IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Вчера се видяхме с едни роднини на маса. Те са фенове на имоти, депозити и ренти. "Я кажи нещо за взаимните фондове" - викат, чули че носят 6% доходност
    Отговорих им че не ги разбирам тия взаимни фондове, а на ум часовничето ми каза ТИК-ТАК, ТИК-ТАК

Поздрави и успех на търпеливите!
    Хаха, Тони, не за пръв път пишеш по повод борсата "тик-так", ама няма ли вече да отброи часовникът кръгъл час или поне някоя кукувичка да се покаже да ни уважи, стига с това тихо, незабележимо, изнурително тиктакане .

Бърза работа нямам, просто се забавлявам с написаното от теб.

Поздрави и на теб
    Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
      Италианските са супер надценени, лихвите на 10 годишните е 1.5% та не те знам къде ти предлагат 8%. Предлагат ли ти 8% накрая ще пиеш една студена вода голям балон е навсякъде а нашата борса си остава много подценена и добра алтернатива да за въртиш някой лев!
      На нашата борса последните 9 г на пръсти се броят хората с печалба.Предпочитам държавните ценни книжа.БФБ ща става все по жалка.

Коментар

хайде дано м.МАЙ се обърнат нещата, че ме втресе вече!

само да не е рязко надолу, че и железните адцици може да се окажат разпарчетосани от.. батюшките ))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Тони чак толкова от взаимни фондове не се интересуват дори не искат да се занимават с тях понеже още имат познати които се налапаха 2007 с тия фондове и от тогава не могат да си избият загубите.Интереса да те открехна сега е към държавните ценни книжа и то италианските че доходноста се имаква да е минимум 8%.Е това е вече нещо.Предлагат се в една банка в БГ и количествата са ограничени.Познавам сериозни хора с много пари които си купиха ценните книжа.Хубавото е че ти гарантират твоето вложение.Сиреч от твоите пари няма да загубиш.
          Италианските са супер надценени, лихвите на 10 годишните е 1.5% та не те знам къде ти предлагат 8%. Предлагат ли ти 8% накрая ще пиеш една студена вода голям балон е навсякъде а нашата борса си остава много подценена и добра алтернатива да за въртиш някой лев!

Коментар

Вчера се видяхме с едни роднини на маса. Те са фенове на имоти, депозити и ренти. "Я кажи нещо за взаимните фондове" - викат, чули че носят 6% доходност
            Отговорих им че не ги разбирам тия взаимни фондове, а на ум часовничето ми каза ТИК-ТАК, ТИК-ТАК

Тони чак толкова от взаимни фондове не се интересуват дори не искат да се занимават с тях понеже още имат познати които се налапаха 2007 с тия фондове и от тогава не могат да си избият загубите.Интереса да те открехна сега е към държавните ценни книжа и то италианските че доходноста се имаква да е минимум 8%.Е това е вече нещо.Предлагат се в една банка в БГ и количествата са ограничени.Познавам сериозни хора с много пари които си купиха ценните книжа.Хубавото е че ти гарантират твоето вложение.Сиреч от твоите пари няма да загубиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
              Е нали уж пазара бил свръх продаден и
              са се мечоците са се напродали?
              В този ред на мисли , не бих се учудил ако станем свидетели на гап и ниски обороти и втори гап пак при ниски обороти на софикс.
              Не е препоръка.
              Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Пълни глупости!
                Е нали уж пазара бил свръх продаден и
                са се мечоците са се напродали?

Коментар

Да им пробутаме първо шитовете на пълните с кеш фондове. Да държим качествените акции докато не почнат да кървят тия кибици предлагам. Ако се правят на тежки , нека си държат ммилярдите в стабилните ни банки на 0.2 % лихва плюс такси.
                  Пълни глупости!

Коментар

Да им пробутаме първо шитовете на пълните с кеш фондове. Да държим качествените акции докато не почнат да кървят тия кибици предлагам. Ако се правят на тежки , нека си държат ммилярдите в стабилните ни банки на 0.2 % лихва плюс такси.

Коментар

Това за доходноста едва ли важи за Бг може би ако тръгнеш да излизаш ,ще си на загуба ,дет се вика нищо ново в БГ
                      Давам пример FIB печалба има ама никой не и вярва .
                      Last edited by lobos; 08.05.2016, 21:29.

Коментар

Даа , тая година изтичат последните дву и три годишни депозити с висока лихва.

Attached Files

Коментар

Тази година 6%товите догодина4%tovi

Коментар

Коментар

• Вчера се видяхме с едни роднини на маса. Те са фенове на имоти, депозити и ренти. "Я кажи нещо за взаимните фондове" - викат, чули че носят 6% доходност

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Ето за това казвам че си трол.....
                                Ти си триеш всяко мнение по три пъти и не казваш нищо съществено.....а можеш да се подиграваш на истината ....толкова има ликвидност ,толкова печеля....защото гагарин онзи ден продадох на 36 и нещо а днес купих на под 33...
                                А бях казал да не се занимавам с тази бакалия но пак правя ликвидност на БФБ....
                                Майтап си правя, бе, Монти.

Коментар

Working...
                                X