IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От Витоша по-високо нема!
    От Искъро по-дълбоко нема!
    От МОНБАТ по-прозрачно нема!
    Посоката е ясна! Успехи!

Коментар

• Тук пак някой се опитва да изкара акумулаторите на Искра по-добри от монбатките, но не обяснява защо тези на Монбат имат 2 пъти по-висок пазарен дял в БГ и защо ги лапат като топъл хляб на западноевропейския пазар, който е толкова стриктен към качеството? Докато Искра продават в ОНД!

иначе за отбелязване в днешната търговия е как капманци от продавачи миналата седмица, сега стават купувачи на едро (разбира се може да са различни клиенти)
      Но все пак знаем че фондовете им имат доста кеш за наместване, а качествените перспективни позиции на БФБ стават все по-малко!

Успех Монбатьовци!

Коментар

• Борис, какво е туй "старите акумулятори кефясват" казва се каталясват или в краен случай баялдисват :Р

Иначе по темата от първи октомври е задължително карането на къси светлини и през деня, това според мен ще окаже влияние на по-старите автомобили, които се предполага да са със износени батерии. Наложително би било подменянето им с нови, като при липса на голям избор преплоложение може да се направи че това ще е в полза на Момбат. Трябва обаче да се спомене, че повечето стари автомобили се обслужват с по-малко паричен ресурс и някои хора биха продължили системно да си презареждат старите батерии, или да си закупят такива втора ръка.

Коментар

• По-скоро ако е студена зимата ще има много изплющяли. Особено като знам в сервизите как клатят заблудените шофьори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пес
            Джа....абе не мога да го прочета... когато киснеш в задръстване или на ниски обороти, алтернатора не прави достатъчно ток за да захранва всички консуматори (особено на гъзетата дето слагат 80ватови крушки и карат със запалени фарове за мъгла)
            Za tova si prav, izkljuchenija vinagi ima, no ne mislja che tova ste e opredeljasto.

Коментар

• Хм...ако трябва да избирам, бих избрал Искра (с риск да ме напсувате). Попитайте таксиджиите (петата власт) - те ще ви кажат. От 4 Монбатки, на две им прекъснаха връзките м/у клетките , една окъси клетка, и на четвъртата й доливам през лятото всяка седмица електролит, щото много кипи . Със старата Искра нямах такива ядове. Но пък в момента само Монбат е на пазара (и турски варти).
              В общи линии проблема не е в карането на светлини, а в неправилната поддръжка от страна на шофьорите. Така че пазар ще има...

Джа....абе не мога да го прочета... когато киснеш в задръстване или на ниски обороти, алтернатора не прави достатъчно ток за да захранва всички консуматори (особено на гъзетата дето слагат 80ватови крушки и карат със запалени фарове за мъгла)

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
                помисли и ти и може да стигнеш до подобна логика
                дългото шофиране на светлини е непосилна работа за един акумулатор на края на живота си. Ще е нужно да бъде заменен с нов, най-вероятно на Монбат
                Po vreme na shofirane, cjaloto elektrozahranvane se osigurjava ot dinamoto ne ot akumulatora !!! Akumulatora ti e samo dokato zapalish ili ako ti e izgasen dvigatelja i si si ostavil svetlinite ili radioto vkljucheni.

Коментар

• помисли и ти и може да стигнеш до подобна логика
                  дългото шофиране на светлини е непосилна работа за един акумулатор на края на живота си. Ще е нужно да бъде заменен с нов, най-вероятно на Монбат

Коментар

• Първоначално изпратено от Мавриций
                    Няма значение дали зимата е топла.От 1-ви октомври е задължително да се шофира на светлини
                    ... стига бе..
                    Наистина ли мислиш че шофирането на светлини може да окаже каквото и да е влияние на цената на MONBAT ???
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Няма значение дали зимата е топла.От 1-ви октомври е задължително да се шофира на светлини

Коментар

• защо се наложи да сменяш стария, издаде ли багажа
                        бях чел че при захлаждане на времето старите акумулятори кефясват и им трябва подмяна (само че не разбрах колоко силно захлаждане)

Въпроса ми е за да си изясня кога долу горе започва силния сезон в продажбите на акумулатори. На Монбат примерно Q4 на 2006 г. им беше най-силно и то при положение че мин. година беше доста топла есента и зимата.

Коментар

• За акумулаторите на МОНБАТ само бях чувал че са много издръжливи. Необходимо беше да сменя стария, и да сложа нов. Сега направо ще изкърти коляновия вал /ако знаеш Dobi коя е тази част от колата/ и има 2г гаранция което ме кефи защото това означава КАЧЕСТВО. Ще видим и пишем по нататък.

На всички инвеститори тук успех и при нужда от акумулатори....Вие си знаете!

Коментар

• Искам да ви кажа че днес си купих чисто нов акумолатор МОНБАТ hight power за дизели - жълт на цвят и повишена мощ, заради мотора.

Ще пробвам и аз някой път :-) като сме го ударили на патриотизъм, ще си мисля оптимистично как ще ми се отрази в близкото тримесечие. Добри са казваш?

Коментар

• Поздрави на всички инвеститори в тази позиция!
                              Искам да ви кажа че днес си купих чисто нов акумолатор МОНБАТ hight power за дизели - жълт на цвят и повишена мощ, заради мотора.
                              Ами какво да Ви дажа....технология по Американски лиценз, гаранция 2г. и притежава всички важни елементи както на най-добрите аналози в Европа....много съм доволен, че това е български продукт и най вече МОНБАТ!!!

Притежавам акции и затова подкрепям производството!

Последното беше само лично мнение и не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от dh
                                Първоначално изпратено от dobi
                                Първоначално изпратено от Батя
                                моме, ти ако на това викаш нищо, къде другаде на БФБ видя нещо!?
                                ех, колко сте ми смешни като ви е високо гроздето, или сте си го изхлузили рано-рано
                                Винаги си мисля и за това дали ще си купя от това, което продават
                                тоест, купуваш само върхове, когато няма много продавачи или пък само неликвидни позиции?

Не, мразя нисколиквидните позиции и българските акумулатори,което не е препоръка. спокойно си се съмнявай в тази и остави аплодисментите за тези, които знаем какво искаме

Коментар

Working...
                                X