Първоначално изпратено от dobi
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumЕйййй тук само някой да ви захапе и оголвате зъби - нещо май сте се понаплашили..
Споко бе в този форум има и други освен ваште мнения, моето го знаете, вашето съшо го знаеме, тъй че лекувайте си нервите овреме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от БорисАбе кво го занимавате хана, той си разтовари Монбат-а на 9,40 и си купи "перспективното" КАО на 13,50. Разбираемо е да му се гъзира плюнката като гледа къде е едното и къде другото.
И говори за дървени глави, като неговата собствена вече половин година не може да проумее елементарни неща.
Хан-че, ти при 24 лв. на акция полудя от завист, та какво ли ще правиш при 35 лв. Зареди си аптечката с успокоителни отсега
И само да те светна че едно дружество като направи 50 млн. печалба на всички ще им изглежда норамална капитализация от 1 млрд. А ние тук сме дългосрочни, защо да не почакаме още две годинки за 50-так!
А пък ти не ме мисли едва ли някога ще си ми в нивото...всякакво...
Коментар
-
Абе кво го занимавате хана, той си разтовари Монбат-а на 9,40 и си купи "перспективното" КАО на 13,50. Разбираемо е да му се гъзира плюнката като гледа къде е едното и къде другото.
И говори за дървени глави, като неговата собствена вече половин година не може да проумее елементарни неща.
Хан-че, ти при 24 лв. на акция полудя от завист, та какво ли ще правиш при 35 лв. Зареди си аптечката с успокоителни отсега
И само да те светна че едно дружество като направи 50 млн. печалба на всички ще им изглежда норамална капитализация от 1 млрд. А ние тук сме дългосрочни, защо да не почакаме още две годинки за 50-так!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumСъбуждам се преди малко , прочетох ти поста и точно това ми се прияде - бял хляб с масълце и шунка. Айде ще ходя да хапна буквално.
Хапни и малко медец, да ни върви като по мед и маслоНе е препоръка за покупко продажба!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от giorgioПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от giorgioЕдна дървена глава не може да разбере простата истина -акцията е 25лв.......точка. ....ти си чакай 14-16. Когато видиш 50 лв ще разговаряме без да говорим за дървените си глави. Не забравяй да ме поздравиш!
Нищо,Хане стой си на твоята цена и си яж типовият хляб с чубричка.Диетолозите го препоръчват. Аз предпочитам белият с масълце и шунка!
Не е вярно, че знам само нагоре ,често се прицелвам в спадовете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от giorgioЕдна дървена глава не може да разбере простата истина -акцията е 25лв.......точка. ....ти си чакай 14-16. Когато видиш 50 лв ще разговаряме без да говорим за дървените си глави. Не забравяй да ме поздравиш!
Нищо,Хане стой си на твоята цена и си яж типовият хляб с чубричка.Диетолозите го препоръчват. Аз предпочитам белият с масълце и шунка!
Не е вярно, че знам само нагоре ,често се прицелвам в спадовете.
Коментар
Коментар