IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Бъди малко по-точен?
    Лекинко съм пийнал и малко бавно зацепвам
    Ето за това не си губя времето....с теб...
    Вземи няколко часа обучение при чичо Щрък и пак се появи на тепиха...

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Софикс, стига с тея глупости, дай нещо обективно! Например от създаването на едноимения индекс до ден днешен !

П.П. Все пак има и кандидат-милионери /купувачи/ на БФБ, та картинката трябва да е по-черничка /червеничка/ !
      Бъди малко по-точен!
      Лекинко съм пийнал и малко бавно зацепвам

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Софикс, стига с тея глупости, дай нещо обективно! Например от създаването на едноимения индекс до ден днешен !

П.П. Все пак има и кандидат-милионери /купувачи/ на БФБ, та картинката трябва да е по-черничка /червеничка/ !

що ще говорите за портфейли на ПФ и застрахователи и техните размествания в момента ...
        Биите мечките и пийте за тези успехи....

Коментар

Ето нещо интересно

Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Ето нещо интересно
            Attached Files

Коментар

Мечока вдигна бялото знаме. Просто осъзна че губи битката
              Някои хора просто не слушат, когато им се говори

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                То след търговото цената ходи до 4,60 лв...така че
                Е-еее! Ние тогава бяхме още алчни и вероятно не един от нас си е рекъл: Абе, опитват ми тук нЕкви номера, аме не така със старото

После стана интересно, когато цената 2,43 отначало уж беше невъзможна, пък после стимулираща, а сега никакви (дори добри) новини не помагат.

Без емоция, но вероятно е подходящо да имаме най-верния отговор за причините. Щото отговорите със сигурност са повече от един, но един е най-същественият. Нещо ми се върти из главата, ама ... знам ли.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                  Тези дни колегите силно се вълнуваха от друга падаща позиция (Велде) и възможното и/или задължително търгово и/или поне преминаване през задължителна процедура по уведомяване и последващо действие, та се замислих и за тукашната случка.

Странно нещо е животът, Когато и тук получихме любезно предложение да си продадем бумагите, на мен специално ми се стори доста .... хайде да пропусна думата, че може да прозвучи невъзпитано.
                  Кой знае колко колеги сега си викат, що не продадох на мажо и да забравя
                  То след търговото цената ходи до 4,60 лв...така че

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Ами ПИБ 23 мил печалба ,а цената пада
                    Тези дни колегите силно се вълнуваха от друга падаща позиция (Велде) и възможното и/или задължително търгово и/или поне преминаване през задължителна процедура по уведомяване и последващо действие, та се замислих и за тукашната случка.

Странно нещо е животът, Когато и тук получихме любезно предложение да си продадем бумагите, на мен специално ми се стори доста .... хайде да пропусна думата, че може да прозвучи невъзпитано.
                    Кой знае колко колеги сега си викат, що не продадох на мажо и да забравя

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                      Албена, ХЕС и Холдинг България - сложени практически на една нога. Ако някой криеше списъка зад гърба си и се обърне към мен с въпрос: Познай класацията на тези трите компании, щях доста да се изложа
                      Ами ПИБ 23 мил печалба ,а цената пада

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        И с изключение на 2-3 всички са се обезценили последните 2 години.
                        Албена, ХЕС и Холдинг България - сложени практически на една нога. Ако някой криеше списъка зад гърба си и се обърне към мен с въпрос: Познай класацията на тези трите компании, щях доста да се изложа

Коментар

• И днес добре ги лупкаме

Коментар

• И с изключение на 2-3 всички са се обезценили последните 2 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Монбат , стара планина ,атера и какво това ..нещо да ги прави по атрактивни ,някой да ги купува ...няма сделки по седмици...., но поне имат един плюс ...
                              Останалите пък стоят на таблото само за бройки....и там същото мъгла и да им слагам минус какво значение има.......

Коментар

• Коментар

Working...
                                X