Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/...a_sloveniia_v/
България
11 май 2016, 11:49
Николай Василев става почетен консул на Словения в София
А ние си мислехме, че е на салам
Коментар
-
Слаба реколта от череши ще държи цените високи тази година
...Причината - над половината от продукцията е унищожена заради ниските температури през последните дни. Сланата е попарила голяма част от дърветата. Тези, които са успели да оцелеят, пък са заплашени от напукване заради обилните дъждове. Такива са наблюденията на Института по овощарство в Кюстендил.Last edited by Longin; 11.05.2016, 11:44."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеBullsonBSE, ПИШИ ПИСМА ДО БОРИСОВ И ГОРАНОВ ..И ДО МОСКОВ ПИШИBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСтига пък ти с твойте глупости! Не може да караш насила някой да инвестира.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеВместо ден за акции, викам ден за тотална блокада на БФБ да спретнем.
Така повече не може хора
Не може Пенсионните и Договорните фондове да вземат % за управление, а да не правят нищо и да не носят резултати
На това трябва да се сложи край
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ти ще вземеш да ме разсмееш БоЗе.....Прочете ли изобщо каква боза си написал....
Такъв тъп пост не съм чел и от Соколов....
Ти не се заяждаш ,защото и това не можеш да правиш като хората ,но да дразниш като муха в тъмнината ....
Но ти обещавам да не ти обръщам внимание , защото това заслужаваш БоЗе....
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеВидях от поста колко си интелигентен..... смях за всички, не се заяждам приятелю, просто е факт, като не знаеш нещо не се изказвай !!!!
дерзай
Ти ще вземеш да ме разсмееш БоЗе.....Прочете ли изобщо каква боза си написал....
Такъв тъп пост не съм чел и от Соколов....
Ти не се заяждаш ,защото и това не можеш да правиш като хората ,но да дразниш като муха в тъмнината ....
Но ти обещавам да не ти обръщам внимание , защото това заслужаваш БоЗе....
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеА защо така настървено отговаряш о,Бозе...
по голяма Боза от тебе няма....
Коментар
Коментар