IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Леле-мале!
    Ето за това казвам че си трол.....сега съм пак отдолЕ и на хиката и монбат..
    Ти си триеш всяко мнение по три пъти и не казваш нищо съществено.....а можеш да се подиграваш на истината ....толкова има ликвидност ,толкова печеля....защото гагарин онзи ден продадох на 36 и нещо а днес купих на под 33...
    А бях казал да не се занимавам с тази бакалия но пак правя ликвидност на БФБ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Добро попадение....дългосрочно...:
      Фармата се качва сигурно обратното на чичо оги... там ли имаше
      някой от ПФ дърпа Бреф..и там добре ..
      Аз пък продадох няколко стотин бр. ХИКА с 15 стинки разлика в моя полза и монбат с разлика 23 ст - 60 бр. .... и купих с част от тях Гагарин... и мислех за някой шит на еубг....но се разкандърдисах...
      Но за сметка на това имам загуба в Коба със 100 евро.... до сега бяха пропуснати ползи а сега вече загуба...
      Леле-мале!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Монти, като алкохолик с малко опит на БФБ, аз нямам кой знае колко да споделя, но те уверявам, че всяка една моя дума е истина! Моят портфейл, както и този на жената /от скоро/ е публичен и може да се види в темата моят портфейл е..... Какво по-конкретно? Днес между другото купих малко от ЧЕЗ разпределение

Добро попадение....дългосрочно...:
        Фармата се качва сигурно обратното на чичо оги... там ли имаше
        някой от ПФ дърпа Бреф..и там добре ..
        Аз пък продадох няколко стотин бр. ХИКА с 15 стинки разлика в моя полза и монбат с разлика 23 ст - 60 бр. .... и купих с част от тях Гагарин... и мислех за някой шит на еубг....но се разкандърдисах...
        Но за сметка на това имам загуба в Коба със 100 евро.... до сега бяха пропуснати ползи а сега вече загуба...

Коментар

Не ме дразни че си пиете а ме дразни че нищо не казвате по същество...освен че лупкате мечки...Имаше в капитал една статия за свързаност на тим и еубг в пф /ти -мойте ,аз-твойте/дали някой не разваля дослуката... а портфейлите на застрахователите те са също интересни ..Булстрад ,евроинс и армеец ,дзи ...
          Ето нещо което ще е интересно...
          Не е препоръка...
          Монти, като алкохолик с малко опит на БФБ, аз нямам кой знае колко да споделя, но те уверявам, че всяка една моя дума е истина! Моят портфейл, както и този на жената /от скоро/ е публичен и може да се види в темата "моят портфейл е....." Какво по-конкретно? Днес между другото купих малко от ЧЕЗ разпределение
          Last edited by 15%; 05.05.2016, 23:38.
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Така ще кажеш ти, алкохолик
            Ще трябва аз да пускам
            И аз ще пусна
            Attached Files

Коментар

Всеки да си коментира интересите си. Ти си коментирай акциите - ние питиетата
              Коментара на питиетата по се трае ,от зоофилията с мечките....

Коментар

Не ме дразни че си пиете а ме дразни че нищо не казвате по същество...освен че лупкате мечки...Имаше в капитал една статия за свързаност на тим и еубг в пф /ти -мойте ,аз-твойте/дали някой не разваля дослуката... а портфейлите на застрахователите те са също интересни ..Булстрад ,евроинс и армеец ,дзи ...
                Не е препоръка...
                Всеки да си коментира интересите си. Ти си коментирай акциите - ние питиетата

Коментар

Монти, алкохола е сериозен проблем и те моля да проявяваш толерантност и снизходителност към нас - заболелите от него .

Не е препоръка...

Коментар

Графичният оператор който ползвам не ми позволява по-ранен период от 2004 г.
                    Така ще кажеш ти, алкохолик
                    Ще трябва аз да пускам

Коментар

Абе ,смешник само днес имаш 8 поста и ако не съм аз да се опитам да те спра с идиотщините ,ще си единствения в този форум....
                      Че кой си пък ти да ме спираш??? И защо трябва да го правиш? Никого не съм обидил или нещо от тоя род.

Коментар

Пусни същата графика от създаването на Софикс до момента ! Някои все пак имаме кеш и ще се радваме на паника

Аз също съм си пийнал доста, колега
                        Графичният оператор който ползвам не ми позволява по-ранен период от 2004 г.

Коментар

Абе ,смешник само днес имаш 8 поста и ако не съм аз да се опитам да те спра с идиотщините ,ще си единствения в този форум....
                          Монти, алкохола е сериозен проблем и те моля да проявяваш толерантност и снизходителност към нас - заболелите от него .

Коментар

и аз не искам да си губя времето с теб, но ти не оставаш форума да си почине от присъствието ти

P. S. Човека се е кръстил Щърк, а не Щрък Ти май си по-пийнал от мен?

Коментар

Бъди малко по-точен!
                              Лекинко съм пийнал и малко бавно зацепвам
                              Пусни същата графика от създаването на Софикс до момента ! Някои все пак имаме кеш и ще се радваме на паника

Аз също съм си пийнал доста, колега

Коментар

Ето за това не си губя времето....с теб...
                                Вземи няколко часа обучение при чичо Щрък и пак се появи на тепиха...
                                и аз не искам да си губя времето с теб, но ти не оставаш форума да си почине от присъствието ти

P. S. Човека се е кръстил Татко Щърк, а не чичо Щрък Ти май си по-пийнал от мен?
                                Last edited by SOFIX; 05.05.2016, 23:14.

Коментар

Working...
                                X