IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dobi
    Първоначално изпратено от Батя
    моме, ти ако на това викаш нищо, къде другаде на БФБ видя нещо!?
    ех, колко сте ми смешни като ви е високо гроздето, или сте си го изхлузили рано-рано
    Винаги си мисля и за това дали ще си купя от това, което продават
    тоест, купуваш само върхове, когато няма много продавачи или пък само неликвидни позиции?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
      моме, ти ако на това викаш нищо, къде другаде на БФБ видя нещо!?
      ех, колко сте ми смешни като ви е високо гроздето, или сте си го изхлузили рано-рано
      Винаги си мисля и за това дали ще си купя от това, което продават

Коментар

• моме, ти ако на това викаш нищо, къде другаде на БФБ видя нещо!?

Коментар

• kolko triabva da struva ako be6e sws statuta na DOLDNGA deto se zanimava s pwti6ta?

Коментар

• да не забравим все пак, че Монбат (MONBAT) е нашия мастодонт, неговата цена ще расте ли расте и дано да успеем да я надуем до 1 000 лв. за акция...
            пък какво от това, че нищо реално не стои зад тази така прекрасна цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
              Ейййй тук само някой да ви захапе и оголвате зъби - нещо май сте се понаплашили..
              Споко бе в този форум има и други освен ваште мнения, моето го знаете, вашето съшо го знаеме, тъй че лекувайте си нервите овреме...
              Не е да нямам от тези,не е да не е страшно но мисля, че може и още малко. Но си прав за това че трябва малко по-добронамерено. Но и ти си дразниш публиката редовно де :-)

Коментар

• Ейййй тук само някой да ви захапе и оголвате зъби - нещо май сте се понаплашили..
                Споко бе в този форум има и други освен ваште мнения, моето го знаете, вашето съшо го знаеме, тъй че лекувайте си нервите овреме...

Коментар

• да киф, този човек е пропит от злоба и завист към по-успелите
                  направо го съжалявам, без майтап

Коментар

• ей умреш си да обиждаш хората - зависта ти и злобата ти ще те затрият!
                    и дано този път не ми изтрият поста, че нещо след теб взеха да изчезват мненията;-)
                    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Много правилно хане...теб не те бърка защото участваш с 1000лв на борсата ... и за половин година ги направи 1200

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
                        Абе кво го занимавате хана, той си разтовари Монбат-а на 9,40 и си купи "перспективното" КАО на 13,50. Разбираемо е да му се гъзира плюнката като гледа къде е едното и къде другото.
                        И говори за дървени глави, като неговата собствена вече половин година не може да проумее елементарни неща.
                        Хан-че, ти при 24 лв. на акция полудя от завист, та какво ли ще правиш при 35 лв. Зареди си аптечката с успокоителни отсега

И само да те светна че едно дружество като направи 50 млн. печалба на всички ще им изглежда норамална капитализация от 1 млрд. А ние тук сме дългосрочни, защо да не почакаме още две годинки за 50-так!
                        Абе ПАЛЯК тук пропуснатите ми ползи не са болка за умиране, ама теб ще те заболи като ви изтрещи цента надолу...
                        А пък ти не ме мисли едва ли някога ще си ми в нивото...всякакво...

Коментар

• Абе кво го занимавате хана, той си разтовари Монбат-а на 9,40 и си купи "перспективното" КАО на 13,50. Разбираемо е да му се гъзира плюнката като гледа къде е едното и къде другото.
                          И говори за дървени глави, като неговата собствена вече половин година не може да проумее елементарни неща.
                          Хан-че, ти при 24 лв. на акция полудя от завист, та какво ли ще правиш при 35 лв. Зареди си аптечката с успокоителни отсега

И само да те светна че едно дружество като направи 50 млн. печалба на всички ще им изглежда норамална капитализация от 1 млрд. А ние тук сме дългосрочни, защо да не почакаме още две годинки за 50-так!

Коментар

Събуждам се преди малко , прочетох ти поста и точно това ми се прияде - бял хляб с масълце и шунка. Айде ще ходя да хапна буквално.
                            Хапни Круме, то по твое време нямаше такива неща, сега ти се е паднало
                            Хапни и малко медец, да ни върви като по мед и масло
                            Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от giorgio
                              Първоначално изпратено от Han Krum
                              Първоначално изпратено от giorgio
                              Една дървена глава не може да разбере простата истина -акцията е 25лв.......точка. ....ти си чакай 14-16. Когато видиш 50 лв ще разговаряме без да говорим за дървените си глави. Не забравяй да ме поздравиш!
                              50лв хахххаха, ти освен, че знаеш само нагоре май друго не знаеш при 50лв фабриката за акумолатори ще иде на капитализация 1 000 000 000 млрд.лв. Е как ти се вижда.....или нормално ПИНОКИО....но всъщност оставям ви да се сблъскате с реалността която е доста грозна за вас, просто МОНБАТ си взе цената за 10 год. напред

Нищо,Хане стой си на твоята цена и си яж типовият хляб с чубричка.Диетолозите го препоръчват. Аз предпочитам белият с масълце и шунка!

Не е вярно, че знам само нагоре ,често се прицелвам в спадовете.
                              Събуждам се преди малко , прочетох ти поста и точно това ми се прияде - бял хляб с масълце и шунка. Айде ще ходя да хапна буквално.

Коментар

Първоначално изпратено от giorgio
                                Една дървена глава не може да разбере простата истина -акцията е 25лв.......точка. ....ти си чакай 14-16. Когато видиш 50 лв ще разговаряме без да говорим за дървените си глави. Не забравяй да ме поздравиш!
                                50лв хахххаха, ти освен, че знаеш само нагоре май друго не знаеш при 50лв фабриката за акумолатори ще иде на капитализация 1 000 000 000 млрд.лв. Е как ти се вижда.....или нормално ПИНОКИО....но всъщност оставям ви да се сблъскате с реалността която е доста грозна за вас, просто МОНБАТ си взе цената за 10 год. напред

Нищо,Хане стой си на твоята цена и си яж типовият хляб с чубричка.Диетолозите го препоръчват. Аз предпочитам белият с масълце и шунка!

Не е вярно, че знам само нагоре ,често се прицелвам в спадовете.

Коментар

Working...
                                X