If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
.............
Само ми отговори кой според теб е по-голям тъпак - който си е купил 10 000 акции Монбат по 9,50 лв. или този който е купил 7 037 бр. каолин по 13,50!?!?
Извинявай, че се намесвам в сериозния разговор, но това въпросче....направо ме....довърши)))И кой според теб е тъпака)
Ти уби всичките ми представи за свободен пазар и инвестиции, к'ви ли са тия дето си купуват акции от фонда на Бъфет за над 100х., вместо някога за 100 само)))))
Тъпако заядливец калта ще стане 25 лв. и то без никакви напъни. Така че трай там и си стискаи 100те монбатки. {}{}
Николчо, взе да си изтърваш нервичките май. Пак показа че си лабав играч, аматьорче с голямо самочувствие
И аз мисля че си тъпак, но не съм си позволявал да ти го напиша. Просто не се връзва на този форум за средноинтелигентни хора.
Само ми отговори кой според теб е по-голям тъпак - който си е купил 10 000 акции Монбат по 9,50 лв. или този който е купил 7 037 бр. каолин по 13,50!?!?
Кажи ми аматьорче какви методи използваш при оценката на монбат и какъв ти е таргега, че говориш много на изсут, или си от хората, които гледат, че акцията се е удвоила тази година и очакваш и следващата година да се удвои?
1 лв. промоцийка в цената и купувачите ще се избият за тази акция
Днес полулихме още един знак за скрития интерес по позицията. Знак потвърждаващ 30 лв. таргет към края на годината!
Не ще се избият, ами ще си счупят краката направо..
1 лв. промоцийка в цената и купувачите ще се избият за тази акция
Днес полулихме още един знак за скрития интерес по позицията. Знак потвърждаващ 30 лв. таргет към края на годината!
Коментар