че по този начин съни успя да си формулира въпроса и получи/ и не само тя/ добра информация. испания 82 ми беше първото световно. плаках на загубата на бразилия от италия - тогава нямаше еврофутбол и лайв бетинг, иначе можеше и да не плача. хвана ли ми мисълта?
                                бъди здрав и успех!

Коментар

Working...
                                X