IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не виждам какво се дъвчете тука.
    По темата не виждам основания за някакви особени коментари и разгорещени дискусии.
    Достатъчно неща се казаха тука, има и доста информация за дружеството - всеки да си направи сам изводите.
    Аз лично предпочитам - стабилен ,устойчив разтеж на акцията - отколкото
    моментни избухвания.
    Единствено, което бях сигурен е, че продалите на 28 ще съжаляват.
    Акцията се държа доста добре по-време на всеобщия спад и при всички положения за мен е една много добра инвестиция.
    Успех на всички !
    И да се навиваме излишно за някакви цени, няма смисъл - Пазарът сам ще подскаже пътя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladimir Putin
      Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
      защо да гхо смята, реална е цената но още има време дп Нова Година се ще се покачи, нали на хората са им нужни акумолаторни батерии...

tctct ttcctct ,ako o6te edin dvama kato vas se obadqt po tazi poziciq az momentalno se iznasqm ot tuk

Пич доста неща незнаеш, така че нека си замълчиш!!!

Успех на всички!

не е препоръка за пок-прод на акциииии

Коментар

• Дай малко по учтиво -Han Krum кога е смятал -ти не си чувал за борса.
        Първоначално изпратено от Slavi
        Първоначално изпратено от Han Krum
        Abe putin realnata cena trqbva da e okolo 42-43 lv do Nova godina. Akciqta e podcenena.
        Реалната цена...42лв, я ми го сметни някак не ми се връзва
        Ami vzemi malko se obrazovai togava
        Aman ot otakiva kato tebe.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
          защо да гхо смята, реална е цената но още има време дп Нова Година се ще се покачи, нали на хората са им нужни акумолаторни батерии...

tctct ttcctct ,ako o6te edin dvama kato vas se obadqt po tazi poziciq az momentalno se iznasqm ot tuk

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
            Abe putin realnata cena trqbva da e okolo 42-43 lv do Nova godina. Akciqta e podcenena.
            Ami vzemi malko se obrazovai togava
            Aman ot otakiva kato tebe.

Коментар

• защо да гхо смята, реална е цената но още има време дп Нова Година се ще се покачи, нали на хората са им нужни акумолаторни батерии...

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi

Коментар

• Abe putin realnata cena trqbva da e okolo 42-43 lv do Nova godina. Akciqta e podcenena.

Коментар

• az ni6to ne predri4am

Коментар

• Споко Putin, няма да се случи това, което предричаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi
                        Be ot tiq 130 napravo mi stava gadno kato gi vidq da darpat cenata nadolu. I sutrinta napraviha sa6tata glupost s tiq 500 akcii.
                        ami dobre 4e sa te ako ima samo gadulki kato tebe do utre 6te sme na sofix 1850 i kato se naserete drugata sedmica 6te sme na sofix 1000!

Коментар

• Истинските мъже от Булбанк отново са навсякъде.
                          Ще клекнат в крайна сметка.
                          Успехи

Коментар

• Be ot tiq 130 napravo mi stava gadno kato gi vidq da darpat cenata nadolu. I sutrinta napraviha sa6tata glupost s tiq 500 akcii.

Коментар

• Ха, Борисчо, бях те забравил.
                              Как ще се развива пазара оттук нататък, бе "специалисте".

Коментар

• EnerSys spent $17 million for a Energya battery company in Bulgaria. It has shifted some European operations to the country.

Коментар

Working...
                                X