If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ме дразни че си пиете а ме дразни че нищо не казвате по същество...освен че лупкате мечки...Имаше в капитал една статия за свързаност на тим и еубг в пф /ти -мойте ,аз-твойте/дали някой не разваля дослуката... а портфейлите на застрахователите те са също интересни ..Булстрад ,евроинс и армеец ,дзи ...
Ето нещо което ще е интересно...
Не е препоръка...
Монти, като алкохолик с малко опит на БФБ, аз нямам кой знае колко да споделя, но те уверявам, че всяка една моя дума е истина! Моят портфейл, както и този на жената /от скоро/ е публичен и може да се види в темата "моят портфейл е....." Какво по-конкретно? Днес между другото купих малко от ЧЕЗ разпределение
Не ме дразни че си пиете а ме дразни че нищо не казвате по същество...освен че лупкате мечки...Имаше в капитал една статия за свързаност на тим и еубг в пф /ти -мойте ,аз-твойте/дали някой не разваля дослуката... а портфейлите на застрахователите те са също интересни ..Булстрад ,евроинс и армеец ,дзи ...
Не е препоръка...
Всеки да си коментира интересите си. Ти си коментирай акциите - ние питиетата
Монти, алкохола е сериозен проблем и те моля да проявяваш толерантност и снизходителност към нас - заболелите от него .
Не е препоръка...
Коментар