Първоначално изпратено от vendetta89
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКакво става? Що не ги лупкате? 3 хилки досега. Много хилаво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеКакво става? Що не ги лупкате? 3 хилки досега. Много хилаво.
чакаме деня на инвеститорите(аз поне)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедано наистина посоката да е up
Коментар
-
След две седмици празници, си викам ще има оборот в Понеделника
Глупости, как да има
Насладете се на несъстоятелността на всички Пенсионни, Договорни Фондове, Управляващи дружества и ИПета
Триумф на тяхната некадърност
Вече очевидно никой не иска да прави сделки с тях и да търгува на БФБ
Останаха си само те да си сокат % за управление каквото управление реално не извършват, както и не носят никакви резултати
Системата е на път да се сгромоляса с трясъкBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОтново и отново по целия свят - хиляди хора получават своят Рента-Доход 300% -на година.
Само поради факта че са собственици на GPS-локатори ,които Geteasy отдава под наем на корпорации, флотове, фирми и правителства в няколко страни.
Също така и за тези които с едно споделяне на ден във Facebook помагат на компанията да промоционира музикалния свят на Pleimo.
Така че, всичките дни 7, 14, 21 и 28 на всеки месец са за нас заплата.
Ако искате да живеете от Рента-Доходи
свържете се
http://www.cadastro.officegeteasy.net
https://www.youtube.com/watch?v=RxOSkQqk5dY
Geteasy - Направи го лесно
Понеже няма търговия започнах да получавам и такива предложения- имате ли някакви коментари))
GetEasy under police investigation in Portugal - BehindMLM
другите отговори на гугъл са за понци схеми, измами и т.н.
друг коментар май няма на тез убавци
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТо няма търговия и там, следваща стъпка очаквам да почнат да крадат активи на клиенти при тяхИначе наистина не знам от какво им излиза мантематиката
ситуацията.
Коментар
-
Отново и отново по целия свят - хиляди хора получават своят Рента-Доход 300% -на година.
Само поради факта че са собственици на GPS-локатори ,които Geteasy отдава под наем на корпорации, флотове, фирми и правителства в няколко страни.
Също така и за тези които с едно споделяне на ден във Facebook помагат на компанията да промоционира музикалния свят на Pleimo.
Така че, всичките дни 7, 14, 21 и 28 на всеки месец са за нас заплата.
Ако искате да живеете от Рента-Доходи
свържете се
http://www.cadastro.officegeteasy.net
https://www.youtube.com/watch?v=RxOSkQqk5dY
Geteasy - Направи го лесно
Понеже няма търговия започнах да получавам и такива предложения- имате ли някакви коментари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАко не са тези компесаторки посредниците от глад ще умрат.Иначе наистина не знам от какво им излиза мантематиката
Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеНа парите на пенсионните се точи много народ, дори и минитър Горанов им е хвърлил око. Аз от една страна съм за да се налеят тези пари на БФБ, но от друга вече съм на годинки и ако трябва после да чакам пенсионните да излизат от БФБ, т.е. да кешират за да ми плащат пенсия, не го виждам. В смисъл, кой аджеба ще им ги купи после акциите за да кешират? Ако търговията се задържи на сегашните си обеми ще е положение чекай малко.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеНа парите на пенсионните се точи много народ, дори и минитър Горанов им е хвърлил око. Аз от една страна съм за да се налеят тези пари на БФБ, но от друга вече съм на годинки и ако трябва после да чакам пенсионните да излизат от БФБ, т.е. да кешират за да ми плащат пенсия, не го виждам. В смисъл, кой аджеба ще им ги купи после акциите за да кешират? Ако търговията се задържи на сегашните си обеми ще е положение чекай малко.което значи да слагат маркер при определена цена, с което създават ликвидност. Така че има нормалност на пазара, доверие, с което и участници
Bulls on BSE
Коментар
Коментар