Уажаеми Татко Щърк, накара ме да се замисля за семантиката и разбирането на думите Бикове и Мечки и тяхното погрешно разбиране във форума.Понеже ти не посочваш за пример никой ще започна с твърдението, че в момента във форума няма мечки
1,Не може да си на борсата през последните 8 години и да си мечка.Мечките отдавна продадоха и ги няма.Не може да купуваш всяка година акции на БФБ , при тези мажоритари, тези финансови министри и такова управление и да си мечка
. Напротив трябва да си безумен оптимист за да го правиш. Защо се различаваме в очакванията си за пазара ли- ами някои си представят идването на биковете като непрестатен процес, все едно да получаваш подаръци от дядо коледа всеки ден.Както знаем още от деца той идва само веднъж в годината и то ,ако си бил послушен
.Тук на Борсата в БГ, идва когато правителствата и мажоритарите са успели да създадат подходящи икономически и инвестиционни условия , с които да привлекат чуждите инвеститори.
Засега явно не са щом не са дошли и даже не сме на половината от нивото преди кризата.Тук едни непослушни политици твърдят , че Дядо Коледа в ЕС много ги харесвал, а той все им праща едни доклади с които показва, че това не е вярно
Понякога някои с повече късмет и шанс получават по някое бонбонче, но това не е истинската Коледа, защото не всички имат подаръци.Някои са толкова нещастни и обидени , че всеки ден послъгват, че при тях идва Дядо Коледа, на които и те самите вечер в леглото не вярват.ПО същото време Добрия Старец е завел Биковете вече при румънските деца
, А ук ни лъжат, че ние повече сме заслужили
ЗА себе си какво да ти кажа, такъв оптимист- песимист и Мечка съм, че купувам акции вече 24 години.През годините мнозина ми се смееха , а после пак
смееха и хвалеха вече не са НА БОРСАТА , загубиха много пари и нерви
- отказаха се , а някои се разориха
.През последните 8 години съм увеличил портфейла си с над 40% и не спирам да купувам.
Над 90% от парите ми са в акции и все още смятам , че най голямото качество за инвеститора е търпението и постояннството.
.Погледнато от 1992г , съм увеличил капитала си със няколко стотин хиляди процента.Не ми се вижда и ГЕТОФФ и другите да са в някои от твоите категории.Защо не сме доволни ли..Защо не крещим всеки ден за идващите бикове ли, ами защото пропускаме година след година ползи и печалби, а Вие като сте все доволни и все биете Мечките защо сме на това положение
.Явно се страхувате все още да погледнете истината в очите и се надявате на чудо- хоп извднъж Софикс да стане 1000. а после 2000, е след това аз ще поискам пък 4000

1,Не може да си на борсата през последните 8 години и да си мечка.Мечките отдавна продадоха и ги няма.Не може да купуваш всяка година акции на БФБ , при тези мажоритари, тези финансови министри и такова управление и да си мечка

Засега явно не са щом не са дошли и даже не сме на половината от нивото преди кризата.Тук едни непослушни политици твърдят , че Дядо Коледа в ЕС много ги харесвал, а той все им праща едни доклади с които показва, че това не е вярно

Понякога някои с повече късмет и шанс получават по някое бонбонче, но това не е истинската Коледа, защото не всички имат подаръци.Някои са толкова нещастни и обидени , че всеки ден послъгват, че при тях идва Дядо Коледа, на които и те самите вечер в леглото не вярват.ПО същото време Добрия Старец е завел Биковете вече при румънските деца

ЗА себе си какво да ти кажа, такъв оптимист- песимист и Мечка съм, че купувам акции вече 24 години.През годините мнозина ми се смееха , а после пак
смееха и хвалеха вече не са НА БОРСАТА , загубиха много пари и нерви
- отказаха се , а някои се разориха

Коментар