Първоначално изпратено от giorgio
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
и много олово за дървените ви глави, дето не чувате че това е супер балон.
Цялото това вдигане е продиктувано от фондовете, като Капман и т.н., за да изкарат добра доходност на фонда, и като повлекат повече пари ще кажат ами SORRY.....доходноста не е това което беше...
30 лв, и кво 600 000 000 лв. капитализация.
Кой си е мислил че Бобобкови ще се прецакат и ще подарят на 7 лв акцията, ако това не е била реалната стойност за тогава, преди 10 мес.
Добре сега да струва 14 - 16 лв, ама всичко отгоре е.........многоточие...
Коментар
-
Това е една от малкото компании които си позволяват лукса да изискват от дистрибуторите си заплащане на заявките с 40-50дни авансово.Нямат абсолютно никакви проблеми с пласмента на продукцията си дори и на тези нива на батерии.Мисля че патенциала в тази компания е очевиден не само по това което споделих и в което съм сигурен.За съжеление не притежавам и никога не съм притежавал акции.Както и не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Аз си мислех за около 30 лв., но при този позитивизъм на БФБ не може качеството да остане по-евтино от стотици други некачествени стоки
Пък и цената на оловото продължава да ръсте, а с това и икономическия ефект за Монбат от инвестициите му в заводи в Сърбия и Румъния. Така че 35 лв. в края на 2007 г., след актуализиране на прогнозните резултати от мениджмънта, може да се окажат съвсем приемливи, дори за многобройните критици на тази акция!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БорисГледам пичовете се нареждат с ордери купува на 23,15-23,17
Абре момци, не ви ли се струва че цена от 23,25 лв. вече се бетонира със солиден обем. Твърде малко вероятно ми се струва да успеете да си купите по-ниско. Поумувайте пак щото скоро чакаме месечните данни за август и след тях може бързичко да преминем на нива над 24 лв.
Коментар
-
Гледам пичовете се нареждат с ордери купува на 23,15-23,17
Абре момци, не ви ли се струва че цена от 23,25 лв. вече се бетонира със солиден обем. Твърде малко вероятно ми се струва да успеете да си купите по-ниско. Поумувайте пак щото скоро чакаме месечните данни за август и след тях може бързичко да преминем на нива над 24 лв.
Коментар
Коментар