IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И за мен са средна работа, само Неохим се отличава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Софиксов е тролче- шут, той по скоро забавлява и досажда.Има Стокхолмски синдром към Мечока.
      Монти, кой отчет ти хареса най много
      Имах притеснения към отчета на Гагарин но е приличен да не кажем много добър , Неохим е добър , монбат очаквах повече , на тим не ги чета,защото не им вярвам ,фармата очаквам повече , емка също не ми хареса ,холдингите са другия месец...ами средна работа то и затова борсата не се качи с повече....

Коментар

• Софиксов е тролче- шут, той по скоро забавлява и досажда.Има Стокхолмски синдром към Мечока.
        Монти, кой отчет ти хареса най много

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Чета отчети бе, Монти!
          Във форума се разтоварвам
          Софикс ,ти си клоун ,нямаш нито един пост на тема борса....
          Даже и днес дразниш ...
          Имай си проблемите ,но не ни занимавай с тях....алкохол ,семейство и приятели и т.н....
          Пиши за борса и защо трябва да се качва ,нямаш и един пост освен където лупкаш мечките и наздраве ...
          Идваш ни повече особенно днес ...

Коментар

• Троловете започнаха да се подкрепят

Чета отчети бе, Монти!
            Във форума се разтоварвам

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Мога ли да ти задам аз един въпрос ,а ти какво правиш в неработен ден във форума....
            Аз гледам немската борса ,че тя работи но ти освен да се дразниш Киро , нищо не правиш...
            Затова надминаваш и троловете във Политика....
            Спри се....

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Кире, може ли да ти задам един въпрос?
              Мога ли да ти задам аз един въпрос ,а ти какво правиш в неработен ден във форума....
              Аз гледам немската борса ,че тя работи но ти освен да се дразниш Киро , нищо не правиш...
              Затова надминаваш и троловете във Политика....
              Спри се....

Коментар

• Кире, може ли да ти задам един въпрос?

Коментар

Софиксов, отчетите са според очакванията, а Мечока никак не бил доволен от тебе- не си го задоволил пак и ще се връща
                  На мен отчетите ми харесаха.
                  Кире, тоя мечок май му хареса да яде бой

Коментар

• Промишлеността страда от несигурната среда и липсата на поръчки
                    http://www.dnevnik.bg/biznes/2016/04...eda_i_lipsata/

Софиксов, отчетите са според очакванията, а Мечока никак не бил доволен от тебе- не си го задоволил пак и ще се връща

Коментар

• Добър ден, Кире

Харесаха ли ти отчетите? Ще бием ли мечките?

Коментар

• Now… I been sayin’ that shit for years. And if you ever heard it, that meant your ass. You’d be dead right now. I never gave much thought to what it meant. I just thought it was a cold-blooded thing to say to a motherfucker before I popped a cap in his ass.
                        Samuel J.
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Татко Щърк, най погрешно е да мислиш, че познаваш хората и ги измерваш със себе си

Три пътя водят към знанието: пътят на размишлението — това е най-благородния път, пътят на подражанието — това е най-лекият път, и пътят на опита — това е най-горчивият път.
                          Конфуций

Желая на всички весели празници и успех

Коментар

Уажаеми Татко Щърк, накара ме да се замисля за семантиката и разбирането на думите Бикове и Мечки и тяхното погрешно разбиране във форума.Понеже ти не посочваш за пример никой ще започна с твърдението, че в момента във форума няма мечки
                            1,Не може да си на борсата през последните 8 години и да си мечка.Мечките отдавна продадоха и ги няма.Не може да купуваш всяка година акции на БФБ , при тези мажоритари, тези финансови министри и такова управление и да си мечка. Напротив трябва да си безумен оптимист за да го правиш. Защо се различаваме в очакванията си за пазара ли- ами някои си представят идването на биковете като непрестатен процес, все едно да получаваш подаръци от дядо коледа всеки ден.Както знаем още от деца той идва само веднъж в годината и то ,ако си бил послушен.Тук на Борсата в БГ, идва когато правителствата и мажоритарите са успели да създадат подходящи икономически и инвестиционни условия , с които да привлекат чуждите инвеститори.
                            Засега явно не са щом не са дошли и даже не сме на половината от нивото преди кризата.Тук едни непослушни политици твърдят , че Дядо Коледа в ЕС много ги харесвал, а той все им праща едни доклади с които показва, че това не е вярно
                            Понякога някои с повече късмет и шанс получават по някое бонбонче, но това не е истинската Коледа, защото не всички имат подаръци.Някои са толкова нещастни и обидени , че всеки ден послъгват, че при тях идва Дядо Коледа, на които и те самите вечер в леглото не вярват.ПО същото време Добрия Старец е завел Биковете вече при румънските деца, А ук ни лъжат, че ние повече сме заслужили

ЗА себе си какво да ти кажа, такъв оптимист- песимист и Мечка съм, че купувам акции вече 24 години.През годините мнозина ми се смееха , а после пак
                            смееха и хвалеха вече не са НА БОРСАТА , загубиха много пари и нерви
                            - отказаха се , а някои се разориха.През последните 8 години съм увеличил портфейла си с над 40% и не спирам да купувам.Над 90% от парите ми са в акции и все още смятам , че най голямото качество за инвеститора е търпението и постояннството..Погледнато от 1992г , съм увеличил капитала си със няколко стотин хиляди процента.Не ми се вижда и ГЕТОФФ и другите да са в някои от твоите категории.Защо не сме доволни ли..Защо не крещим всеки ден за идващите бикове ли, ами защото пропускаме година след година ползи и печалби, а Вие като сте все доволни и все биете Мечките защо сме на това положение.Явно се страхувате все още да погледнете истината в очите и се надявате на чудо- хоп извднъж Софикс да стане 1000. а после 2000, е след това аз ще поискам пък 4000
                            Здравей, Киро, това, че не може да си тук във форума и да си истинска мечка, не е новина нито за мен, явно и за теб не е. Преди много време същото твърдение имаше БигБеар, а и в този дух са се изказвали и много други хора. Коментираше се тогава, че тук малко или много сме с бича природа, а иначе истинските мечки стоят далеч и повечето дори не подозират за нас, не ни четат. Да, някой ще каже, че е мечка, не споря, че мечка е онзи, който се чувства такъв, но разбирам добре какво ми пишеш, понеже е писано много преди нас.

Нито съм демонстрирал постоянно задоволство, нито "крещя всеки ден за препускащи бикове", нито "бия мечките". Тук си има хора с подобни мераци, не ми приписвай техните настроения . Моето доволство от присъствието ми на пазара идва от куп неща, то не се измерва само и единствено в това дали ми е пораснал портфейлът... ако беше така може би нямаше да си струва цената на отделеното време и т.н. Писал съм неведнъж, че очаквам да науча и доста неща за себе си, за хората и за нещата.В комбинация с добре развиващ се портфейл би било чудесно, но има какво да се желае и нямам с какво да се похваля.

Желая ти успешна търговия! Предстоят светли празници и в този дух да си припомним нещо, което е залегнало и в подписа на Чичо Манчо: " Който обича сребро, на сребро няма да се насити, и който обича богатство, той няма полза от това. И това е суета!" Екл. 5(9)
                            Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!

Коментар

• Кире, хареса ли ти лупкането?

Коментар

• Моля за извинение , за прекалено дългия и неподреден пост

Коментар

Working...
                                X