загуби скорост на нарастване монбата, освен това броя купува намалява за сметка на продава - мисля че е време за консолидация на 21,5-23 кинта
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 000не беше в началото на сесията,явно е техническа грешка при въвеждане на поръчката.Жалко ,че монбатките ми са репирани инък щях аз да съм продавача.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Re: gtrg
Първоначално изпратено от blah blahКолеги, днес имаме една сделка за 50 бройки за над 26 лева.
Тази акция върви по пътя на HDPAT. Догодина - 25 бона.
Притежавам акции, но не препоръчвам нищо, само си изказвам мнение.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
ама тук доста народ изгоря в очакване на корекцийката
един продал на 20 щото щях да купи на 19, друг на 21 и т.н. и все си чакат хората а цената си ръсте ли ръсте
защо дружества без такива перспективи поддържат и покачват балонните си цени, а точно Монбат се залъгвате постоянно че ще коригира?!
Споко, като стигнем 33 лв. ще върне за малко до 29
Не губете търпение :lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от CommentatorПървоначално изпратено от cobos4eЯсно е че Monbat е отлично развиваща се компания.... не е ясно само за слепите
Предлагам всеки да сподели мнемието си за цената на акцията до края на годината.
Лично мнение ----- ще достигне нива от 40 лв.
Притежавам .......нне препоръчвам......
Някой да има нещо против?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cobos4eЯсно е че Monbat е отлично развиваща се компания.... не е ясно само за слепите
Предлагам всеки да сподели мнемието си за цената на акцията до края на годината.
Лично мнение ----- ще достигне нива от 40 лв.
Притежавам .......нне препоръчвам......
Някой да има нещо против?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov 74Първоначално изпратено от Novaka_BullПървоначално изпратено от azikramПървоначално изпратено от Novaka_BullБаси. ....... тва вече на нищо не прилича докъде ще я закарате тази акция бе,
тва не е реално при бъдеща корекция тази позиция ще пострада страшно много - не е препоръка
имам акции
ами продавай тогава какво чакаш))
Коментар
Коментар