If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе как да им се сърди човек на купувачите на Монбат-ки че се избиват да го купуват на тази промоционална цена. То си е човещинка. Всеки иска да има качество в портфейла си което да му носи ритмична, нискорискова доходност
Сигурно сте забелязали че клиента на Булбанк със Софикс-сертификата днес си ребалансираше кошницата, заради утрешната промяна в базата на индекса. Трябваше да продадат малко акции от сегашните емисии, пакетите си от излизащите и да накупят нужните пакети от влизащите. Който е усетил че 130 ще разпродава Монбат днес мисля е направил добри покупки. От утре не знам дали ще има такъв спешен продавач да натиска цената. Малко хора са склонни да се разделят с тази качествена акция
Паживьом, па увидем
Просто на БФБ няма достатъчно компании с отвореност към акционерите и инвеститорите са готови да плащат по-висока "премия за прозрачен мениджмънт" за малкото такива акции. Според мен това ще е основната причина Монбат да продължи да расте.
Сигурно сте забелязали че клиента на Булбанк със Софикс-сертификата днес си ребалансираше кошницата, заради утрешната промяна в базата на индекса. Трябваше да продадат малко акции от сегашните емисии, пакетите си от излизащите и да накупят нужните пакети от влизащите. Който е усетил че 130 ще разпродава Монбат днес мисля е направил добри покупки. От утре не знам дали ще има такъв спешен продавач да натиска цената. Малко хора са склонни да се разделят с тази качествена акция
Паживьом, па увидем
Хосе , привет , винаги ми доставя удоволствие да чета постингите ти!
Това е точно така както казваш .
Днес 130 продаваше МОНБАТ и купуваше КАО.
Имам и от двете.
най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси
Паживьом, па увидем
Когато бизнеса е със здрав фундамент, влакче на ужасите няма. Има здравословна корекция, предизвикана от продажбана на капман. За съжаление такива работи влиаят на цената Мен днешния спад не ме притеснява, напротив, радвам се, че позицията малко поотпуска напрежението
П.П. За "влакче на ужасите" виж "тича" след няколко дена - там определено има губещ бизнес, който само защото е в определен сектор, следва да бъде оценен от нашия пазар крайно неадекватно.
даже да ти кажа нямам нищо против и на 5 да си го купувам монбата (към настоящия момент)
Аааа... към настоящия момент сигурно е така, ама утре друга песен ще запееш!
Възможно, е Факти, но засега пея тази - т.е. не се хаби
ако запея друга ще прилагаме други фатки, и ще си викам "Защо не послушах фактите на времето, защо, защо........." (следва скубене на коси два реда сълзи и три реда сополи)
Коментар