If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Софиксов е тролче- шут, той по скоро забавлява и досажда.Има Стокхолмски синдром към Мечока.
Монти, кой отчет ти хареса най много
Имах притеснения към отчета на Гагарин но е приличен да не кажем много добър , Неохим е добър , монбат очаквах повече , на тим не ги чета,защото не им вярвам ,фармата очаквам повече , емка също не ми хареса ,холдингите са другия месец...ами средна работа то и затова борсата не се качи с повече....
Софикс ,ти си клоун ,нямаш нито един пост на тема борса....
Даже и днес дразниш ...
Имай си проблемите ,но не ни занимавай с тях....алкохол ,семейство и приятели и т.н....
Пиши за борса и защо трябва да се качва ,нямаш и един пост освен където лупкаш мечките и наздраве ...
Идваш ни повече особенно днес ...
Мога ли да ти задам аз един въпрос ,а ти какво правиш в неработен ден във форума....
Аз гледам немската борса ,че тя работи но ти освен да се дразниш Киро , нищо не правиш...
Затова надминаваш и троловете във Политика....
Спри се....
Мога ли да ти задам аз един въпрос ,а ти какво правиш в неработен ден във форума....
Аз гледам немската борса ,че тя работи но ти освен да се дразниш Киро , нищо не правиш...
Затова надминаваш и троловете във Политика....
Спри се....
Now… I been sayin’ that shit for years. And if you ever heard it, that meant your ass. You’d be dead right now. I never gave much thought to what it meant. I just thought it was a cold-blooded thing to say to a motherfucker before I popped a cap in his ass.
Samuel J.
Татко Щърк, най погрешно е да мислиш, че познаваш хората и ги измерваш със себе си
Три пътя водят към знанието: пътят на размишлението — това е най-благородния път, пътят на подражанието — това е най-лекият път, и пътят на опита — това е най-горчивият път.
Конфуций
Уажаеми Татко Щърк, накара ме да се замисля за семантиката и разбирането на думите Бикове и Мечки и тяхното погрешно разбиране във форума.Понеже ти не посочваш за пример никой ще започна с твърдението, че в момента във форума няма мечки
1,Не може да си на борсата през последните 8 години и да си мечка.Мечките отдавна продадоха и ги няма.Не може да купуваш всяка година акции на БФБ , при тези мажоритари, тези финансови министри и такова управление и да си мечка. Напротив трябва да си безумен оптимист за да го правиш. Защо се различаваме в очакванията си за пазара ли- ами някои си представят идването на биковете като непрестатен процес, все едно да получаваш подаръци от дядо коледа всеки ден.Както знаем още от деца той идва само веднъж в годината и то ,ако си бил послушен.Тук на Борсата в БГ, идва когато правителствата и мажоритарите са успели да създадат подходящи икономически и инвестиционни условия , с които да привлекат чуждите инвеститори.
Засега явно не са щом не са дошли и даже не сме на половината от нивото преди кризата.Тук едни непослушни политици твърдят , че Дядо Коледа в ЕС много ги харесвал, а той все им праща едни доклади с които показва, че това не е вярно
Понякога някои с повече късмет и шанс получават по някое бонбонче, но това не е истинската Коледа, защото не всички имат подаръци.Някои са толкова нещастни и обидени , че всеки ден послъгват, че при тях идва Дядо Коледа, на които и те самите вечер в леглото не вярват.ПО същото време Добрия Старец е завел Биковете вече при румънските деца, А ук ни лъжат, че ние повече сме заслужили
ЗА себе си какво да ти кажа, такъв оптимист- песимист и Мечка съм, че купувам акции вече 24 години.През годините мнозина ми се смееха , а после пак
смееха и хвалеха вече не са НА БОРСАТА , загубиха много пари и нерви
- отказаха се , а някои се разориха.През последните 8 години съм увеличил портфейла си с над 40% и не спирам да купувам.Над 90% от парите ми са в акции и все още смятам , че най голямото качество за инвеститора е търпението и постояннството..Погледнато от 1992г , съм увеличил капитала си със няколко стотин хиляди процента.Не ми се вижда и ГЕТОФФ и другите да са в някои от твоите категории.Защо не сме доволни ли..Защо не крещим всеки ден за идващите бикове ли, ами защото пропускаме година след година ползи и печалби, а Вие като сте все доволни и все биете Мечките защо сме на това положение.Явно се страхувате все още да погледнете истината в очите и се надявате на чудо- хоп извднъж Софикс да стане 1000. а после 2000, е след това аз ще поискам пък 4000
Здравей, Киро, това, че не може да си тук във форума и да си истинска мечка, не е новина нито за мен, явно и за теб не е. Преди много време същото твърдение имаше БигБеар, а и в този дух са се изказвали и много други хора. Коментираше се тогава, че тук малко или много сме с бича природа, а иначе истинските мечки стоят далеч и повечето дори не подозират за нас, не ни четат. Да, някой ще каже, че е мечка, не споря, че мечка е онзи, който се чувства такъв, но разбирам добре какво ми пишеш, понеже е писано много преди нас.
Нито съм демонстрирал постоянно задоволство, нито "крещя всеки ден за препускащи бикове", нито "бия мечките". Тук си има хора с подобни мераци, не ми приписвай техните настроения . Моето доволство от присъствието ми на пазара идва от куп неща, то не се измерва само и единствено в това дали ми е пораснал портфейлът... ако беше така може би нямаше да си струва цената на отделеното време и т.н. Писал съм неведнъж, че очаквам да науча и доста неща за себе си, за хората и за нещата.В комбинация с добре развиващ се портфейл би било чудесно, но има какво да се желае и нямам с какво да се похваля.
Желая ти успешна търговия! Предстоят светли празници и в този дух да си припомним нещо, което е залегнало и в подписа на Чичо Манчо: " Който обича сребро, на сребро няма да се насити, и който обича богатство, той няма полза от това. И това е суета!" Екл. 5(9)
Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар