IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от giorgio
    Една дървена глава не може да разбере простата истина -акцията е 25лв.......точка. ....ти си чакай 14-16. Когато видиш 50 лв ще разговаряме без да говорим за дървените си глави. Не забравяй да ме поздравиш!
    50лв хахххаха, ти освен, че знаеш само нагоре май друго не знаеш при 50лв фабриката за акумолатори ще иде на капитализация 1 000 000 000 млрд.лв. Е как ти се вижда.....или нормално ПИНОКИО....но всъщност оставям ви да се сблъскате с реалността която е доста грозна за вас, просто МОНБАТ си взе цената за 10 год. напред

Коментар

• Една дървена глава не може да разбере простата истина -акцията е 25лв.......точка. ....ти си чакай 14-16. Когато видиш 50 лв ще разговаряме без да говорим за дървените си глави. Не забравяй да ме поздравиш!

Коментар

• и много олово за дървените ви глави, дето не чувате че това е супер балон.
        Цялото това вдигане е продиктувано от фондовете, като Капман и т.н., за да изкарат добра доходност на фонда, и като повлекат повече пари ще кажат ами SORRY.....доходноста не е това което беше...

30 лв, и кво 600 000 000 лв. капитализация.
        Кой си е мислил че Бобобкови ще се прецакат и ще подарят на 7 лв акцията, ако това не е била реалната стойност за тогава, преди 10 мес.

Добре сега да струва 14 - 16 лв, ама всичко отгоре е.........многоточие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale
          Ste ima Happy New Year na 30.
          ...и много бутилки Дон Периньон

Коментар

• Ste ima Happy New Year na 30.

Коментар

• Това е една от малкото компании които си позволяват лукса да изискват от дистрибуторите си заплащане на заявките с 40-50дни авансово.Нямат абсолютно никакви проблеми с пласмента на продукцията си дори и на тези нива на батерии.Мисля че патенциала в тази компания е очевиден не само по това което споделих и в което съм сигурен.За съжеление не притежавам и никога не съм притежавал акции.Както и не препоръчвам нищо.

Коментар

• Аз си мислех за около 30 лв., но при този позитивизъм на БФБ не може качеството да остане по-евтино от стотици други некачествени стоки
                Пък и цената на оловото продължава да ръсте, а с това и икономическия ефект за Монбат от инвестициите му в заводи в Сърбия и Румъния. Така че 35 лв. в края на 2007 г., след актуализиране на прогнозните резултати от мениджмънта, може да се окажат съвсем приемливи, дори за многобройните критици на тази акция!

Коментар

• Първоначално изпратено от laclo
                  Оооо и Дона се появи ... май ще става страшно тук .... последния път като те видях ... имаше скок нагоре ... май ще стягам багажа ;-)
                  dona kazva 35.00 do kraia na 2007.,ako ne sled god.ot4et

no ne preporu4va ni6to. vseki si znae kakvo da pravi

Коментар

• Оооо и Дона се появи ... май ще става страшно тук .... последния път като те видях ... имаше скок нагоре ... май ще стягам багажа ;-)

Коментар

• ДА са живи и здрави балъците като ХАНА дето ни продаваха на 9,00 лева

Коментар

• моля следващия път модератора да не ми прави редакция на поста - по-добре да го изтрие.
                        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Hana se e izkrivil ot forex-a

Коментар

• абе човек, ти нали се утърва на 9,40 :lol:
                            кво те бърка сега дали е на 23 или 24, ти се утърва на 9,40 и сега си живееш живота, а ние мъка ли мъка :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
                              Гледам пичовете се нареждат с ордери купува на 23,15-23,17
                              Абре момци, не ви ли се струва че цена от 23,25 лв. вече се бетонира със солиден обем. Твърде малко вероятно ми се струва да успеете да си купите по-ниско. Поумувайте пак щото скоро чакаме месечните данни за август и след тях може бързичко да преминем на нива над 24 лв.
                              Къв обем бе до 23лв има няма 2000бр се търсят

Коментар

• Гледам пичовете се нареждат с ордери купува на 23,15-23,17
                                Абре момци, не ви ли се струва че цена от 23,25 лв. вече се бетонира със солиден обем. Твърде малко вероятно ми се струва да успеете да си купите по-ниско. Поумувайте пак щото скоро чакаме месечните данни за август и след тях може бързичко да преминем на нива над 24 лв.

Коментар

Working...
                                X