IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• загуби скорост на нарастване монбата, освен това броя купува намалява за сметка на продава - мисля че е време за консолидация на 21,5-23 кинта

Коментар

• да прав си моя грешка за времето,но ми се струва,че наистина може да е тех. грешка при въвеждане на цената

Коментар

• Първоначално изпратено от 000
        не беше в началото на сесията,явно е техническа грешка при въвеждане на поръчката.Жалко ,че монбатките ми са репирани инък щях аз да съм продавача.
        09:30:01 и първа сделка - все си мисля, че е началото на сесията ...
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Съвсем в началото на сесията си е било. Първата сделка с MONBAT за деня в 09:30:01.

50 бр. на 26.15 BGN. Прецаканият е COBOS на Елана...
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• не беше в началото на сесията,явно е техническа грешка при въвеждане на поръчката.Жалко ,че монбатките ми са репирани инък щях аз да съм продавача.

Коментар

• Re: gtrg

Първоначално изпратено от blah blah
              Колеги, днес имаме една сделка за 50 бройки за над 26 лева.

Тази акция върви по пътя на HDPAT. Догодина - 25 бона.

Притежавам акции, но не препоръчвам нищо, само си изказвам мнение.
              Каква сделка бе колега? Това си беше поредния опит на някой да се прави на гявол в началото на сесията и си го получи! Хитрата сврака - с двата крака!
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• gtrg

Колеги, днес имаме една сделка за 50 бройки за над 26 лева.

Тази акция върви по пътя на HDPAT. Догодина - 25 бона.

Притежавам акции, но не препоръчвам нищо, само си изказвам мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                  При днешния супер умрял пазар само монбатката пердаши нагоре, страшна акция.
                  Пазара си знае работата!

Коментар

• При днешния супер умрял пазар само монбатката пердаши нагоре, страшна акция.

Коментар

• ама тук доста народ изгоря в очакване на корекцийката
                      един продал на 20 щото щях да купи на 19, друг на 21 и т.н. и все си чакат хората а цената си ръсте ли ръсте
                      защо дружества без такива перспективи поддържат и покачват балонните си цени, а точно Монбат се залъгвате постоянно че ще коригира?!
                      Споко, като стигнем 33 лв. ще върне за малко до 29
                      Не губете търпение :lol:

Коментар

• 100 е добре

не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Commentator
                          Първоначално изпратено от cobos4e
                          Ясно е че Monbat е отлично развиваща се компания.... не е ясно само за слепите
                          Предлагам всеки да сподели мнемието си за цената на акцията до края на годината.
                          Лично мнение ----- ще достигне нива от 40 лв.
                          Притежавам .......нне препоръчвам......
                          Ами като е толкова отлично развиваща се компания, дайте направо да я качим на 100 лв. - хем кръгло число, хем печалбите ще са големи, при това за всички

Някой да има нещо против?!
                          на мен и 50 ми стигат

Коментар

• Радвайте се на адреналина и не се тревожете за корекцийката. Няма да избяга
                            ""\_(o.O)_/""

Коментар

• Първоначално изпратено от cobos4e
                              Ясно е че Monbat е отлично развиваща се компания.... не е ясно само за слепите
                              Предлагам всеки да сподели мнемието си за цената на акцията до края на годината.
                              Лично мнение ----- ще достигне нива от 40 лв.
                              Притежавам .......нне препоръчвам......
                              Ами като е толкова отлично развиваща се компания, дайте направо да я качим на 100 лв. - хем кръгло число, хем печалбите ще са големи, при това за всички

Някой да има нещо против?!

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov 74
                                Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                                Първоначално изпратено от azikram
                                Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                                Баси. ....... тва вече на нищо не прилича докъде ще я закарате тази акция бе,
                                тва не е реално при бъдеща корекция тази позиция ще пострада страшно много - не е препоръка

имам акции

ами продавай тогава какво чакаш))
                                ааа НЕ, оставам на кораба, таргета отдавна съм си го постигнал, но искам да остана докарай с хорското безумие
                                Със сигурност оставам и аз но една лека корекцийка и малко спокойствие около позицията не е излишна според мен.
                                Така е

Коментар

Working...
                                X