IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да, Капман просто не ги сдържа вече

Явно не става въпрос просто за някаква преоценка в края на месеца!

Ако Капман купува, за да преоцени фондовете си, тогава няма да пуснат тази акция да пада вече, с други думи имаме дъно, но нямаме таван!

Коментар

• някой обра,видяхте ли кой?

Коментар

• КТБ:ПИБ = 50:50

Конкретно за КТБ - направо се налага сравнение с БАКБ.
        Лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
          Сега взе да рипа Монбата, а като минат Ипотата ще стане здравото рипане. Аз лично още се колебая за ИПО-то на ПИБ и като нищо това , което ми остане като кеш след Ипото на КТБ-то може и тука да го ръгна. Стига да не минеме 10 лв до края на седмицата.
          Май доста хара мислим по подобен начин.Аз лично се чудя между тази позиция Гагарина и Фазера ама май тука ще е с най голяма тежест

Коментар

• Neizbeznoto zapochna da se sluchva

Коментар

• Сега взе да рипа Монбата, а като минат Ипотата ще стане здравото рипане. Аз лично още се колебая за ИПО-то на ПИБ и като нищо това , което ми остане като кеш след Ипото на КТБ-то може и тука да го ръгна. Стига да не минеме 10 лв до края на седмицата.

Коментар

• Логичното се случва по-рано от очакваното поне за мен. Но това може само да ни радва

Коментар

• Казах го още при обирането в края на април от ПФБК.
                  Кога е най-добрия момент за изгодна покупка на акции с потенциал да бият 2-3 пъти доходността на пазара - точно когато куцо и сакато продава - преди ИПО-тата!!

Коментар

• И като се има предвид всеобщата апатия на борсата, възобновеният интерес към Монбат още на този етап от ИПО фиестата означава, че скоро може да се стигне и до нови рекорди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                      Влака потегля..... Очаквам същия сценарий и при топливо.
                      Мдаа, и там опря дъното. Да видим кой първи ще се възползва от промоционалното пакетче сложено от ПФБК
                      няма да им е за пръв път да купуват в последствие това което са продали с 10-тина% отгоре.

Коментар

• Влака потегля..... Очаквам същия сценарий и при топливо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                          Първоначално изпратено от Батя
                          Мдаа, и оборота ми харесва. Показва си че интереса към позицията е голям, но всеки си трае и тайночко върти телефони в търсене на по-апетитни пакети.
                          Мдааа... то си е цяло изкуство, как да разтовариш голям пакет без да свалиш цената... :lol:
                          Феновете ти могат спокойно да разтоварват сега. Фондовете на Доверие са гладни и предлагат "добра" цена за излизане на желаещите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                            Първоначално изпратено от Батя
                            Мдаа, и оборота ми харесва. Показва си че интереса към позицията е голям, но всеки си трае и тайночко върти телефони в търсене на по-апетитни пакети.
                            Мдааа... то си е цяло изкуство, как да разтовариш голям пакет без да свалиш цената... :lol:
                            И обратното също...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя

Коментар

• Мдаа, и оборота ми харесва. Показва си че интереса към позицията е голям, но всеки си трае и тайночко върти телефони в търсене на по-апетитни пакети. А какво ли ще е като си минат ИПО-тата.

Коментар

Working...
                                X